Reklama

Reklama

Ford představí svou vizi nového odvážného příběhu. Dolores se díky Bernardovi a Muži v černém konečně vyrovná s tím, kým skutečně je. Maeve dává do pohybu svůj plán na osvobození, zatímco Westworld čelí velkému převratu. (HBO Europe)

Recenze (38)

MasterD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aby ten děj fungoval, tak to tak být musí, ale to mi fakt chcete říct, že na celém podlaží, kde řezníci "opravují" výtvory opravdu nemají bezpečnostní kamery a základní ochranku? Ok, možná si Ford nemyslel, že to bude někdy potřeba, ale ... "really"? V takovém institutu? Děj fajn, ale tolik plotholes v tom celém story arch, ach jo.. Uvěřitelný vývoj Williama je taky ten tam, jedině že by fakt zešílel. Překombinované. ()

sebulba1981 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A je to.Nejlepší seriál co jsem zatím viděl,mi skončil.Naprosto mě to finále uzemnilo.Do deváté epizody jsem se v tom ztrácel.Nějak mi to nedávalo smysl,ale zakončení mě dostalo na plné čáře.Až si to pustím všechno znovu od začátku,budu na to koukat úplně jinak.Jako ve filmu šestý smysl,kdy jsme do konce filmu nechápali,jak to s Brucem je.Nolan se pro mě tímto seriálem stává nejlepším současným scenáristou.A doufám,že nám druhá série ukáže další kus skvělé filmařiny.Držím palce při udělování filmových cen.Skvělé herecké výkony všech herců,výborná kamera,střih,hudba a hlavně ten scénář.Klobouk dolů. ()

Reklama

Martinius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

dejove linie su az prilis neprehladne, miestami nelogicke az absurdne. uplne v nich chyba aj napriek vyvrcholeniu sezony pocit gradacie a predtucha, ze sa zomelie shitstorm. nolaniatka by si mohli pozriet spielbergov jurassic park, aspon by sa noobi priucili od majstra, ako sa nieco take robi. posledny diel je velke sklamanie z jedneho hypu. eleanor +1 ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěr první série nám byl předložen již v celovečerní stopáži a je těžko říci, jestli to bylo dobře či špatně. Každopádně dějství bylo zakončeno tak, jak zřejmě každý předpokládal. Kdo ne, byl jistojistě zklamán, že se nejednalo o finále na bázi velkolepé akce, hromady mrtvol a potoků krve. Zodpověděli se poslední otázky, veškeré postavy se vyvinuly tak jak měli a filozofické poslání už bylo jen vrcholem vše ho dění. Závěrečný projev doktora Roberta Forda ve vynikajícím podání Anthonyho Hopkinse místy vede až k zamyšlení. Mnohé dějové linie se dostali do svých určených míst a tak nám nezbývá nic jiného, než čekat na druhou sérii. P.S. Protože většina diváků odchází od obrazovky ihned jakmile začnou závěrečné titulky, je na místě je upozornit na fakt, ať to tentokrát nedělají. Jen všímavý divák pozná, že jedna postava se dostala do jisté situace, která potřebuje ještě dovyprávět. A to nastane zcela na konci po titulcích a zároveň navnadí na zmíněné pokračování. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A je to tady, na závěr jsme se dočkali velkého rozuzlení příběhu, který ještě překvapil v podobě E. Harrisa, nutno dodat, že náznaky byly a různé scény mě zarážely v jeho příběhu a hlavně v příběhu E. R. Wood, leč rozhodně mě nenapadl takový konec. .. Samozřejmě zvratů bylo více a nevyhlo se ani postavě A. Hopkinse. Nebudu to zde rozepisovat, na to je nelepší zhlédnout seriál. .. Jinak konec naznačil, že 1 série je první a poslední, leč pokud ne, bůh ví co z toho vznikne a hlavně o čem bude. .... HODNOCENÍ: 91% (5*) ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Po titulkoch nasleduje ešte jedna scéna. (powda)
  • V závěru epizody během Fordova (Anthony Hopkins) projevu hraje úprava písně „Exit Music (For a Film)“ od Radiohead. Tato píseň byla původně napsána pro film Romeo a Julie (1996). (Rejfa)

Reklama

Reklama