Reklama

Reklama

Prázdniny v Provence

  • Slovensko Prázdniny v Provence
Trailer

Obsahy(1)

Léto neskončilo, zábava trvá. Vojta Kotek, Jakub Prachař a Kryštof Hádek se po zimní komedii Padesátka vrací na plátna kin s letní atmosférou a s francouzskou vůní v komedii Prázdniny v Provence. Režisér Vladimír Michálek je obsadil do rolí tří kamarádů a členů hudební skupiny, kteří utečou před svojí manažerkou až do slunné Francie k tetě jednoho z nich. Trochu se poflakují, hodně si užívají a taky potkají krásnou a sympatickou dívku, která umí lámat srdce. Každý z velké trojky kámošů je jiný, společně pak vrství více či méně šílené situace. Zavilý hulič marihuany, hláškující filosof a nesmělý basák dělají všechno ve větším, než malém množství. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

Hawaj

Hawaj (hodnocení, recenze)

Koukám, že Denisa Pfauserová hraje v samejch odpadech ...

Hawaj

Hawaj (hodnocení, recenze)

"Blbost musí vychcípat, říká režisér Vladimír Michálek"
6. listopadu 2014, Lidovky.cz
:D

Hawaj

Hawaj (hodnocení, recenze)

Rejža se zrovna na Radiožurnálu utěšuje, že jeho film dozraje jako víno a stejně jako Kurva hoši... ho diváci opravdu ocení až za 10 až 15 let. Tak hodně štěstí rejžo! :D

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

A zase se tu bude každý strašně divit a stěžovat si, že na tom byl v kině. 

tykadelko

tykadelko (hodnocení, recenze)

Bože proooč, za co!!  Říkala jsem si skoro celou dobu tohoto filmu, kdy jsem měla pocit, že je to kopie filmu Vejška jen z jiného prostředí. Všichni mladí do 30 let chlastají nebo hulí a pokud náhodou ne, tak jsou přinejmenším určitě gayové nebo divní..říkala jsem si - joo, dobré herecké obsazení, bude sranda..jediná vtipná scéna byla, když Prachař předváděl před zrcadlem břišní tanec...

Enšpígl

Enšpígl (hodnocení, recenze)

Tomu se říká ostrej start :-) ale tady naštěstí trailer dost napovídá

Puppy

Puppy (hodnocení, recenze)

http://www.reflex.cz/clanek/kultura/74701/prazdniny-v-provence-vladimira-michalka.html

 

To už opravdu nechápu, Cituji: Teprve aktuální komedií Prázdniny v Provence ale dovedl Vladimír Michálek svou touhu k dokonalosti. „Vždycky jsem se snažil, aby moje filmy byly hodně jiné a rozdílné, abych se neopakoval a abych si zkoušel různé žánry. Ale vždycky to byly filmy vážné a dramatické," říká Michálek. „Zato Prázdniny v Provence jsou komedie a to je konečně ta otočka o 180 stupňů," pochvaluje si Michálek.

Puppy

Puppy (hodnocení, recenze)

Opravdu by mne zajímalo, co vedlo tak zručného režiséra k tomu, natočit tak příšernou věc (dle traileru, plakátu a recenzí). Byl to záměr nebo došlo nějakým problémům během natáčení ?

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Po včerejší novinářské se ozývají ohlasy, že je to horší než Řachanda, Decibely lásky a Strašidla. A já myslel, že letos už to hůř nejde. 

Martin29

Martin29 (hodnocení, recenze)

Tady jde vidět pokus navázat na éru Pařeb , ale ten trailer je tak trapný, že jsem se v kině málem poblil jen z ukázky.  

Masai

Masai (hodnocení, recenze)

Tři hlavní postavy a oni nechaj mluvit Kotka! Nic proti Vojtovi. Vůbec nic, fakt ne. Ale co jiného má člověku při tom traileru v paměti naskočit než Podvraťáci?? A opět. Nic proti tomu filmu. Ale prostě proč????

Cinkitoo

Cinkitoo (hodnocení, recenze)

To mohl bejt tak pěknej film. Určitě stál fůru peněz. Ale díky traileru ušetřím za lístek do kina.

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Ten trailer mi ten film znechutil. Ten film mi není absolutně sympatický. To bude hodnocení odpad.

Enšpígl

Enšpígl (hodnocení, recenze)

ten trailer mě odpudil, ja si představoval nějakou komedie šmrnclou romantikou a tohle vypadá na smažky a jejich nehumor

Reklama

Reklama