Reklama

Reklama

Jako malá holka byla Eliza ošklivá a neoblíbená, dnes je ale slavná na sociálních médiích, hlavně na Instagramu, a má 263 tisíc followerů. Žije virtuálním životem, ale to se radikálně změní, když se nechutná scéna, kterou zažila v letadle, stane virálem. Najednou zjistí, že žádné opravdové přátele nemá a všichni se jí smějí. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (67)

McClane 

všechny recenze uživatele

Hodnocení pilotu: Zaplatpánbůh stárnu a pro tuhle nesympatickou krávu nemám pochopení. To, že podobní lidi existujou, bohužel vím a snažím se to vytěsnit. Rozhodně by se ale nikdy nemohlo stát, že by přestala být nesympatickou krávou a stala se člověkem, o čemž se nás asi tvůrci budou snažit přesvědčit. 30%. ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Komedie, která není absolutně vtipná. To je celkem výstižný popis pilotu Selfie. Zkusil jsem to hlavně kvůli Karen, ale bohužel to nestačí. Ona je totiž jedna ze dvou dobrých věcí na tomhle seriálu. Druhou je její mentor, ale už z první epizody je jasné, že nakonec skončí spolu, takže není nejmenší důvod to dál sledovat. 30 % ()

Reklama

nirvana91 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku seriál pôsobil ako stratený - bol fajn, ale nikam sa nehýbal. Ale potom si človek začal všímať, tie jemné zmeny v správaní postáv a bolo to fajn. A potom to bolo ešte lepšie :) Keby si neprečítam, že si to vzalo inšpiráciu z My Fair Lady, tak mi to fakt netrkne ani za 100 rokov. Ale uznávam toto moderné seriálové spracovanie vyšlo suprovo. ()

ptajda 

všechny recenze uživatele

Bohužel byl seriál po první sérii ukončen. Zpočátku se mi zdál typickou "teenager commedy". Díl od dílu ale hlavní představitelka Karel Gillan (mimochodem opravdu krásná) herecky roste. Vrcholem seriálu je pro mě potom závěr desátého dílu, scéna z karaoke s Elisou je plná emocí a vnitřního rozporu. Mrzí mě, že další sérii už nebudu moci vidět. Karen Gillan si ale získala mou pozornost. ()

TomasRichtr 

všechny recenze uživatele

PILOT: Jediný důvod, proč jsem se na tuhle věc kouknul je, že tam hrají moji oblíbení herci Karen Gillan a John Cho. Za to taky ty tři hvězdy, protože jinak je celé téma tohoto seriálu šílená kravina. Sice jsem rád, že kritizují dnešní společnost, především mladých lidí, kteří furt visí na netu, ale nesedí mi příběh a jeho logika (po jednom trapasu zničehonic tolik sebereflexe? to se mají naši politici co učit), natož styl humoru. Humor založený na trapných situacích mi fakt nesedí, i když třeba v Americe je to celkem populární (Prcičky, Čtyřicítka na krku, všechno od Setha Rogena,...). Ale třeba se to s dalšími díly zlepší. Co se týče Karen - je vidět, že se jako Britka snaží o americký přízvuk, ale není to ono. Navíc mi připadá, že někdy dost přehrává a asi jí to není úplně přirozený chovat se jako hloupá nána. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama