Reklama

Reklama

Odebrat z přátel

  • USA Unfriended (více)
Trailer 3

Laura Barns byla obyčejná středoškolačka, dokud se na internetu neobjevilo video, které do nechutných detailů prezentovalo, jak se sťala na jednom večírku. Dříve všemi obletovaná kráska veřejnou potupu neustála a spáchala sebevraždu. V den výročí její smrti se partička jejích spolužáků „sejde" na videochatu, kde řeší obvyklé teenagerovské problémy, dokud se do jejich skupiny nenabourá neznámý uživatel s přezdívkou Billie227. Kromě toho, že ho nejde ze soukromé diskuze vyhodit, je na tomto uživateli zvláštní i to, že ho velmi zajímá, kdo nahrál na internet ono nelichotivé video. A pak se do diskuze zapojí i jejich mrtvá spolužačka... Pocit, že jde o nechutný vtip, brzy vystřídá absolutní zděšení všech zúčastněných. Neznámý uživatel totiž nezůstává jen u slovních výhrůžek a za pravdou jde doslova přes jejich mrtvoly. (CinemArt)

(více)

Diskuze

iWoman

iWoman (hodnocení, recenze)

vsetci maju Mac ale nikto nevie pouzit cmnd+shift+4 ako proof a ked konecne niekoho aspon napadne sharovat screen.. RME

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

a mentálně retardovaný jedinec stále zůstane retardovaným jedincem, takže je třeba si uvědomit že retardy nemám rád 

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

52% a stále KLESÁ. Já dal ODPAD  Čuně dalo plný počet hvězd. Čuně je holt čuně.

Kobain

Kobain (hodnocení, recenze)

Fakt tenhle typ sraček někoho baví? Napadají mě jen fejsbůkový dementíci

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Možná jako největší fanda hororů na této databázi nemůžu film hodnotit jinak než vidíte. Je to nudný, ukřičený film bez těch krás, co správný horor nabízí. Žánr horor je nádherné umění. Dává divákovi pocit napětí, strachu, atmosféry. V tomto snímku všechno chybí. Parta nesympatických lidí používají pro mě nesympatické sociální sítě a vymoženosti. Pořád jen čtete, posloucháte řev a když má dojít k akci, nic není vidět. Tvůrci nepřistoupili k natočení hororu s pokorou a asi si mysleli, že vymysleli hororovou revoluci. Tohle může skutečně zaujmout snad jen pubertální lidi s účtem na sociálních sítí? Pro nás dospělé, kteří máme nakoukáno nedoporučuji!

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Havaj8

Havaj8 (hodnocení, recenze)

Marceloo

Tak ja si dovolim nesouhlasit. Prestoze to je zajimavej styl nataceni, tak je hloupy z toho delat serii. Ani tohle nemelo zas takovej uspech, jo dobry, penize to vydelalo mnohonasobne vickrat, ale bude to uz jenom horsi. Nedokazu si predstavit vic podobnejch filmu jenom za pomoci jednoho monitoru a uspesnejch.

Kobain

Kobain (hodnocení, recenze)

Ty vymrdané fejsbůky pro selfí debilky a homoušský šamponky bych vám zrušil!

qxkamo

qxkamo (hodnocení, recenze)

Cloveku sa ani verit nechce, ze niekto natoci film snimanim obrazovky PC, ze vobec si ten film niekto pozrie a to az do konca, ze ten film bude zaujimavy, ze tam bude napatie, ze sa to da pozerat a ze mu da 4 hviezdicky. Poooooozoooor, SPOILER! Never have I ever.... Noz mi spadol do oka.

Ještěřák

Ještěřák (hodnocení, recenze)

Nebyli, ale v prvnim momente to neslo Alt+F4nout, nefajny pocit... Jj, praci s latkou (tedy desktopem compu :) meli tvurci zmaknutou fakt bravurne a melo by se to objektivne ocenit. Asi jako kdyz si nekdo peclive nastuduje mafianske prostredni v mafiance, apod. :) Navic, kdyz jsme byli teeni, vypadaly nase komply podobne (minus X let) - zapraskana plocha, furt nazhaveny winamp, chatiky, skypiky, sdilene plochy, rozmamravani osobnich sracek online aj. Warez, cecky, porno, jutubko, cracky, hax0ri, zahady, vlkodlaci, upiri :) ...

na příspěvěk reagoval Bonaci

Ještěřák

Ještěřák (hodnocení, recenze)

Když jsem se pokoušel vygooglit tamnější (v reálu neexistující) fórum o záhadných mrtvých, vyskočila na mě místo Google vyhledávání taková divná černobílá obrazovka, kterou jsem si ovšem zapomněl screenshotnout. Málem jsem si z toho prochcal ponožečky a potřísnil textil.

na příspěvěk reagoval Marceloo, dr.horrible

Marceloo

Marceloo (hodnocení, recenze)

Skôr ide o to, že takýto film takmer nič nestojí oproti tomu, čo zarobí. Takže sa to velmi vyplatí. :)

Reklama

Reklama