Reklama

Reklama

Příběh o hledání vlastního stylu zasazený do světa elektronické hudby a hollywoodského nočního života, ve kterém ctižádostivý 23letý DJ Cole (Efron) tráví dny tím, že kuje pikle se svými přáteli z dětství, a po nocích pracuje na skladbě, se kterou udělá díru do světa. Všechno se ale změní v okamžiku, kdy se seznámí s charizmatickým, ale poněkud pošramoceným postarším DJ Jamesem (Bentley), který si ho vezme pod svá křídla. Věci se však zkomplikují, když se Cole zamiluje do Jamesovy mnohem mladší přítelkyně Sophie (Ratajkowski). S tím, jak zapovězený vztah nabývá na intenzitě a rozpadá se jeho přátelství s Jamesem, musí si Cole vybrat mezi láskou, loajalitou a budoucností, pro kterou je předurčen. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (13)

Trailer 3

Recenze (161)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Máte rádi electro? Máte rádi Djs? Rádi si občas trsnete nebo zapaříte v klubu (nebo alespoň dříve jste pařili a teď už na to není kdy nebo se vám nelíbí, co hrají a přijdete si na to moc staří)? Tak potom je tohle pravý film pro vás... jo dějově je to o hovně... ale upřímně, kolik filmů není? Jde o tu atmosféru a ta tady byla. Já si u filmu slušně zatancovala na mém křesle (no dobře, je to ta druhá nejlevnější židle z Ikey, co vám tu budu nalhávat, jsem chudý student) a prostě se mi přesně strefil do nálady. K tomu se dozvíte něco málo o Djingu (nemám páru, jak se to píše, či zda je to reálné slovo), že je to všechno o BPM aka jakmile dosáhnete 128 BPM, tak ovládáte celé publikum a to jak se hýbe. No a tenhle film mě prostě dostal do té správné tepové frekvence a dokonce jsem místy měla husí kůži (jakože fakt!). Jdu si hned najít celý soundtrack, něco málo znám, zbytek ale budu následující týden poslouchat v jednom kuse. Jo a prostě, kdo vyrůstal na Zacu Efronovi a jeho rolích v HSM, Hairspray atd.. tak sorry, ale prostě furt vám bude připadat sexy :) ()

Dimo 

všechny recenze uživatele

We are your friends nemá z nějakého důvodu český název a tak tedy sledujeme partu amerických párty fetek, se Zacem Efronem v čele, kterak se chce velkoDJem státi. Filmů z DJ prostředí je jako šafránu a proto jsem se na tento těšil. Není špatný, ale žel příliš nevyniká. Hlavní hrdina se snaží, dívčí prvek, či jak bych partnerku protřelého opileckého DJe nazval, je fakticky hezký, onen opilecký DJ, co se z nějakého důvodu rozhodne zaškolit Zaca jáchcibýtDJavypadnoutzLA Efrona je též snaživý, byť jeho chování mi moc logiky nedává, a pak nám tu přicmrndují Zakovi dementní kámoši a je už rozebírat raději nebudu. Kdo má rád EDM, bude spokojen, komu taková hudba nic neříká, možná neusne. ()

Reklama

West 

všechny recenze uživatele

Opravdu mě zajímalo, jak se chce takový film poprat se spoustou zbytečných klišé, bez kterých by vše okolo nemohlo vůbec fungovat. Navíc EDM, který se mi tak trochu příčí s mým stylem hudby, jako DJeovi (co už má nějakejch 12let hraní house music za sebou). Bohužel je to danný tím, že my nežijem v LA, ve světě nekonečných večírků a party, a nemáme tu na každém rohu nějakou akci, ze které by se člověk mohl dostat na světovou scénu. Mimochodem - 128BPM je moje gusto a kdo mě zná ten ví.. a pro mě tady Zac Efron, měl někdy až moc upjaté výlevy emocí při mixování (hraní) , ale děj bavil , a vše naprosto odsejpalo. A na konci toho všeho to bylo hodně pohodový, a vůbec nenudilo, což beru jako obrovský plus.. Jen nevýhoda, že mám teď hroznou chuť si zahrát na nějaké party. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tento snímok som si obľúbil z niekoľkých dôvodov. Prvý je Jon Bernthal a druhý dôvod je moja najobľúbenejšia electro hudba. Milujem scénu pri bazéne, s tancujúcou snedou kurvičkou, kedy sa vysvetľuje srdcový rytmus pri hraní hudby. We are your friends by sa skoro hodil ako vzdelávací snímok pre stredoškolských študentov. Videli by, ako ľuďom ubližuje pitie a drogy, neférové jednania a čo všetko môžeme dokázať zapálenou prácou. Pomerne verne sa drží konceptu amerických scenárov: od nuly poctivou drinou dosiahneme úspechu. Je lepšie nepozerať sa pred zhliadnutím na trailer, pretože v ňom uvidíme tie najzaujímavejšie momenty a dej je potom predvídateľnejší viac, než by bolo prospešné. Celkovo táto hudobná a romantická dráma od režiséra Maxa Josepha nikoho neurazí a jej morálne posolstvo sa nám dostane pod kožu. Nemusia sa ho báť ani odporcovia elektronickej muziky, naopak je to nevtieravý a zaujímavý exkurz do tejto branže. ()

Sufferer 

všechny recenze uživatele

Neprezraďte to môjmu ošetrujúcemu lekárovi, ale tento film ma bavil. Veľmi. Po obsahovej stránke We Are Your Friends len predkladá príbeh z rangu klasických, kde sa mladík – obklopený priateľmi rozhodnutými vystúpať po spoločenskom rebríčku a žiť na vysokej nohe – snaží urobiť veľkú dieru do sveta dídžejingu, pričom svojho mentora oberie o asistentku a priateľku v jednej osobe. Za omnoho zaujímavejšie považujem, ako Max Joseph tento príbeh navlečený na schému formálne uvádza do hedonisticky pulzujúceho života, podobného tomu, akým žije samotná hudba. Na moju filmovú mapu začínajúcich režisérov s potenciálom sa nedostáva kvôli tomu, že pred kameru dotiahol étericky krásnu Emily Ratajkowski, ale preto, akým spôsobom jej mrštné boky obchytil objektívom. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (12)

  • Film je historicky štvrtý najhorší debut pre film, ktorý sa odvysielal vo viac ako 2000 kinách. Priemerná tržba na jedno kino bola len 758 dolárov. Najhorší výsledok drží Jem a Hologramy (2015) s priemerom 570 dolárov na kino. (Arsenal83)
  • Kvôli katastrofálnym tržbám filmu Warner Bros. zrušilo vydanie Blu-ray a namiesto toho vydalo film na štandardnom DVD. (Arsenal83)

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Reklama

Reklama