Reklama

Reklama

Mimi šéf

  • USA The Boss Baby (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Mimi šéf je ve skutečnosti velký boss. Navenek sice působí jako roztomilé batole, ale uvnitř je to protřelý byznysmen posedlý obchodními úspěchy. Pracuje pro organizaci BabyCorp a jeho hlavním posláním je zjistit, proč teď děti prohrávají na trhu rodičovské lásky. Zatímco lásky k dětem ubývá a podíl BabyCorp na trhu klesá, o to rychleji rostou výsledky konkurenční společnosti Štěně a.s. Ta místo dětí prosazuje do rodin chlupaté, roztomilé mazlíčky a její zakladatel Francis E. Francis si může spokojeně mnout ruce a věřit, že děti z byznysu s láskou úplně vyšoupne. Mimi šéf se musí se svými pomocníky z BabyCorp vydat na speciální misi za záchranou rodičovské lásky. A aby v boji proti konkurenci uspěl, musí na svou stranu získat i svého staršího brášku. (CinemArt)

(více)

Recenze (302)

Verunka045 

všechny recenze uživatele

Včera jsme byli v kině a koukala jsem kolik diváků Mimi šéf přilákal :-) Celou dobu byl slyšet nenucený smích od dětí a bylo to skvělý! Pár scén mi přišlo trošku nelogických ale to nevadí :-) Konec byl předvídatelný ale moc krásný :-) Já se jednoznačně bavila a jak bylo slyšet, nebyla jsem sama. Více takových animáků :-) Jednu hvězdičku si nechávám v rezervě ale opravdu bomba! Doporučuji :) ()

B.e.r.n.y 

všechny recenze uživatele

Zhlédnuto v originále. Moc fajn animák. Nedá se říct, že bych se od srdce zasmál, nicméně pousmál jsem se dostatečně krát a nápad považuji za znamenitý a dobře vykreslený. Za mě poctivé čtyři hvězdy. ()

Jarvis555 

všechny recenze uživatele

Očakával som zábavu pre malých aj veľkých bohužiaľ je to len pre malých. Ak ste starší divák tak sa možno pár krát pousmejete a to je tak všetko. 4/10 ()

james11 

všechny recenze uživatele

Jasně, je to animák spíše pro děti, takže počet shlédnutí je malý a ani hodnocení není úplně nejlepší, ale to je podle mě chyba. Mě se film líbil a dost jsem se u něj i zasmál. Skvělá originální myšlenka. ()

Chlo0opek 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv se to ze začátku nezdá, po čase se tenhle animák docela rozjede a také námětem je povedený. I oba hlavní představitelé Vám časem vcelku přirostou k srdci. Zkrátka pobavil nás. ()

Pavlo 

všechny recenze uživatele

Dobrá oddychovka, ktorá nikoho neurazí a spríjemní letný večer. No viackrát to vidieť napadne asi nikoho. ()

nezavisle 

všechny recenze uživatele

Slaba vec, ktora chce posobit silou mocou mohutne, ale je postavena na zastaralych trikoch, animacii, len obcasnom a najma mizernom humore, a predvidavosti. Len lakavy obal... ()

zipS 

všechny recenze uživatele

Pri domacom premietani sa nase decka inspirovali - vzali najmladsiemu clenovi vsetky cumliky a cumlali :) Nasledne boli radi, ze maju malu sestricku a rano sa s nou chcel kazdy hrat :) Baby boss nastastie mal svoje svetle chvilky aj pre dospelych. ()

Pizavo 

všechny recenze uživatele

Trochu sentimentální, ale zábavný film. Po zjištění zápletky je bohužel předvídatelný, ale dá se to skousnout. Pro děti ideální na pobavení (kdo kdy viděl panovačné mimino)... 4* ()

Slaaavo 

všechny recenze uživatele

Dlho som nevidel taku príjemnú komédiu, ktorá v mnohom trafila klinec po hlavičke. Vrelo odporúčam na príjemný a oddychový večer. ()

demovka 

všechny recenze uživatele

Slátanina. Začíná od momentu, kdy začne rádoby příběh a zápletka se společností Puppy. Pak začne být film nelogický, chaotický, plný akčních momentů, které nejsou vhodné pro malé děti. Dorazí to český dabing. Pokaždé, když se svých dítek zeptám, jestli chápou jednotlivé repliky, tak mi poví, že ne, i když se jim film líbí. Animace je velice dobrá, dětičky a štěňátka mají obrovské oči a správným způsobem je kulí. Proto se to asi dětem líbí. Ale nejsou vhodné násilnosti na batolatech, přecházení na červenou, ukazování skutečnosti, že je normální opouštět malé děti doma, na ulicích a na letišti a dávat batolata do opatrovnictví sedmiletým dětem. Nejdůležitější hlavní myšlenka filmu je láska mezi sourozenci. Pokud mezi dospělými vztahy, obchody a dohody nefungují, tak bezprostřední děti si vždycky cestu najdou (pokud do toho nevstupují dospělí). Není tudíž potřeba kvůli tomu točit animovaný celovečerní film. Vlastně se ukazuje, že je v pořádku, že občas starší děti nenávidí a terorizují ty mladší. Proč ukazovat dětem, že rodiče jsou od toho, aby běhali jen kolem svých dětí a nic jiného neznali. Takže celkově dvě hvězdy a ta jedna jen proto, že dětem se to líbí. Existují desítky lepších animovaných pohádek. ()

vassil 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, dal bych tak ** max ***. Jenže děti už se dlouho tak nenasmáli, a to je trochu víc než objektivní hodnocení. ()

catinwater 

všechny recenze uživatele

zaujímavý nápad, miestami vtipné. deti sa ale pobavili :) na druhej strane trochu z toho reálneho života na uvedomenie sa - preferencia šteniatok pred deťmi. nič proti šteniatkam. ale sú to šteniatka. človek, ktorý však pred dieťaťom dá prednosť šteniatku si však tento film asi nepozrie, takže agitácia asi míňa cieľovú skupinu.. ()

alcachocolat 

všechny recenze uživatele

Mimi šéf je jeden z těch povedenějších animáků letošního roku. Ačkoli je to pro děti, i dospělí si tam najdou pár vtipů, kterým se zasmějou. Bylo to roztomile dojemné. Bratrská láska zvítězila nad zlem, počáteční nevraživost přerostla v přátelství. Může se to zdát jako klišé, ale nebylo. Na konci mi ukápla i slza. ()

matous20063 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se hrozně těšil ale nakonec to bylo velké zklamání. Hodně trapných scén kombinovaný s příšerným dabingem. Na druhou stranu má film hezkou animaci. 35% ()

Bogrant 

všechny recenze uživatele

Dobrá vec a dobrá ukážka toho, že nie všetky animáky musia byť zrovna tie najmilšie a najzlatučkejšie a určené len pre najmenšie deti. Baby šéf je hlavne zo začiatku pomerne "drsnejšie" vedená narážka na rôzne žánrové celky a situácie a napriek všade prítomným bábätkám nepôsobí prehnane detsky. Je vtipná a zbesilá a až na konci sa spustí ohňostroj všemožných farieb a emócií, ktoré to celé dorovnajú a trochu aj prekážajú. Mix všetkého možného v dobrom balení. ()

Související novinky

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

13.07.2017

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 13. do 19. července tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů první… (více)

Reklama

Reklama