Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Několik let po konci občanské války vybíhá mladý válečný veterán Jackson (Scott Eastwood) ze své hořící farmy a už může jen bezmocně sledovat, jak banda mexických desperátů unáší jeho manželku Alexsandru (Camilla Belle). Přestože se celá země hemží zabijáky, lupiči a indiány, vydává se Jackson na cestu po stopách únosců, aby zachránil svoji manželku. Postupně se však ukazuje, proč Jacksonova přezdívka z války zněla právě Diablo. (TheDon)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (45)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Občas se najde podprůměrně hodnocený film, který mě dokáže pobavit víc, jak leckterý hollywoodský tříáčkový popcorňák. A Diablo mi přichystal velmi zajímavé překvapení, protože se mu to nadmíru povedlo. Je to jasné béčko, takové trochu jednoduše, ale jinak kvalitně napsané. Má to skvělou kameru, putuje se tam překrásným prostředím a postupně to buduje hustší a hustší atmosféru. Režii nemám moc co vytknout. Vskutku dobře se na to dívá a stejně tak se to i poslouchá. Ani ten Scott Eastwood mi nepřišel zas až tak prkenný, jak mnoho lidí povídá. Z mého pohledu zbytečně sestřelený film a i přes trochu lacině useklý konec za mě palec nahoru. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Dokud to bylo jen o nahánění únosců, tak se nejednalo o nic extra. Sice tu byla nádherná krajina, Goggins byl fajn slizoun a dívat se na mladýho Eastwooda, jak přebírá tátovo řemeslo, je taky docela zábava. Potíž byla v tom, že se houby dělo. Nicméně jakmile se ukáže, že ne všechno je tak, jak se na první pohled zdá, začne poměrně solidní westernová jízda. Ten nápad se mi strašně líbil a o to víc zamrzelo, že si tvůrci s charakterem hlavního hrdiny nepohráli trochu víc. Ale i tak slušná práce a pevně doufám, že to není naposledy, co vylezl Clintův klon do sedla. 65% ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Taky si pustíte film,a čekáte že v ranku dotyčnýho žánru to bude výživná pecka,kterou po svym archivujete,a po skončení filmu jen útrpně píčujete nad kundovitostí všech,který se na tom podíleli.Scot Eastwood je sympaťák stejně jako jeho táta,vod začátku to ale neni žádná super jízda,a po hodině, kdy se potvrdí,co tušíte že je ten blb zač,jde ten film do sraček,a je z toho psycho tý nejnižší kvality.Tenhle film nemá žádnej význam ,a jeho sledování vám dá asi tolik,jako čumění do nebe,a čekání,až uvidíte autobus.10%. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Klint sice nikdy nebyl herec, to ale vynahrazoval vizáží hustého charismatického sympaťáka. V pětapadesáti si s nějakou poletuchou na hajzlech v Boeingu nasmrkal stejně koženého, avšak totálně nesympatického jelimana, a přání „Tati, kup mi film!“ na sebe nenechalo dlouho čekat. Jelikož dedyho šlépěje jsou dedyho šlépěje, rozhodl se Skot hned ze startu dokurvit svým prkenným pózováním nějaký zápaďák. A tak se Toporný Kid, ten Slizský, mdlý a ošklivý Bledý blbec také vydal za svou Hrstí dolarů a dopadlo to tak, že u toho máte neodolatelnou chuť Pověsit se výš. Skutečná Nesmiřitelná scenáristická laskomina s chutně rasistickým podtextem, která devadesát minut zabijácky popisuje veškeré výhody opravdu pomalé jízdy na koni skrz tři podnebné pásy. Tudíž odpudivý Skot s konstantně ochrnutým xichtem nejdříve jede skal a stepí divočinou, poté si střihne sáhodlouhý trek severní Kanadou, aby pouští a savanou doklusal až ke konci té úmorné a debilní cesty. Během ní si skákne s indiánama do sauny a naprosto tupě a nezáživně upytlačí ťamana, negra, páreček rudochů a tři mexické čmoudy. Jako republikánský předvolební spot sice nápadité, nicméně ten tak zvaný psychiatrický zvratek, který vás má jakože nakonec posadit na prdel, musí být díky šikovnosti tolik ostříleného scénaristy a režiséra v jednom neumětelovi zřejmý už tak po třiceti minutách snad každému, kdo se s rozštěpem, pupeční šňůrou kolem krku a mongoloidním řevem nedral v šestém měsíci ven z dělohy cigánské hajzlbáby. Já tedy moc doufám, že jednou stačilo, a Dérty Hery junior s touhle tetanickou protekční stříbrnou lžičkou v hubě už nějakého koumáka nenapadne. ()

T2 

všechny recenze uživatele

nakoniec len také westernové psycho béčko, ktoré by si želalo o niečo zručnejšiu réžiu, lebo kamera je na úrovni a prostredie kde sa to odohráva je krásne, herci v pohode aj keď citeľne chýba postavám lepšie vykreslení charakter, hlavne ten prerod hlavnej postavy neodpálil v plnej veľkosti a sile, škoda, Scott Eastwood a jeho iná charakterová tvár než by sme čakali od syna slávneho Clinta Eastwooda /55%/ ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Scott Eastwood (Jackson) údajně dostává až 50 westernových námětů měsíčně, nicméně roli odsouhlasil právě v tomto, jehož zápletku označil za jedinečnou. (PanZahadnyCZ)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno