Reklama

Reklama

The Last of Us - Season 1 (2023) (série)


Nakažení (S01E02)

(epizoda)
  • USA Infected
Z natáčení

VOD (1)

Obsahy(1)

Po útěku z karanténní zóny se Joel a Tess dohadují o Elliině osudu, zatímco si klestí cestu troskami dávno opuštěného Bostonu. (HBO Max)

Videa (1)

Z natáčení

Recenze (168)

Midar 

všechny recenze uživatele

Nic neříkající nuda, ve které se za celých padesát minut vlastně nic moc nestane. Po poměrně dobrém úvodů přichází jedná nekonečná a zatraceně nudná procházka, na které jsou zajímavé snad jen krásné záběry na rozpadající se město. Když už se pak po úmorných čtyřiceti minutách konečně začne dít něco potenciálně zábavného, je vám to vlastně úplně jedno, protože to postrádá jakékoliv napětí či atmosféru a všichni tři hlavní protagonisté jsou vám do jednoho naprosto ukradení. Řemeslné kvality to sice má a nápad s vraždící houbou je samozřejmě taky super, tak nějak ale začínám tušit, že to nebude nic pro mě. ()

T2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Panečku, to ako vážne niekoho tento sterilný dej bez poriadne vykreslených, čo i len troška zaujímavých postáv ešte baví. K tomu prídu ešte aj dosť nesympaticko, odpudivé, hlavne Anna Torv a tá mladá, no otras. To ako nech sa nikto nehnevá ale taký Walking Dead bol pri svojom rozbehu úplne niekde inde, než toto. Trocha mi to pripomína Maze Runner, kde som podobne trpel. /40%/ ()

Reklama

Rayen1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jiný a přece jenom stejný jako předloha, něco bylo vynechaný (procházení budov, podzemí), něco bylo přidaný (Tessino hledání cesty, pár dialogů), něco bylo upravený (situace kolem Tess, první střet s Clickerem)... ale pořád je z toho cejtit TLoU, a mě se to líbí. Jen ta Ellie... ale snad si už pomalu, pomaloučku zvykám... :D ()

RobinPM100 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti prvnímu dílu atmosférou konzistentní díl bez hluchých míst, skvělá předtitulková sekvence na styl jak to všechno začalo. Musim vyzdvihnout hlavně parádně zpracované vylidněné město se smyslem pro detail, tady si tvůrci vyhráli, kulisy jsou hře opravdu velmi věrné. Konec s armádou houbo-zombíků měl grády, tleskám, doufejme, že si to tyto kvality udrží nadále. ()

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Gradujúca atmosféra, vo vizuálne dokonalom obale, avšak keď nahliadneme za oponu vidíme len čistý gýč. Síce kvalitne zahraný a niektoré scénky sú pastvou pre oči. Všetko však kazí dokonalo predvídateľný dej a veľmi málo vykreslené postavy. Sklamaný však nie som a keďže som nikdy nehral hernú predlohu, som zvedavý na to, čo nám tvorcovia ponúknu ďalej. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • V prízemí hotela sa trojica prebrodí cez cca 3/4 metra hlboký bazén vody. Po výstupe po schodoch hotela majú suché nohavice aj topánky. (andrejba)
  • Když Ellie (Bella Ramsey) jí sendvič, je v průběhu střihů nakouslý vždy z jiné strany. (willy1)
  • V úvodu epizody má divák možnost vidět ve scéně z Jakarty ceduly „Baťa“. (Punisher)

Reklama

Reklama