Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Odhodlaný vrátit svému rodu dávnou slávu a oženit se se svou první láskou, vydává se Park Dal-hyan do hlavního města, aby splnil zkoušky a stal se královskou stráží. Po cestě se setká se třemi muži, kteří si říkají mušketýři, a od nich se dozvídá, že je dívka už dávno provdaná za prince. Dal-hyan ale netuší, že jeden z mušketýrů je princ sám. (mrtvej pes)

(více)

Zajímavosti (6)

  • Zprvu se to moc nerozebíralo, každému to totiž přišlo přirozené. Jenže ono to ve skutečnosti bylo cosi spontánního. Seriálová postava Seung-po Heo, ztvárněná nepřehlédnutelným jihokorejským hercem Dong-geun Yang, totiž každou chvíli šátrala v jedné ze svých nosních dírek. Každý si toho posléze zřejmě všiml. Jenže až později, po přímé konfrontaci s jihokorejskými novináři, se z tohoto zlozvyku seriálové postavy stala jakási pomyslná poznávací značka, kterou si později bral každý na paškál. Ve scénáři se totiž nic takové nepsalo, jednalo se čistě o hercovo vlastní chování, které si lze vysvětlovat prakticky jakkoliv. „Každá postava má být vtipná a zábavná. Chtěli jsme vytvořit zajímavou fúzi historického dramatu s prvky romantiky a akčně-dobrodružných scén. Tak proč ne, když to svůj účel plní?“ Odpověděl na otázku, týkající se onoho hercova zlozvyku, dotěrným novinářům samotný producent celé série, Young-ok Lee. (Conspi)
  • Dokonce ani během fyzicky velmi náročného natáčení v bambusovém lese nehodlalo herecké duo jihokorejských herců - Yong-hwa Jeong, seriálový představitel Dal-hyang Park, tedy pomyslný d'Artagnan, a Sung-min Kim, postava nesoucí jméno Inggūldai, tedy pro lepší vyznění onen vévoda z Buckinghamu - ponechat nic náhodě a všechno odběhali po vlastních. Ačkoliv jim byli jejich herečtí dubléři po ruce, oni si to prostě chtěli udělat po svém. Během natáčení nejenom že panovalo poměrně velké dusno, herci byli také navlečeni do historických kostýmů, které samy o sobě váží něco navíc, když do nich takhle nalíváte. A tak se nebylo čemu divit, že byli oba splavení jako tažní koně. „Myslím si, že natáčení akčních scén je zábavné. A je to velmi osvěžující pocit, když cítíte, jak se během natáčení potíte po celém těle. V následujících dílech bych se v podobných scénách objevil velice rád.“ Prozradil jihokorejské herec Yong-hwa Jeong všudypřítomným novinářům během krátkého odskočení si od natáčení šesté epizody. (Conspi)
  • Dle avizovaných zpráv bylo televizními tvůrci zamýšleno prodloužit sérii o rozpočtu deseti milionů amerických dolarů z jedné série na série celkově tři. S tím, že každá by měla obsahovat dvanáct nových epizod. Poslední série se měla dokonce natáčet celá na území Číny. Navzdory nízkému diváckému zájmu se ale od těchto majestátních plánů upustilo a série tak nakonec zůstává jen jediná. (Conspi)
  • Ačkoliv je televizní série zasazena do nestabilního prostředí vládnoucí korejské dynastie Čoson (1392 - 1910), v němž se korunní princ Sohyeon (Jin-wook Lee) pokouší společně se svými nejvěrnějšími o nápravu zlých skutků, konaných despotickými vládci na strádajícím lidu, její primární předlohou je veleúspěšný knižní román Tři mušketýři, který světlo světa spatřil v původním znění již v roce 1844. Jeho autorem je úspěšný francouzský spisovatel, prozaik a dramatik Alexandre Dumas. (Conspi)

Reklama

Reklama