Reklama

Reklama

Odebrat z přátel

  • USA Unfriended (více)
Trailer 3

Laura Barns byla obyčejná středoškolačka, dokud se na internetu neobjevilo video, které do nechutných detailů prezentovalo, jak se sťala na jednom večírku. Dříve všemi obletovaná kráska veřejnou potupu neustála a spáchala sebevraždu. V den výročí její smrti se partička jejích spolužáků „sejde" na videochatu, kde řeší obvyklé teenagerovské problémy, dokud se do jejich skupiny nenabourá neznámý uživatel s přezdívkou Billie227. Kromě toho, že ho nejde ze soukromé diskuze vyhodit, je na tomto uživateli zvláštní i to, že ho velmi zajímá, kdo nahrál na internet ono nelichotivé video. A pak se do diskuze zapojí i jejich mrtvá spolužačka... Pocit, že jde o nechutný vtip, brzy vystřídá absolutní zděšení všech zúčastněných. Neznámý uživatel totiž nezůstává jen u slovních výhrůžek a za pravdou jde doslova přes jejich mrtvoly. (Cinemart)

(více)

Diskuze

Uživatel zdena.se smazal svůj příspěvek.

Uživatel GigaPudding smazal svůj příspěvek.

Anadyr

Anadyr (hodnocení, recenze)

The Den bolo lepsie, napinavejsie. V tomto je na jednej strane priliz vela "tajomstiev" medzi priatelmi a na druhej strane, duch v pocitaci??? Nieee

zdena.se

zdena.se (hodnocení, recenze)

ahoj hele nevíte kde se na to kouknou online nebo kde se to da stahnout bud cz/sk nebo aspon s titulkama ? 

na příspěvěk reagoval Marceloo

Uživatel CarLoSiiin smazal svůj příspěvek.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

yinloveyang

nakonec skončíš na jipce s několika zlomeninami, otřesem mozku, vnitřním krvácením a s poškozenými orgány a budeš rád, když se postavíš na nohy 

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Uřvaný film, tak se toto dá shrnout, žádný duch, ty děcka jsou prostě labilní. Proč prostě nevypnou pc a po několika hodninách klidné hudby se to nepokusí vyřešit hezky z očí do očí i kdyby padali facky, ale hezky bez pistole, což je v naší zemi jisté, protože zde člověk jen tak nesežene pistoli, aby se mohl rovnou odrovnat.

Určitě by se to vyřešilo bez toho, aniž by někdo utrpěl nějaké zranění.

 

No prostě blbost, herci se snažili, ale co na tom, když koncept je celý šílený.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Yoshitsune

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Listuji jedním serverem, vidím známou tvář, říkám si, Shelley už zase hraje v horroru, očividně ji to baví, proč tam ale pořád umírá, zatímco si myslím, že nás bude v Teen Wolfu otravovat až do konce :) - ona mi nevadí, její postava však nic do seriálu nepřináší. Určo na toto do kina nepůjdu, ale když taková Britt Robertson se mi líbí víc a víc, tak tady už je něco divně.

Uživatel Bonaci smazal svůj příspěvek.

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

Seabeast

The Den a Open Windows uznávam, ale Megan je opäť špecifická tým že strieda veľmi pestrú paletu typov záberov (televízne noviny, webkamera, priemyselné kamery...). Mňa celkom zaujal práve ten detail že sa na všetko dívame z perspektívy onoho ducha, akoby sme to boli práve my, kto sa s postavami hrá. O nejakom zázraku v medziach žánru by som podľa ukážok nehovoril, čerstvý vánok možno. Uvidíme či i dostatočne zaujímavý a zábavný.

Seabeast

Seabeast (hodnocení, recenze)

Madsbender

Viz jak psali kolegové, Open Windows, The Den, pak třeba Megan is Missing a jedna povídka na první VHSce. Je fakt, že to není po celou dobu videochat, ale je podle mě docela odvážný tvrdit, že se jedná o "nový hororový žánr". FF sice znamená "nalezený natočený materiál", ale k výše zmíněným bych řekl, že se přiřazovat bude z hlediska žánru. Z mýho pohledu se spíš jedná o nafouknutou bublinu, ale nepopírám, že se někdy na snímek podívám. :)

na příspěvěk reagoval Madsbender

Reklama

Reklama