Reklama

Reklama

Mimoni 2: Padouch přichází

  • USA Minions: The Rise of Gru (více)
Trailer 12

Obsahy(1)

V neutuchající touze najít toho největšího padoucha všech dob, aby mu mohli věrně sloužit, narazí Mimoni na malého nosatého černovlasého chlapce, který vyrůstá jen se svou německou matkou. Jmenuje se Gru a aniž to tuší, tohle setkání mu zásadně změní život. (Cinemart)

Videa (6)

Trailer 12

Recenze (152)

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

"8 lístků na Mimoni 2, prosím." řekl jsem paní u pokladny jihlavského Cinestaru a me and the bois jsme v cosplayích Mladých ODS s banány a miňonkama v kapsách jako praví gentlemimoni a sigma muži brali útokem komplet narvaný sál plný nic netušícího davu a rozmazlenejch harantů. Zvěsti nelhaly, jelikož Mimoni 2 jsou vskutku nezapomenutelný zážitek, popkulturní milník a cinefilní mástrpiss. Kdo na konci netleská a neřve nadšením, má místo srdce le šutrák. Btw.: LUXUSNÍ SOUNDTRACK (ta retro stylizace a zasazení do sedmdesátek celkově fakt nemá chybu). Stále nás však zajímá co miňonky dělaly mezi lety 1939 - 1945 🤓 Co dodat? Otto steals the show! Příští zastávka ➡️ Barbie ...... [VERDIKT: 11 banánů z 10] 🍌 PS: Pokaždý když se na plátně objeví zadek dejte si panáka 💛 #humor21.století ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Neočakával som od toho takmer nič a možno práve preto som bol milo prekvapený. Pre mňa nefungovala už ani tretia časť série Ja zloduch a samostatný film s Mimoňmi som pretrpel. Táto dvojka je ale zábavná, dynamická, pritiahnutá za vlasy ( ale takým tým správnym spôsobom) a s množstvom úsmevných nápadov. Ako keby si tvorcovia uvedomili chyby prvého filmu a tu sa im snažili vyhnúť. A podarilo sa im to. Určite sa to kvalitou a zábavnosťou pre mňa radí k prvým dvom zloduchom. A  jedná sa tak o film, ktorý keď budem mať možnosť vidieť znova, tak to spravím. Aj keby to malo byť len na zabitie času. Veľká vďaka za tak skvelé hlasy. Počuť Yeoh, Van Dammeho, Lundgrena, Arkina a iných je...skrátka super. Hlavne v takejto blbine. Takže za mňa super. Otto je macher. ()

Reklama

lykan9 

všechny recenze uživatele

U Padoucha přichází se mi stalo prakticky to samé, co u prvních Mimoňů. Po shlédnutí traileru jsem byl natěšen na velmi vtipný animák, od kterého mě bude bolet pusa smíchy, ale ve výsledku jediné vtipné části, které ve filmu jsou, byly právě ty z traileru. Tudíž buď se divák nesmí podívat na trailer a pak si užije vtipné části ve filmu nebo stačí si ten trailer pustit a film je zbytečnost. Vzhledem k tomu, že je film zaměřen na hodně malé diváky, tak se jedná o čistý průměr. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem si oddechnout a zasmát se, aniž bych musel nad něčím přemýšlet. Po zhlédnutí jsem ale spíš měl hlavu jako balón. Pro malé děti je to naprosto ideální (potvrzují to skoro miliardové tržby), protože se pořád něco děje, barviček by se člověk nedopočítal a mimoni opět přehrávají o sto šest. A takhle je nutné taky k filmu přistupovat – jako k blbůstce pro pětileté caparty. Ono totiž většinu stopáže tvoří scénky s mimoni, samotný příběh je na druhé koleji. Tudíž nečekejte žádnou logiku. Doslova. To myslím vážně. ()

ReactLotus 

všechny recenze uživatele

Povedzme si pravdu, mimoni nemajú najlepší príbeh ani nikdy nemali. Je dosť jednoduchý a veľmi ľahko predvídateľný. Ale zase, je to predsa len rozprávka a zápletka typu Inception by nebola pre deti vhodná. Mimoni ťahajú celý film (tak ako vo všetkých filmoch, kde sú) a pritom nepovedia takmer nič. Skvelé postavy. Trochu hlúpe, ale strašne zábavné. Gru (nie, nie je to narážka na ruskú vojenskú spravodajskú službu, aj keď to meno a jeho hlas môže hovoriť o opaku😅) je tiež vtipný a má dobrý hlas/dabing. NunChuck a Wild Knuckles boli tiež úžasní. Vlastne oni, Gru a Mimoni sú najlepšia vec na filme. Grafika je skvelá, na Mimoňov sa veľmi dobre díva a nie, nemám na nich fetiš. Oni boli, sú aj vždy budú geniálne postavy. Soundtrack je veľmi dobrý, Hlavne Bad Gru Rising je skvelé. Najlepšia vec sú hádam všetky referencie na Despicable Me filmy. Najlepší pocit, keď som spoznal niečo, čo sa práve v DM objavilo. Skvelá "jednohubka". Nemal som banán, keď som to pozeral.😢 I'm not a true fan😭😅. 6,9/10.  It's Minion Time… ()

Galerie (23)

Zajímavosti (17)

  • Když jdou Mimoni pro kámen zvěrokruhu, který Otto vyhandloval se zrzavým chlapcem, hraje píseň „Blitzkrieg Pop“ od Ramones. (OJan)
  • Ve scéně, kdy jde Gru do jedné z kabin na poslouchání desek, si můžeme v jedné kabině všimnout ženy, která si fotila pyramidu v Gíze (přesněji když se pyramida vyfoukne) ve filmu Já, padouch (2010) – tam je logicky mnohem starší, ale jde poznat podle brýlí, postavy a nosu. (SpiderBoy)
  • Gru sa dostane na film Čeľusti. Vidíme to podľa plagátu. Film mal premiéru v roku 1975. (giaruj)

Související novinky

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

14.12.2022

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BestFilmFest, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Nová pixarovka vyhořela

Nová pixarovka vyhořela

20.06.2022

Studio Disney má na kontě po delší době mírné zaváhání. Nová pixarovka Rakeťák s cenovkou 200 milionů dolarů totiž sice sbírá pozitivní ohlasy kritiků i diváků, do kin se ale tentokrát rodiny s dětmi… (více)

Reklama

Reklama