Reklama

Reklama

Fotky zítřka

  • USA Time Lapse
Trailer

Tři kamarádi objeví stroj času, který pořizuje fotografie ze čtyřiadvacet hodin vzdálené budoucnosti. Začnou ho využívat k tomu, aby vyhrávali v dostihových sázkách. Všechno jde hladce, dokud nezačne být jeden chamtivější než druhý... Tři kamarádi kolem dvacítky najdou v domě zmizelého souseda obrovský fotoaparát. Na pořízených snímcích jsou zachyceni v situacích, které nepoznávají. Přijdou na to, že se jim události na fotkách přihodí až za čtyřiadvacet hodin. A tak je napadne, že by tenhle úžasný vynález mohli využít pro vlastní účely. Začnou v dostizích sázet na vítězné koně, jejichž jména se objeví na obrázcích z budoucnosti. Bookmakerovi ale začne brzy připadat série jejich výher podezřelá a trojice přátel bude muset použít přístroj k tomu, aby si zachránila život. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (73)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Parta mlaďáků nepříjemná jak veverka v trenkách. Nápad to ale docela zachraňuje a přestože se to tváří hrozně lacině, dokáže film ve výsledku zaujmout. A ke konci i poměrně obstojně šokovat z výsledného závěru. Sympatické nicméně je, že tvůrci stále vymýšlí zajímavé nápady v rámci realistického sci-fi a mají snahu jej točit. Škoda, že ta partička byla jak kdyby ji přetáhli z Melrose Place a jejich dialogy jak kdyby napsala Daniela Steelová. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Jakýsi stroj, který fotí budoucnost a jeho kamera je namířena na jedno okno jednoho bytu. A vy čekáte, kdy se, kuwa drát, začne tohle nějak rozjíždět a dávat větší smysl, než ta pitomá zápletka tří dětí z onoho snímaného bytu. A on je konec, debilnější než to, co se dělo předtím, a nic záživného ani zajímavého se neděje. Tohle není pořádně ani Direct-to-DVD, jako spíš Direct-to-TrashBin. Na druhou stranu jako jakási zájmová činnost a koníček při škole proč ne, hlavně aby si autoři uvědomili, že už k filmu, jakémukoliv, nemají strkat prsty. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Začne to naprosto skvěle, ale postupem času je to čím dál tím víc hloupější a překombinované. Jinak by to mohla být skvělá sci-fi s dost zajímavým námětem, ale podivné to začne být už od příchodu mafiánů a pak to jde skutečně jen dolů, až to vyvrcholí úplně pitomým zvratem v závěru. A vlastně i funkčnost toho stroje času přestane později dávat smysl, jako vše ostatní, nelogičností je zde víc než dost. Podmanivou atmosféru a můj zájem si to udrželo až do konce a už jen kvůli tomu nemůžu říct, že by to bylo špatné, navíc tenhle námět o fotkách ukazujících budoucnost mám fakt hodně rád, ale povedlo se to jen na půl. 3* ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Zítřejší fotografie vašeho pokoje již dnes! Pro (skoro švédskou) trojku spolubydlících to znamená, že ztrácí vlastní vůli a musí se každý den zařídit tak, aby fotoaparátem budoucnosti zachycená situace nastala. Což moje časovými paradoxy zahlcená hlava úplně nepobírala, extra při zvratu ve finále. Jakým způsobem to celé zneužili a vyhrotili, mi také nepřišlo úplně rozumné. Natočený byl tento malý filmeček profesionálně, ale vlastně nevím, jestli se mi líbil, nebo ne. Mezi 2-3* ()

cjmafia 

všechny recenze uživatele

Film si vystačí s minimem herců a to stejné platí i o prostorech, takže pokud nemáte rádi tyhle nízkorozpočtáky, tak ruce pryč. Musím velice pochválit nápad s foťákem, který nám ukazuje budoucnost, bohužel se neubráním pocitu, že z tohoto nápadu šlo vytěžit mnohem víc. Osobně mi tam chyběl moment překvapení, scéna, nebo pointa, která by mě dostala. Myslím si, ale že na debut se jedná o docela povedenou sci-fi jednohubku. 6/10 ()

Galerie (90)

Zajímavosti (7)

  • Postava vedca pána Bezzeridesa bola založená na skutočnom vedcovi v prísne tajnom vedeckom jadrovom laboratóriu v Los Alamos v Novom Mexiku, rodnom meste režiséra Bradleyho Kinga. (Arsenal83)
  • Tvorcovia si film financovali úplne sami a scenár napísali tak, aby sa zmestil do limitov ich obmedzeného rozpočtu. (Arsenal83)
  • Postava Dr. Heideckerovej (Sharon Maughan) je takmer určite reprezentáciou Martina Heideggera, nemeckého filozofa, ktorý písal o poňatí smrteľnosti a účinkoch času a neskôr o zbližovaní ľudstva a technológie. (Arsenal83)

Reklama

Reklama