Reklama

Reklama

Příběh o hledání vlastního stylu zasazený do světa elektronické hudby a hollywoodského nočního života, ve kterém ctižádostivý 23letý DJ Cole (Efron) tráví dny tím, že kuje pikle se svými přáteli z dětství, a po nocích pracuje na skladbě, se kterou udělá díru do světa. Všechno se ale změní v okamžiku, kdy se seznámí s charizmatickým, ale poněkud pošramoceným postarším DJ Jamesem (Bentley), který si ho vezme pod svá křídla. Věci se však zkomplikují, když se Cole zamiluje do Jamesovy mnohem mladší přítelkyně Sophie (Ratajkowski). S tím, jak zapovězený vztah nabývá na intenzitě a rozpadá se jeho přátelství s Jamesem, musí si Cole vybrat mezi láskou, loajalitou a budoucností, pro kterou je předurčen. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (161)

Rajesh_K. 

všechny recenze uživatele

"Pokud máš sen a je v něm všechno, co je v tobě, utrpení, přátelství, láska...dostaneš se kamkoliv." Rozhodně tenhle film neurazí. Jsem velký milovník elektronické hudby, takže jsem si to užíval. Alesso byl pro mě největším překvapením. Zac Efron mě tam moc nevadil. Nemám ho sice zrovna moc v lásce, ale když se zaposloucháte na ty úžasné songy, tak vám Zac nebude vadit. Jinak příběhově to bylo taky zajímavé...o tvorbě hudby se hodně zajímám. Takže za mě spokojenost :-) Viděno v kině. ..(80%) P.S: Taky vám Emily Ratajkowski přípomínala Lanu del Rey? :D ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Film o elektronické muzice, kterou já nějak moc neposlouchám, ale musím říci, že hudba ve filmu byla dobře zvolená, dala se poslouchat. Příběh je takový jednodušší, nevyvolá u diváků asi žádné emoce, ale byl tak nějak v pohodě, pasoval k té muzice. Divačky budou nadšeni ze Zaca Efrona a diváci zase budou žasnout nad dokonalou postavou Emily Ratajkowski. ()

Reklama

luka4615 

všechny recenze uživatele

EDM je společně s House Music mou srdeční záležitostí, tudíž mě tento film na toto téma zcela pohltil. We Are Your Friends je totiž výborně podaným filmem ze života DJs, který nám názorně ukazuje, že i tato profese má své stinné stránky, že to není jen jedno velké pozlátko jak si někteří mylně myslí. Skrývá se za tím i mnohaletá práce a nikdy nekončící úsilí, jen aby jste vytvořili ten správný "track". Spojte si to s úžasným soundtrackem, který se výborně poslouchá, a který už teď hlasitě vyhrává v mém PC i telefonu, a dostanete svěží sondu do zákulisí festivalů a klubů, na kterou se parádně dívá. Jsem si téměř jist, že jen u jedné projekce nezůstane. PS: Emily Ratajkowski je fakt kost! „Are we ever going to be better than this?“ ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Život DJ nie je jednoduchý. Pokiaľ máte vymletých kamarátov, radi si dáte niečo nelegálne a pasiete po frajerke svojho učiteľa, svetoznámeho DJ. Ale Efron to v pohode vykrýva, roztancuváva ľudí, nahráva si zvuky a vedie svoje malé, vnútorné vojny.Veľa vecí tam ale pekne funguje, slnečné prostredie tiež pridá a dokonca aj tá hudba je počúvateľná. Efron sa pomaličky škrábe z toho kokainového dna, uvidíme, ako sa ukáže v roli záchranára. Príjemne, nenásiné, pozeratelné. 3 z 5 ()

Galerie (76)

Zajímavosti (12)

  • V titulcích je ještě jedna scéna. (romajz15)
  • Originální název filmu We Are Your Friends vychází z názvu skladby hudebního dua Justice, která zazněla i v traileru. (vteco)
  • Zac Efron se musel kvůli roli Colea naučit dělat DJe. Pomáhal mu s tím švédský DJ Alesso. (romajz15)

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Reklama

Reklama