Reklama

Reklama

Everly

Trailer

Strhující a napínavý thriller vypráví příběh exkluzivní prostitutky Everly, která zradila svého šéfa a stala se policejní informátorkou. To ale její boss nenechá bez odplaty a pošle na Everly a její rodinu několik zabijáků. Částka 50 tisíc dolarů vypsaná jako odměna za její zabití je pro každého z nich víc než lákavá. Aby Everly ochránila svou dceru a matku, bude muset překonat ty nejtěžší nástrahy a nakonec možná přinést i oběť největší. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (192)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Je mozne adaptovat Raid v americkej produkcii a dodrzat nekompromisnu brutalitu originalu? Everly dokazuje, ze ano. Jedna zena v jednom byte vs. horda gangstrov, ktory ju chcu zabit. Po dejovej stranke nic viac a nic menej. A k tomu solidna davka nekompromisne brutalnych prestreliek. Atmosferou, hlavnou hrdinkou, sirokouhlou kamerou a celkovo dokonale vymazlenou kompoziciou to zase do velkej miery pripomina filmy Luca Bessona z doby, ked este tocil pecky ako su Nikita alebo Leon. Prva polovica proste funguje na jednotku. Je to dokonale hrave (kamera nie a nie opustit ten byt), vtipne (psi aport vládne) a krvave (stavnate killshoty). Lenze od prichodu postavy sadistu a masochistu ako keby tvorcom dosli uveritelne dôvody preco neustale hrdinku drzat v byte a prehodili vyhybku z akcneho zanru na hororovy nechutny gorefest jak z tych nejhorsich dielov serie Saw, ktory sa striedal s otravnymi scenami v ktorych tvorcovia vymyslali preco zas a znova hlavnu hrdinku zaporaci nezabiju. Pri 234 nahode vdaka ktorej prezila mi to uz fakt liezlo na nervy. Môj zaujem o osud hlavnej hrdinky klesol skoro na nulu, takze zaverecna klisoidna bodka, jak z toho najpodradnejsieho hororu mi uz bola totalne u prdele. Takze prva polovica filmu je u mna za 5* a druha za 1*, cize aritmeticky priemer su 3*. ()

cjmafia 

všechny recenze uživatele

Po prvních minutách jsem si říkal, no to bude ale pí*ovina, a ona taky je, jenže v tom dobrém slova smyslu. Tohle je film u kterého musíte naprosto vypnout a sledovat, co vše se na obrazovce děje. Je to akční, vtipné, krvavé a má to sexy Salmu Hayek, která tam pobíhá ve svých čtyřiceti osmi letech v legínách a je stále sexy, no co víc si přát. Tahle ujetá akčňárna mě bavila více, než třeba John Wick, či Equalizer, a proto zdvihám oba palce vzhůru!!! ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $163,532▐ béčkový nárez ktorý sa veselo môže radiť k Grindhouse peckám ako Machete či Planéta Teror, Salma Hayek tomu dáva mrštnú šťavu a zo svojím mexickým prízvukom aj exotiku, slušné sústo akcie, krvavých masakrov a nevyhnutnej uletenosti, taká béčková maškrta /60%/ ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Tak čakal som zábavnú pičovinu a presne to som aj dostal. Totálne absurdné. Na hlavu postavené. Násilné akčné. Nápadité postavy. Najviac ma bavil postrelený típek. Salma je stále sexi a užijeme asi stovku záberov do jej výstrihu. Joe mieša na hlavu postavený film s gore minulosťou a jemným náznakom alternatívy. Aspoň 5 krát som sa schuti zasmial. Čo je plus. Na druhú stranu. Bolo to až moc uvrešťané. A na vrieskanie a hádzanie sa o zem nie som. A tá hlúposť, ktorí miestami baví ale rovnako miestami nebaví. dávam 3.5* = 65-70%. Viac menej súhlasím s ostatnými 3-4 hviezdičkovými pánmi. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|40%| Tak co jsem vlastně od tohoto díla čekal ? Trailer nebyl špatný, říkal jsem si, že to bude možná taková přehnaná - přeakčnělá jednohubka,ale dopadlo to poměrně hůře. No, rozhodně jsem neměl žádné velké očekávání, tak mě bylo při skončení filmu jedno, že mi to moc nesedlo. Mělo to takový šílený, zvrácený styl, který mi moc nevyhovuje. Musím ale uznat, že jsem se místy docela bavil (spíše ironicky řečeno) jaká to byla ptákovina. Asi proto dávám ty 2* jinač by to bylo v mém měřítku asi na odpad. No, prostě ujetárna jak vyšitá. Hned zezačátku tolik zmalovaných a různobarevných slepic naskáče do bytu a hlavní hrdinka je killne. Aspon jsem se bavil. Plusem je, že je to správně krvavé a některé vyvraždovačky byly zajímavé. 2 scény mě ale rosekaly takovým způsobem, že jsem se málem posral smíchy. 1 megavtipná scéna byla když protivník proti hlavní hrdince poštval rozzuřeného, agresivního psa a ona na něj zařvala: Bonzaji! (ten blbej čokl se jmenoval Bonzai) MÍČEK! A hodila mu granát. Pes letěl za granátem (míčkem) a protivník, který byl pánečkem či cvičitelem toho psa na něj vyděšeně volal: Bonzaji! Né, to není míček a BUM! A bylo po nich. No, z toho jsem fakt nemohl. Nebo malá dcerka hrdinky chtěla otevřít krabici: Jé, tady je dáreček. A napůl chcíplej čínan jí z plných sil prosil aby to neotevřela páč tam byla useklá hlava nějakého blbce. No sakra ! )))))))) Aspon jsem se bavil. No ale druhá půlka filmu už se začala táhnout. Jako furt se něco dělo, ale už to bylo furt dokola. Vyvraždovaček bylo dost a i to bylo pěkně natočené, ale tento styl filmu mě moc nebavil. Napsal jsem to dost lajcky, ale jinak jsem to nemohl popsat. Hudba ? Té jsem si ani nevšiml. ()

Galerie (86)

Zajímavosti (4)

  • Everly si měla zahrát Kate Hudson. Produkce se ale protáhla a herečka už se dále projektu nemohla účastnit. Nakonec studio rozhodlo, že postavu ztvární Salma Hayek. (Terva)
  • Film měl premiéru na festivalu Fantastic Fest 20. září 2014. (Terva)
  • Na začátku filmu je Everly (Salma Hayek) postřelena a má průstřel ma levé straně boku. Poté, co začne uklízet spoušť, si dá sprchu a chystá se převléknout. Předtím si začne ošetřovat a ovazovat ránu na boku. Rána je najednou na pravé straně. (Mydlivoj)

Reklama

Reklama