Reklama

Reklama

Martha (Anna Kendrick) se po bolestivém rozchodu setkává s mužem, který by mohl být tím pravým. Tedy jenom do momentu, než zjistí, že "Pan Pravý" (Sam Rockwell) má jednu zásadní chybu - je to nájemný zabiják na útěku před kartelovým gangem, který ho zaměstnává. Než to však Martha zjistí, jsou už do sebe bezhlavě zamilovaní. Rozhodne se tak, že jediným řešením bude „Pana Dokonalého" napravit... Jeho napravením je přesvědčená natolik, že pro vysněný vztah hodlá čelit i následkům v podobě útěku před zabijáckým gangem. Martha postupem času v sobě objeví skrytý talent, jak být užitečným parťákem svému vyvolenému zabijákovi. Ostatně přeci – pro lásku se někdy i vraždí... (Bohemia MP)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (137)

Fildas 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli za to může mé dobré psychické rozpoložení ale já se u koukání bavil, miluji černej humor a tohle mi přišlo jako mix Pulp Fiction a Mr. & Mrs. Smith . Samozřejmě že scénář mohl být o dost silnější ale jako oddychovka super. Potřeboval jsem vypnout a u téhle ztřeštěné akční-romantické komedie se mi to povedlo. Kdybych na to koukal okem samozvaného pedantského kritika, tak by to byly hvězdy asi pouze dvě a z toho by jedna byla za Sama Rockwella,Tima Rotha a rozkošnou Annu Kendrick . Ale já nechci být zapšklý pedant. PS:Někdo musí jít proti proudu :D ()

Hedy 

všechny recenze uživatele

Představte si holku jejíž mentální vývoj se zasekl hned po té co sfoukla svíčky na oslavě svých patnáctých narozenin. Tato mladá dívka znuděná životem hledá lásku. Naneštěstí se jí moc nedaří dokud nepotká levnější, podobně narušenou, verzi Ryana Goslinga. Naše dva charaktery se chovají nesnesitelně optimisticky až je to k zblití. Nechutná duhovost jejich svobodných hippís hipster charakterů mě donutila vrhnout snídani rovnou z okna. Po té se protancujeme nudným rádoby romantickým příběhem který musí mít nějaké akční scény aby vás udržel při smyslech si uvědomíme to že film jaksi nesplnil svůj účel akční romantické komedie. Z každého žánru si to vzalo tolik kolik by se za nehet vešlo. Nebudu ale hnusný parchant. Zábava v tom byla když byl hlavní zabiják ve skutečnosti tancující obdobou Johna Wicka (omlouvám se za toto přirovnání). A taky to jak moc naivní byla herečka dokud chlapík na mostě nepopravil prvního muže na mostě. Za mě bídné 2 hvězdičky. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Praštěná komedie, která postrádá jakékoliv racionální rozhodnutí, která sedne tak třem kinomaniakům z deseti. Určená zejména uctívačům jako vždy naprosto bezchybného Sama Rockwella (jeho taneční pohyby absolutně nemají chybu) a sympatické Anny Kendrick (která je tu ale totál vymletá) se zkušeným Timem Rothem. Pro mě dokonalá kombinace, mnoho gagů vyzní naprázdno, ovšem líbivá dramaturgie poměrně neznámého režiséra ale dává tušit, že si počínal zkušeně a v rámci možností připravil poměrně neokoukanou jednohubku, kterou si za čas rád zopakuji...7/10 ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Rockwell, byť na můj vkus občas příliš přehrával, ušel, Tim Roth tradičně dobrý a Anna Kendrick v roli nesympatické uječené krávy naprosto příšerná. Co se akce týče, tak pokud na ní došlo, tak byla celkem solidní a zabiják-tanečník měl něco do sebe, ale přestřelek a rvaček nebylo tolik, aby přebily nulovou chemii ústřední dvojice, mizerně napsané dialogy a násilně tlačený vtip. Čekal jsem mnohem víc. 30% ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Dívka začne chodit s mužem, ze kterého se vyklube masový vrah. Námět pro thriller, ale tady se jedná o komedii. Avšak podivnou. Těžko říci co je to za styl humoru, ale k zábavnosti je to až moc připitomělé. Dívka neuvěřitelně naivní a onen muž, tedy coby masový vrah, se chová jako šašek. Proto asi ten klaunský nos. Jistě, je to ztřeštěné, ale skutečně nějak podivně. A romance? Kde? Zpočátku to sice tak vyznívalo, ale pak se to zvrhlo v podivnost. Kdepak, tohle je mizérie. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama