Reklama

Reklama

Martha (Anna Kendrick) se po bolestivém rozchodu setkává s mužem, který by mohl být tím pravým. Tedy jenom do momentu, než zjistí, že "Pan Pravý" (Sam Rockwell) má jednu zásadní chybu - je to nájemný zabiják na útěku před kartelovým gangem, který ho zaměstnává. Než to však Martha zjistí, jsou už do sebe bezhlavě zamilovaní. Rozhodne se tak, že jediným řešením bude „Pana Dokonalého" napravit... Jeho napravením je přesvědčená natolik, že pro vysněný vztah hodlá čelit i následkům v podobě útěku před zabijáckým gangem. Martha postupem času v sobě objeví skrytý talent, jak být užitečným parťákem svému vyvolenému zabijákovi. Ostatně přeci – pro lásku se někdy i vraždí... (Bohemia MP)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (137)

warrenur 

všechny recenze uživatele

Kvoli jednej vtipnej scene z traileru a tak trochu i kvoli cute Anicke som z nejakeho dovodu siahol po tomto filme. Postavene je to na absurditach a zial ani prerod Anny Kendrick som jej postave neuveril. Tych par komedialnych prvkov nestalo za vela. Bavil som prakticky len obcas na wtf-reakciach Sam-a Rockwell-a. Neodporucam. Romanticka linia nefunguje uz vobec. ()

lobo87 

všechny recenze uživatele

Annu Kendrick som si veľmi obľúbil vo filme Lietam v tom a hlavne v Ladíme. Preto sa na každý jej film vyslovene teším, ale zažívam čoraz väčšie sklamania. To dievča je talentovaná herečka a niekto by jej mohol povedať, že sa nepotrebuje ukazovať v postavách hlúpych, opitých a ukričaných pipiek (Mike a Dave, tu...). Takisto obsadenie Rockwella bolo dosť pochybné, hlavne moja manželka, ktorá sa tešila na Pána Dokonalého s tvárou Reynoldsa či Goslinga. Čierny humor fajn.. 55% ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Existuje těhotnej smajlík?" To netuším, ale jsem si jistý tím, že když se romantická komedie postaví na vražedném setkání tančícího klauna s opilým tyranosaurem, tak to může být sranda. Sice trošku ujetá sranda, ale já jsem se bavil docela dobře a nebýt několika hluchých či špatně slyšících míst, tak bych se čtvrtou hvězdou rozhodně neváhal. A taky jsem pochopil, že když po manželce hodím nůž a ona ho nechytne, tak jsme si asi nebyli souzeni. To rozhodně stojí za pokus. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Napsat, že se mi to opravdu líbilo, by bylo asi moc, ale zhruba od půlky filmu to nabíralo na otáčkách, prostě se to stalo zajímavějším a proto to nebylo tak hrozný. Když tak uvažuju, co se mi líbilo a co ne, bylo to tak půl na půl, začátek nestál za nic moc, konec byl taky docela náhlý a to mezi tím bylo jakš takš, takže co z toho vyplývá? Díky hercům v hlavních rolích, myšlence díla a celkem překvapivému konci, myslím tím poslední scénu, je tohle hodnocení nejlepší, jaké v tuto cxhvíli můžu tomuto filmu dát. Doporučovat nebudu, každý si udělejte obrázek sami, každopádně podle celkového hodnocení to až takový propadák nebyl. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Po první čtvrthodině jsem si myslel, že film pravděpodobně zodpaduji, pak jsem ale vypnul logické myšlení a došlo mi, že se tvůrci zřejmě rozhodli dobře pobavit hlavně sami sebe. Ve chvíli, kdy jsem přestal očekávat jakoukoli logickou návaznost, začal snímek překvapivě dobře fungovat, já jsem se hodil do pohody a nakonec jsem se vlastně docela dobře bavil. Takže bych to všechno zhodnotil asi takto: byla to strašná hovadina, ale uměla mě pobavit. 3*+ ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama