foto

Scott Adsit

  • nar. 26.11.1965 (54 let)
    Northbrook, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 10 Things We Should Do Before We Break Up
Cicada
2019 Still Happy
2018 Ghost Light
2016 Molly Mayor
2015 Fan Girl (TV film)
Uncle Nick
2014 Growing Up and Other Lies
Miluj souseda svého
Velká šestka
Vhodné chování
2013 John Hodgman: Ragnarok
Millerovi na tripu
2011 Hudba hrát nepřestala
That Is All
2010 Last Night
2009 Informátor!
2007 Dante's Inferno
Pan tělocvikář
2006 Bezva vejška
I Want Someone to Eat Cheese with
Nominace na Oscara
2005 Buď v klidu
Zelená je tráva
Špatné zprávy pro Medvědy
2004 L.A. Twister
Nekecej a pádluj!
Přijetí
Terminál
2003 Krádež legendy
Loupež po italsku
Melvin Goes to Dinner
2002 Běž, Ronnie, běž!
2001 Krásní & úžasní
Taková rodinná romance

TV seriály

2020 The Walking Dead: World Beyond (TV seriál)
Velká šestka (TV seriál)
Legacies: Part 1 & 2 (S02E24)
Fear Not (S02E23)
Major Blast (S02E22)
další epizody (6)
Americký táta (TV seriál)
Cheek to Cheek: A Stripper's Story (S17E03)
2019 Dobrý boj (TV seriál)
The One where a Nazi Gets Punched (S03E05)
Velká šestka (TV seriál)
The Present (S02E18)
Hardlight (S02E17)
The Globby Within (S02E16)
další epizody (18)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
South Carolina (S07E04)
Pledge (S07E03)
2018 Big Chibi 6: The Shorts (TV seriál)
Big Hero 6: Baymax Dreams Shorts (TV seriál)
Big Hero 6: The Series Shorts (TV seriál)
Fortune Rookie (TV seriál)
Velká šestka (TV seriál)
Zabijácká aplikace (S01E11)
Pan Jiskřička ztrácí jiskru (S01E10)
Netrpělivý pacient (S01E09)
další epizody (10)
Goldbergovi (TV seriál)
Mister Knifey-Hands (S06E05)
Hersheypark (S06E04)
Portlandia (TV seriál)
Shared Workspace (S08E02)
2017 At Home with Amy Sedaris (TV seriál)
Velká šestka (TV seriál)
Baymax se vrací (S01E01)
Difficult People (TV seriál)
Fuzz Buddies (S03E07)
Nezdolná Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Learns About the Weather! (S03E07)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Judge (S06E08)
2016 Great Minds with Dan Harmon (TV seriál)
Nezdolná Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy a její šťastné místo! (S02E10)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Inaugurace (S05E10)
Líbat sestru (S05E09)
Camp David (S05E08)
další epizody (4)
Lovci zločinců (TV seriál)
Rozkazy z éteru (S05E07)
2015 Harvey Zobák (TV seriál)
Neon Joe, Werewolf Hunter (TV seriál)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Volební noc (S04E10)
2014 Amyino plodné lůno (TV seriál)
Allergic to Nuts (S02E05)
2013 Studio 30 Rock (TV seriál)
Last Lunch (S07E13)
Hogcock! (S07E12)
A Goon's Deed in a Weary World (S07E11)
2012 Studio 30 Rock (TV seriál)
Aunt Phatso vs. Jack Donaghy (S07E06)
There's No I in America (S07E05)
Unwindulax (S07E04)
další epizody (19)
2011 Studio 30 Rock (TV seriál)
100: Part 2 (S05E21)
100: Part 1 (S05E20)
I Heart Connecticut (S05E19)
další epizody (11)
2010 Mary Shelley's Frankenhole (TV seriál)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Christmas Attack Zone (S05E10)
College (S05E08)
Gentleman's Intermission (S05E06)
další epizody (18)
2009 Polda z Marsu (TV seriál)
Každý ví, že je to Windy (E16)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Tajný Santa (S04E08)
Lizina Talk Show (S04E07)
Řešitelé problémů (S04E05)
další epizody (18)
2008 Studio 30 Rock (TV seriál)
Vánoční speciál (S03E06)
Zaručená investice (S03E04)
Reparát (S03E01)
další epizody (7)
Moral Orel (TV seriál)
Honor (S03E13)
Nesting (S03E12)
Sacrifice (S03E11)
další epizody (13)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Authority (S09E17)
2007 Studio 30 Rock (TV seriál)
Vánoční mejdan (S02E09)
Tajemství a lži (S02E08)
Někoho milovat (S02E06)
další epizody (18)
Moral Orel (TV seriál)
Nature, Pt. 2 (S02E20)
Nature, Pt. 1 (S02E19)
Orel's Movie Premiere (S02E18)
další epizody (14)
2006 Studio 30 Rock (TV seriál)
Tracyho úlety (S01E07)
Jack poznává Dennise (S01E06)
Herec Jack (S01E05)
další epizody (7)
Kancl (TV seriál)
Řešení konfliktů (S02E21)
Moral Orel (TV seriál)
God's Blunders (S02E06)
Offensiveness (S02E05)
Elemental Orel (S02E04)
další epizody (15)
Robot Chicken (TV seriál)
1987 (S02E06)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk jde na módní přehlídku (S04E10)
2005 Moral Orel (TV seriál)
The Best Christmas Ever! (S01E01)
Robot Chicken (TV seriál)
That Hurts Me (S01E20)
Adultizzle Swizzle (S01E19)
The Sack (S01E18)
2004 Huff (TV seriál)
Chladný den v Šanghaji (S01E08)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk má padáka (S03E04)
Čarodějky (TV seriál)
Pavoučí démonka (S06E18)
2003 Kingpin (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Uprchlí vězni (S01E24)
Alias (TV seriál)
Shledání (S03E03)
2002 Still Standing (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Vítr to ví (S05E09)
2001 Larry, kroť se (TV seriál)
The Acupuncturist (S02E06)
Dharma & Greg (TV seriál)
With a Little Help from My Friend (S05E02)
Přátelé (TV seriál)
Sestřenice (S07E19)
2000 Aqua Teen Hunger Force (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 Tenacious D (TV seriál)
Two Guys, a Girl and a Pizza Place (TV seriál)
Two Guys, a Girl and Barenaked Ladies (S02E21)
1998 Felicity (TV seriál)
1996 Předčasné vydání (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)

Dokumentární

2011 Doctor Who: Best of Specials (TV seriál)
2003 Tenacious D: The Complete Masterworks
2001 Second to None (TV film)

Režijní filmografie

TV seriály

2005 Moral Orel (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 Talk Show the Game Show (TV pořad)
2016 Night Train with Wyatt Cenac (TV pořad)
2011 Talking Dead (TV pořad)
2005 The Colbert Report (TV pořad)
2003 Comedy Central Laughs for Life Telethon 2003 (TV pořad)
1999 The Man Show (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)
Mr. Show with Bob and David (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky