Reklama

Reklama

VOD (1)

Špičková agentka americké CIA Alice Racine (Noomi Rapace) je po nevydařené akci přeřazena do londýnské kanceláře. Po dlouhém čase ji kontaktují bývalí nadřízení, protože se dozvěděli o zvýšené aktivitě v prostředí radikálních militantních skupin. Alici se podaří lokalizovat hlavního podezřelého, ale během jeho výslechu přijde na to, že ji někdo podvedl a ven unikly přísně tajné informace. Najednou se ona sama ocitá v ohrožení a musí udělat vše proto, aby zabránila připravovanému útoku na Londýn. Závod s časem začíná... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (243)

verbal 

všechny recenze uživatele

Bylo milé zase jednou vidět vinně potěšitelný špionážní napínač alá devadesátá léta, vymykající se trendu Lekarého otravných rohypnoliád posledních let. Jen je trochu škoda, že když už dali dohromady solidní rozpočet, všechny ty xichty a kulantního režiséra, najali scénáristu s rozštěpem a pokroucenými prsty. A tak tu máme krutě pandemický a geniálně selektivní virus, který hromadně kosí výhradně mongoloidní funoušky amerického fotbalu, přičemž z přidrzlých britský fakanů se zásadně dále nešíří, správňáckého, altruistického, kůl a ani trochu džihádistického imáma Leoše Suchařípu z hnutí Londýn myluje yslám, no a obří červené tlačítko „Bombo, bombo nevybuchuj, aby to dobře dopadlo!“, ergonomicky umístěné na displej hloupého telefonu tak, aby se dalo zmáčknout, i když visíte za padoucha hlavou dolů v průvanu. Ale jinak príma staroškolská zábavička, tedy nic pro kompulzivní müslitele a filosofilcky. Topornému škaredému babochlapovi Rampičovi bez problému uvěříte, že má určitě koule, a tak je to jeho mlácení všech těch dvoumetrových hovad ze speciálních jednotek skoro až přirozené, Jeník s Míšou odehráli své rutinní party a jako vždy dokonale kožený Homolas Legoland se jen mihnul, ani nestihl film pořádně zbuznit a zformátovali jej rychleji, než by řekl „progeluj mi lótoryjen“. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Solidní akční thriller s Áčkovým hereckým obsazením. Vynikající Noomi Rapace a Orlando Bloom táhnou film k nadprůměru, ale potěší i stárnoucí Douglas a Malkovich. Akce je správně tvrdá a nekompromisní, zvratů je dostatek a pár z nich je hodně nečekaných a v závěru potěší i výhled na Prahu, takže jasná čtverka. Bavil jsem se .75% ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,POTŘEBUJEME VÁS PRO NALÉHAVÝ ÚKOL...“ /// Fór je v tom, že si říkáte… „hmm, thriller na současný téma, super…“ a vono to pak (takřka z hovňajze) vyletí ještě vo level vejš. O překvapení tady není nouze, má to fajnový vobsazení a našince potěší i česká stopa. Scénář je rozumnej, takže dělá ze hry na „kreténa“ zajímavou podívanou. Bohužel trochu ztrácí ve finále, který se snaží bejt (za každou cenu?) originální, ale kapičku mu to nevychází. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) U sousedů dochází ke zvýšený aktivitě radikálních militantních skupin. 2.) Viděl jsem muslima točit volantem škodovky. 3.) Thx za titule „urotundy@cbox.cz“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Za tři ale stěží. Překombinovaná podívaná, která s každou další minutou ztrácí čím dál tím více kredibility. Nepříliš zajímavé nebo objevné postavy, předvídatelné zvraty a nepříliš smysl dávající děj, jenž si o sobě myslí, že je chytřejší než tomu ve skutečnosti je. Akční sekvence jsou relativně fajn a atmosféra minimálně v první půli funguje poměrně slušně, zbytek se ale rozpadá jak domeček z karet a finále působí možná až trochu antiklimaticky. Na béčko by to celkem šlo ale žádné převratné věci nad rámec inteligenčně jednoduché jednorázové podívané od V utajení nečekejte. ()

alchac 

všechny recenze uživatele

Díky dokonale babochlapoidní paní Řepíkové s neuvěřitelně vychlazeným xichtem, panu Malkovičovi, který opět předvádí svou unikátní schopnost usmát se tak, až jendomu náhlým ochlazením zalezou kulky do dutiny břišní, Orálandovu orálnímu znásilnění mstivým potomkem nějakého vrrka, jemuž pan Teplórien odsnajproval páníčka, morálnímu ponaučení, že po návratu z dovolené v Tunisu jet dvaadvacítkou výlučně v kevlarovém spodním prádle a zejména odsýpající a nenudící akci lze přehlédnout i sem tam se vyskytující logický výtluk. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (16)

  • Když Alice Racine (Noomi Rapace) a Eric Lasch (Michael Douglas) odchází po svém prvním filmovém setkání z večeře, vidíme za nimi Gröbeho vilu v Havlíčkových sadech (Praha 10), též zvaných Gröbovka. (Robbi)
  • Jednou z natáčecích lokací byla rozestavěná budova v Lomnického ulici nedaleko zastávky metra C Pražského povstání v Praze. Scény s Michaelem Douglasem se natáčely také na restaurační lodi Port 62 v pražských Modřanech. (mizziDOC)
  • Scénář k filmu byl v roce 2008 součástí seznamu nejlepších nerealizovaných scénářů roku. (oje)

Související novinky

Zemřel režisér Michael Apted

Zemřel režisér Michael Apted

09.01.2021

Ve věku 79 let zemřel britský režisér a producent Michael Apted. Rodák z hrabství Buckinghamshire započal svou kariéru v televizi, brzy se však proslavil sérií časosběrných dokumentárních filmů „Up“… (více)

Reklama

Reklama