Reklama

Reklama

Pes ro(c)ku

  • Čína Yao gun cang ao (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Bodi je dospívající pes, žije v odlehlé idylické vesnici v horách a připravuje se na stejnou kariéru, jako má jeho táta. Má být hlídačem a strážit veselé a dovádivé ovečky před skupinou nadměrně mlsných vlků. Moc mu to nevoní a, upřímně, ani trochu mu to nejde. A pak se to stane: Doslova z nebe spadne na zem rádio, Bodi uslyší píseň hvězdného Kryštofa Kočkostára a zamiluje se do hudby. Od té doby je to samé Rock sem roll tam, „Tati, chci být muzikantem", „Chci být jako Kryštof" a do toho „Bodi, na to zapomeň" a tak dál. Nakonec mu ale táta koupí lístek na autobus a Bodi se s kytarou na zádech vydá do velkého světa s plánem založit kapelu a stát se rockovou hvězdou. To je ale teprve začátek, velký svět má totiž pro podobné naivní snílky připravené překážky a Bodiho čeká poměrně slušná porce nečekaných událostí. Nástrahy města, noví kámoši, v patách má vlčí mafii a k tomu ho někdo navede, aby poprosil samotného Kočkostára o pár lekcí na kytaru. Bodi není pes popu, ani pes měsíce, je to Pes ro(c)ku. (Bontonfilm)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (37)

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Jako velká fanynka animáků jsem si tento nový nemohla nechat ujít, i když mě od něj hodně lidí zrazovalo. Bohužel jim musím dát za pravdu. Nejedná o vysloveně špatný film, ale všechno už tu někdy bylo - tápající hlavní hrdina, který nechce jít ve šlépějích své rodiny, cesta do velkého města, poznání nových přátel i nepřátel. Nejvíc mě bavily scény s Kočkostárem a jeho postava a pak občas vtipné ovce. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Dá se. Tyhle dvě slova asi Psa ro(c)ku vystihují nejvíc, protože se na to sice dobře dívá, pár vtipných situací se tam najde, postavy ujdou, ale jinak to má hodně nedomyšlený svět, naprosto smysl nedávající chování postav a celkově mě to bůhvíjak neuchvátilo. Skutečně jak jsem napsal v první větě - Dá se. A na konci to má i myšlenku, že rock sbližuje a usmiřuje i ty, kteří se po mnoho let nenávidí... Trošku agitka, ale pak tu máme ještě druhou stranu barikády - a tam to s poselstvím bude ještě horší... Slabé 3* ()

Reklama

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Hodně lacině vyhlížející věc. Animace není nic extra, scénář je dost podivný a zápletka...řekněme zvláštní. Humorné je to jen tak tak, v podstatě jediná postava, která má nějaký rozměr, je Angus Kočkostár, rockové hvézdné manýry celkem pobavily. Zato hlavní postava je dvourozměrný Vendelín co jen na všechno kýve a brnká na kytaru, to je dost málo na utáhnutí příběhu. Ostatní postavy jako by nebyly, snad i díky tomu to alespoň celkem odsýpá. ()

Endavour 

všechny recenze uživatele

Dobré prostředí a sympatický hlavní hrdina, leč rockovému snímku něco málo chybělo. Některé postavy zůstaly prázdné, bez jiných bychom se zcela jistě obešli. Jelikož se jedná o rok 2016 grafika je zde poměrně slabší, nicméně veselý pes s polorozpadlou kytarou je příjemný recept jak strávit letní večer. Notabene fajn český dabing! Uděluji 78%. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Z hľadiska žánru (rock) pre mňa veľmi blízky a milý animák, ale je tu toľko nevyužitých potenciálov, že už to „kričí“. Sympatické postavy, skvelá hudba, ale málo ozajstne vtipných momentov. Najkomickejší je dvojica vlkov, ktorí sa snažia chytiť Bodiho. Osobné hodnotenie: 73% (***) ()

Galerie (179)

Zajímavosti (2)

  • Holič Floyd je odkazem na píseň od legendární grunge kapely Nirvana „Floyd the barber“ z alba Bleach. (Endavour)

Reklama

Reklama