Reklama

Reklama

Lyžařská hlídka

  • Československo Lyžařská akademie (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

V této rozpustilé komedii se parta oddaných členů horské služby vydává zachránit lyžařské středisko Snowy Peaks od zhoubných plánů chamtivého podnikatele Marise. I když jsou členové lyžařské hlídky pěkně rozpustilí, hlavní zásluhu jim nelze upřít - bezpečnost na sjezdovkách se jim daří udržovat skvěle. Nyní je ale čeká mnohem náročnější úkol, když musí bojovat proti nepřátelskému a movitému developerovi. (Peta_N)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Tohle jsem viděl někdy v polovině 90. let na Nově. Tehdy to Nova dávala docela pravidelně, ale pak se to úplně vytratilo z televizního programu. Dnes jsem to viděl poprvé od té doby, po nějakých 23-24 letech. A musím říct, že zůstaly jen nostalgické vzpomínky na ten absolutně dokonalej film, který se za ty roky změnil k nepoznání. Sice stále si pamatuji toho chlapa se třema tvářemi, ty salta na lyžích, zběsilé honičky na sjedzdovkách. Jenže to vše úchvatné vyprchalo. Dneska s odstupem let je to už jen průměrná podívaná. Ta crazy komedie už tak moc nedává smysl, navíc podobných lyžařských komedií je už spousta. Už to není ten punc originality jako před lety. [2669. hodnocení, 144. komentář, 47%] ()

wray 

všechny recenze uživatele

podobne ako ostatni, patrim k tym ktory tento film videli niekedy na zakladnej a bola to proste pecka (u mna bonus body kedze som vtedy niekedy chodieval na lyziarske), lebo su tam makaci na lyziach humor je pre detskeho divaka idealny, a v 13tich ci kolko som to mal, clovek ostatne "drobne" nedostatky prehliadne. Tuto sezonu som tiez lyzoval viac, tak som si povedal ze nebude zle pozriet si lyziarsku akademiu. Nuz - nebolo to uplne zle, ale nebudeme si klamat v sucasnosti to uz divakovi nema velmi co povedat, a ked tak zvazim ake filmy sa natacaju dnes, tak asi ani ten detsky divak by tento film v dnesnej dobe neocenil. 2* davam len z nostalgie. Neviem ci mozem niekomu odporucit, ale mam taky pocit ze za 10,15 rokov si to mozno predsa len pozriem znova :) ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Začiatok lyžiarskej sezóny znamená aj plné ruky práce pre lyžiarsku hliadku. Nábor nových členov ako aj existenčné problémy v Snowy Peaks. Herecké obsadenie: Vôbec nemám čo by som vypichol. Na svoju dobu veľmi dobrý kasting. Nikto ma neiritoval a nepôsobil nijako rušivo. Prevedenie: Veľmi podobný štýl ako policajná akadémia akurát na snehu. Dobre zvolený je aj zvukový podmaz. Akurát nechápem existenciu toho exota s tými bábkami ale asi to tam niekto musí takto oživovať aby divák nezaspal. Dosť ma boleli scény pri zjazdoch kde evidentne nešlo o hercov a produkcia sa to ani nesnažila nijak moc zakrývať. Pocity: Vo finále sa mi to ale páčilo. Akcia, humor, hudba, romantická sekvencia. Taký nízkorozpočtový filmíček na jedno pozretie. Pridaná hodnota: Akcia na lyžiach bohužiaľ z minulého storočia. 76% ()

joelly01 

všechny recenze uživatele

Jako dite prevelice zboznovano. Ted, po vic nez dvaceti letech opet opraseno. Nebudu kecat, pocitala jsem s tim ze to zodpaduju a radsi to ani nehodim na csfd, ale stal se pravy opak! Prijemne a vtipne pozdneosumdesatkove Retro. Vtipy zadny vykvet originality, ale usmev na tvari vyloudi. Krasna priroda a co se tyce lyzovani tak opravdu kloboucek!!! Tahle ski komedie je pro me takovy maly klenot. To jejich paradni obleceni (nikdy neprestanu mit slabost pro "neonove" lyzarske overaly a tupirovane vlasy), ty klasicke lyze, ucesy a hlavne... ty triky co tam vali! Ja jsem teda dnes otravena jak hadi zub, neb jsem spatne spala a rano jsem musela dostat tri injekce, ale kdyz si vzpomenu jak jsem na tohle vcera koukala tak se tady zase usmivam jak mesicek na hnoji a hned se citim o neco lip! Btw. snowboardista, jak by rekla ma pubertalni kamaradka, byl taky "cajk", pamatuju si ze jako dite jsme tu jeho Turbo jizdu davali na VHS tak desetkrat po sobe a vzdy nam prisla bozi. Jako i vcera. O je, toto byla prijemna vec. Hory jsou stejne nejlepsi, hory vladnou, vsechno ostatni je na nic a vsechno ostatni se muze nechat odstrelit treba nekam na Mars! ()

Muad 

všechny recenze uživatele

"Pánové ztratila jsem kontaktní čočku pomůže mi ji někdo najít?" "Jmenuji se Barbara Čekoniová a jsem z Bratilslavy.. toto je Barbara Jackoniová a je z Bratislajvy.. z Bratislavy.. to je rozdíl?" "Ochutnat smrt.. Žít život.." " aa tohle raději sami doma nezkoušejte" Těžká blbost, těžká nostalgie.. a všiměte si, že nikdo nemá karvingy :-) ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v americkém státě Uhah v lokalitách Park City, Little Cottonwood Canyon, Snowbird a Alta od 8. března do 25. dubna 1989. (GASTON73)

Reklama

Reklama