Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Les Charlots mají plné zuby Paříže. Čeká je slunce, moře a ohnivé flamenco... Větší nudu, než být zaměstnancem pařížské městské hromadné dopravy členové skupiny Les Charlots snad ještě nezažili. Je horké léto, tak co se mořit s turisty v Paříži. Moře volá, proč tedy nezkusit slunné Španělsko. Ale vysněná dovolená se brzy změní v noční můru. Cestovní kancelář všechny podvedla. Spolu s ostatními dovolenkáři se ocitnou na pobřeží bez hotelu, bez peněz, ale s odhodláním se nevzdat a rozhodně se nevrátit. Jejich drobná zaměstnání obvykle končí katastrofou a útěkem, náhodná setkání i lásky také, ale aspoň si přitom všem užijí dobrodružství a legrace. Bažanti jedou do Španělska je jednou z řady komedií, kterými se proslavili francouzští komici známí jako Les Charlots. (Česká televize)

(více)

Recenze (70)

RAPTTTOR 

všechny recenze uživatele

Ať už jdou Bažanti do boje na stadion nebo na Drákulu, je to stále stejné… asi jako náš Kameňák - jeden gag střídá druhý, mnohdy bez ladu a skladu. Jsou to většinou kraviny, které nemají za úkol, dle mého soudu, nic jiného, než nás za minimum peněz maximálně pobavit a to se někdy méně, někdy více daří popravdě (a pokud budete upřímní, nezbude Vám, než se mnou souhlasit) znám spoustu mnohem, mnohem dražších filmů, které jsou (řekněme to slušně) mnohem, mnohem horší. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Bažanti mají výborné komedie a i spolu jim to skvěle ladí. V tomto filmu opustili mateřskou Francii a vydali se do země cikános. Takže námět na jedničku, ovšem zpracování je už poněkud slabší a je to škoda. Pár situací tu je naprosto dokonalých: na stavbě, na lodi, objíždění miny, krávy v autobuse a chytlavá titulní písnička. Jinak jsem se zasmál jen párkrát. Takže tato komedie oblíbené party je pro mě mírným zklamáním. Je to sice silný průměr, ale výš už prostě jít nemůžu, právě kvůli těm lepším kouskům. Ovšem na deštivé odpoledne je to jako dělané. 65%. ()

Reklama

anli 

všechny recenze uživatele

Bažanti jedou tentokrát pod taktovkou režiséra Jeana Giraulta do Španělska.Je to opět klasická Charlotí komedie,i když myslím,že trochu slabší.Je tu spousta vtipných scén a gagů,ale jejich propojení je tady bez nápadu a nějaké invence.Zřejmě si s Giraultem tolik nesedí,jako se Zidim.Pořád je to ale příjemná a nenáročná komedie pro pobavení,jak jsme u Charlots zvyklí.Dávám malinko průměrných 55% a do Španělska se vždycky rád vracím. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Kluci se nám rozhodli vycestovat, ale nevím, nevím, jestli udělali zrovna dobře. Prozatím nejslabší kousek nám sice taky nabídne několik humorných pasáží (scének), ale jako celek to moc dobře nefungovalo. Na rozdíl od předchozích dílů jsem se tu i dost často nudil, což by se u komedie stávat rozhodně nemělo. Jedno však chlapcům musím nechat – když už mě tentokrát nedokázali pořádně pobavit, tak alespoň sehnali pořádnou kupu pohledných ženských, takže se bylo na co dívat. Jen smůla, že se pánové více soustředili na děvčata, než na svoje hraní. S trochou dobré vůle tomu dám tři hvězdy (páč nižší hodnocení si šetřím ještě na slabší kousky…). 50% ()

Vesecký 

všechny recenze uživatele

Série drobných gagů, při některých se člověk od srdce zasmál, ze Španělska toho moc ukázáno nebylo, Charlots se především otáčejí za hezkými dívkami a přitom prožívají na své cestě řadu trapasů a jiných problémů, z nichž vyplývá dobré i méně dotažené komično. Girault je zde mnohem slabší než v sérii o Četníkovi, dokonce se opakuje (mejdan na cizí jachtě). Ovšem dobrý oddechový film na nedělní odpoledne, kdy nechcete moc zapínat mozkové závity. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama