Reklama

Reklama

Slečna Marpleová řeší svůj doposud nejzapeklitější případ, když dostane od přítele, zesnulého pana Rafiela, instrukce, aby prošetřila případný zločin, ale sama neví, o jaký zločin jde. (Viasat)

Recenze (41)

fruitbueno 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vynikající díl. Slečna Marplová, pdobně jako Hercule Poirot, je prostě Nemesis kdekoho. Tajné, pod kobercem zametené svědomí, stálá hrozba vytažených kostlivců a tak podobně. Tenhle díl měl švih, atmosféru, vynikající kameru a hrozně moc podtextů, vedlejší postavy brilantně nahrávaly na smeče zejména Marplové, pozadu nezůstával ani pisálek a policajt-pisálek II. P. S. Ty záběry z kláštera, to temné a plné pavučin osvícené jen baterkami -huuuuú! ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nadprůměrná a napínavá detektivka. Sice je oproti předloze poupravená, ale v tomto případě to vůbec nevadí, i když mě to fakt nehorázně naštvalo, vždyť i vrah je někdo úplně jiný. No co, u Marplové je to zvyk, hlavní je, že je to celkem dost napínavé a atmosféra je suprová. Při prvním shlédnutí se mi to líbilo víc, ale pak jsem si přečetl knihu, takže dávám 70%. Plusy: Geraldine McEwan, atmosféra, napětí, R.E.Grant. ()

Reklama

Sandiego 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zlověstná atmosféra z románu je ta tam a stejně vzal za své i původní děj. Sice je to škoda, ale zase jsem rád, že jsem shlédl něco jiného než otrocký přepis. Toto zpracování mělo něco do sebe, i když ten konec byl nějak moc překombinovaný, i když do jisté míry emotivní, jak se dá od nových zpracování A. Christie očekávat. ()

PavelZava 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ano, ano, ano !!! Jane ….nejdřiv se musíš stát znovu tou bohyní odplaty a spravedlivého hněvu. Ještě jednou být Nemesis. Slečna Marple a synovec Raymond West ("Červený bedrník" Richard E. Grant) na zájezdu s deseti zdánlivě nepropojenými lidskými osudy vedoucímu k nevyřešenému případu mladé ženy VERITY. Mráz po zádech LET JUSTICE ROLL DOWN LIKE WATERS, AND RIGHTEOUSNESS LIKE AN EVERLASTING STREAM Člověk nechová psa, aby štěkal sám ! ()

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Road-movie so slečnou Marplovou, takže pomerne netradičné krimi. Nie je to síce výstavne dielo, ale určitú atmosféru tajomna to má. Každá zastávka autobusu prináša novú záhadu a posledná samozrejme kompletné objasnenie. Hoci kvôli komplikovanosti málo pravdepodobné, ale ku všetkému predchádzajúcemu to pasuje. Chvíľu som sa nudil, chvíľu čakal s napätím, takže priemer. ()

Galerie (39)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno