Reklama

Reklama

VOD (1)

Student hodí všechno za hlavu a přestěhuje se do Hollywoodu, který ho doslova uhranul. Tam zjistí, že je filmová branže ještě podivnější, než si myslel. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (17)

Fiftis odpad!

všechny recenze uživatele

Že ja somár som sa pustil do kompletného zhliadnutia kinematografie Jamesa Franca. Film som dokázal dopozerať len vďaka Megan Fox a celkom peknému filtru 60.rokov 20.storočia. Francovi to pristalo ako "skinheadovi" s fúzmi, no to je všetko. Na príbeh si nespomeniete po mesiaci ani keby vás mučili, natož na hudbu. Pritom by sa tam hodili parádne hudobné bomby rokov šesťdesiatych. Ono väčšinou kde hrá žid Seth Rogen, to je spínač, ktorý by vám mal dať signál, že sa idete pustiť do strašnej hovadiny, ale ja som tomu dal šancu. No pocit zúfalstva bol na maxime. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Jak se okouzlení filmem nepříliš společenského podivína, ale talentovaného střihače (bezbarvý James Franco) mění do posedlosti svůdnou béčkovou herečkou (tuhá Megan Fox), propadá se Zeroville hlouběji do "lynchovského" bizárku, ve kterém ztrácí nit („Fuck continuity!“). Přes mnohé reference pak absolutně selhává v navození dobového dojmu 60.-70. let. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Vypadá to jako zdvižený malíček Hollywoodu a všem, kteří o něm mají dobré mínění. Film se snaží přepsat historii filmu a celkově je dosti domýšlivý a směšný. Vypadá to, že Franco odjel na natáčení a scénář zapomněl na nádraží. Výsledek má takové nedopečené části a měl jsem pocit improvizace a duté estetiky. Ani moc humoru zde není. Doporučuji vám radši se věnovat četbě. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Mohla být skvělá meta-sranda na téma starý Hollywood, místo toho tonálně spíše podivný, lynchovský až na hraně tak, že pak ani nefunguje místy komedie. Sice poutá Francův mimoň s cool pilotkou a vizáží na GG Allina, řada referencí (Iggy & CBGB’s, Brando & Coppola, A Place In The Sun), jinak ale wtf jsem právě viděl + co se ten film vůbec snaží být a říct. ()

Iggy 

všechny recenze uživatele

Já nevím, co všichni mají, mně se to líbilo! Oceňovaná knižní předloha Stevea Ericksona je absolutně výborná a její filmová adaptace za ní podle mě nijak nezaostává. Pro mě to jako pocta určité éře Hollywoodu funguje líp než Tarantinovo Tenkrát v Hollywoodu. Filmu jistě uškodila premiéra odložená o čtyři roky kvůli krachu distributora a následné dosti omezené uvedení a minimální kritická recepce, stejně jako obvinění Jamese Franca v rámci kampaně #MeToo. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Jedná sa o prvý film, v ktorom si James Franco kvôli svojej role vo filme oholil hlavu. (ShortyIC)

Související novinky

Shakespearovská rivalita po ferrellovsku

Shakespearovská rivalita po ferrellovsku

02.12.2014

Will Ferrell se naposledy objevil ve dvojce Zprávaře a příště ho uvidíme v komedii Get Hard, kde si zahraje milionáře, který se svědomitě chystá na pobyt v base. Na cestě pak má i ztřeštěné… (více)

Franco, Rogen a hollywoodské legendy

Franco, Rogen a hollywoodské legendy

27.10.2014

James Franco a Seth Rogen se po Travičce zelené, Apokalypse v Hollywoodu a The Interview vrhli na další společný projekt. Jejich novinka nese název Zeroville a jde o adaptaci stejnojmenného románu od… (více)

Reklama

Reklama