Reklama

Reklama

Karate tiger 2: Zuřící blesk

  • Hongkong No Retreat, No Surrender II (více)
Trailer

Obsahy(1)

Scott Wilde si užívá dovolené ve slunečném Thajsku. Čeká, že se tu setká se starým kamarádem Mac Jarvisem a jeho přítelkyní Sulin. Setkání je však velmi krátké, protože děvče chce pokračovat v cestě do Kambodže. Tam mají namířeno i Scott s Jarvisem, i když vědí, že zem ovládají zlověstní a nebezpeční Rudí Khmerové. Oba kamarádi narazí na své cestě na despotického ruského důstojníka Juriho, který ve svém gulagu drží mnoho zajatců, mezi nimi i nešťastnou Sulin. Cíl obou mužů je jasný: při osvobozování děvčete nemá v ruském táboře zůstat kámen na kameni. To je už předem víc než jisté... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (90)

choze 

všechny recenze uživatele

BOUŘE, KTERÁ RODÍ BOJOVNÍKY! S jedničkou to má sice společného jen režiséra, (ultimátně béčkový) název a ruský původ záporáka (Van Damma nahradil Matthias "Já přicházím v míru" Hues), ale vzal to čert. První nudná (chce se říct americká) půlka by potřebovala přitlačit na akci, bitky jsou krátké a jen dvě stojí za řeč, v druhé půlce už se tvůrci polepší a hrdinové se rychle proskáčí (návštěva u mnichů je fajn) a prostřílí do ramboidního finále, kde dle očekávání předhodí ďábelsky se pochechtávajícího padoucha ("VYMYSLEL JSEM TO TAK, ABY VÁS KROKODÝLI ŽRALI POSTUPNĚ OD NOHOU. CHYTRÝ, CO?") jeho miláčkům a pro jistotu ho s nimi ještě vyhodí do povětří. Ve scéně vykuchání hada a pití jeho krve si všimněte, že je natočená celá v jednom záběru a představitel Maca ji skutečně musel vypít. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Takéto kung-fu mám rád. A MATTHIAS HUES je cool. Ale príbeh tu prosím nehľadajte. Veď celý Vietcong by sa musel potrhať od smiechu a červení khméri detto. Zásadná technická poznámka: Tento film sa u nás na videokazetách firmy INTERSONIC distribuoval skutočne pod názvom KARATE TIGER 2 ale s podtitulom ZUŘÍCÍ BLESK (originál filmu totiž je RAGING THUNDER). (30.3.2004) ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Jean-Claude a jeho roznožka jsou minulostí, stejní producenti tentokrát vysílají do akce Lorena Avedona a kopající dámu Cynthiu Rothrock. Seattle a karate tělocvičnu tvůrci vyměnili za džungli, zbytek zůstává: okoukaná klišé, docela špatní herci, hloupé scény, laciné kulisy, ale zároveň hbité ruce a vysoké kopy. A nám bylo samozřejmě -náct a tahle chaoticky číslovaná béčka série jsme milovali. A není zase tak úplně těžké pochopit, proč tomu tak bylo. ()

Chupacabre 

všechny recenze uživatele

Bezkonkurenčně nejlepší díl z celé série. Klasické záběry - které zbožňuji a rád se u nich i zasměji. Když se horda vojáků vběhne schovat do budovy a ta následně vybuchne, když si samy odpálí bombu, nebo ty nesmyslná jatka, když všichni běží proti plně automatickému, střílejícímu kulometu ... prostě paráda. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Corey Yuen a tygří prázdná dlaň podruhé. Angažování Lorena Avedona se ukázalo býti skvělou volbou, jeho karate je dynamické, vysokooktanové, plné kopů a vzdušných otoček a také akrobacie (sideflip, výborná scéna s mnichy). Příběh tvoří opět jenom zástěrku pro souboje, které se tu dějí skoro pořád, a nakonec se přiřítí i Yuri v podání mého oblíbence Matthiase Huese, hromotluka, co si na laně přitáhne třeba gazík! Důstojné pokračování série. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama