Reklama

Reklama

Pes ro(c)ku

  • Čína Yao gun cang ao (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Bodi je dospívající pes, žije v odlehlé idylické vesnici v horách a připravuje se na stejnou kariéru, jako má jeho táta. Má být hlídačem a strážit veselé a dovádivé ovečky před skupinou nadměrně mlsných vlků. Moc mu to nevoní a, upřímně, ani trochu mu to nejde. A pak se to stane: Doslova z nebe spadne na zem rádio, Bodi uslyší píseň hvězdného Kryštofa Kočkostára a zamiluje se do hudby. Od té doby je to samé Rock sem roll tam, „Tati, chci být muzikantem", „Chci být jako Kryštof" a do toho „Bodi, na to zapomeň" a tak dál. Nakonec mu ale táta koupí lístek na autobus a Bodi se s kytarou na zádech vydá do velkého světa s plánem založit kapelu a stát se rockovou hvězdou. To je ale teprve začátek, velký svět má totiž pro podobné naivní snílky připravené překážky a Bodiho čeká poměrně slušná porce nečekaných událostí. Nástrahy města, noví kámoši, v patách má vlčí mafii a k tomu ho někdo navede, aby poprosil samotného Kočkostára o pár lekcí na kytaru. Bodi není pes popu, ani pes měsíce, je to Pes ro(c)ku. (Bontonfilm)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (37)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Z hľadiska žánru (rock) pre mňa veľmi blízky a milý animák, ale je tu toľko nevyužitých potenciálov, že už to „kričí“. Sympatické postavy, skvelá hudba, ale málo ozajstne vtipných momentov. Najkomickejší je dvojica vlkov, ktorí sa snažia chytiť Bodiho. Osobné hodnotenie: 73% (***) ()

Endavour 

všechny recenze uživatele

Dobré prostředí a sympatický hlavní hrdina, leč rockovému snímku něco málo chybělo. Některé postavy zůstaly prázdné, bez jiných bychom se zcela jistě obešli. Jelikož se jedná o rok 2016 grafika je zde poměrně slabší, nicméně veselý pes s polorozpadlou kytarou je příjemný recept jak strávit letní večer. Notabene fajn český dabing! Uděluji 78%. ()

Reklama

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Jako velká fanynka animáků jsem si tento nový nemohla nechat ujít, i když mě od něj hodně lidí zrazovalo. Bohužel jim musím dát za pravdu. Nejedná o vysloveně špatný film, ale všechno už tu někdy bylo - tápající hlavní hrdina, který nechce jít ve šlépějích své rodiny, cesta do velkého města, poznání nových přátel i nepřátel. Nejvíc mě bavily scény s Kočkostárem a jeho postava a pak občas vtipné ovce. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Hodně lacině vyhlížející věc. Animace není nic extra, scénář je dost podivný a zápletka...řekněme zvláštní. Humorné je to jen tak tak, v podstatě jediná postava, která má nějaký rozměr, je Angus Kočkostár, rockové hvézdné manýry celkem pobavily. Zato hlavní postava je dvourozměrný Vendelín co jen na všechno kýve a brnká na kytaru, to je dost málo na utáhnutí příběhu. Ostatní postavy jako by nebyly, snad i díky tomu to alespoň celkem odsýpá. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Vybral som si asi zaujímavý film na svoje 2000-ce hodnotenie. Ale nevadí. "Rock Dog." Film, od ktorého som neočakával veľa a po tom, čo som mal možnosť nedávno hodnotiť iný malý animák s názvom "Ozzy" som postavil svoju latku celkom nízko. Málokedy sa dočkáme skutočne dobrého animovaného filmu od nejakého malého, neznámeho štúdia. No koniec koncov, všetci sme nejako začínali. A musím sa priznať, film ma nakoniec celkom príjemne prekvapil. Okey, nie je to nič veľkolepé, ako keď Pixar priniesli ich prvý film "Toy Story", ale na druhú stranu musím priznať, že film si podľa mňa decká užijú a dospelí z toho nebudú maximálne frustrovaní. Je tam dobrá muzika, pár celkom dobrých lekcií do života a páči sa mi, že film vie vybudovať postavy. A hoci sa sústredíme len na pár, neboli podľa mňa otravné, ani nepríjemné. Dokonca som si sledovanie ich dobrodružstva užíval. Animácie sú ale na môj vkus veľmi obyčajné. Nič na filme nevyniká, pôsobí veľmi jednoducho a myslím si, že najlepšie časti máme v úvode, kde sa predstaví ešte ručná 2D animácia. A áno, je to veľmi jednoduchý príbeh, ale myslím si, že to úplne stačí. Deti sa zabavia, dospelí sa neurazia. A to je oveľa lepšie, než čo som od filmu čakal. Nemyslím si, že to bude klasikou, alebo niečo podobné, ale na jedno videnie mi to bohato stačilo. Rozhodnite sa sami. Hodnotenie: B- ()

Galerie (179)

Zajímavosti (2)

  • Holič Floyd je odkazem na píseň od legendární grunge kapely Nirvana „Floyd the barber“ z alba Bleach. (Endavour)

Reklama

Reklama