Reklama

Reklama

Martha (Anna Kendrick) se po bolestivém rozchodu setkává s mužem, který by mohl být tím pravým. Tedy jenom do momentu, než zjistí, že "Pan Pravý" (Sam Rockwell) má jednu zásadní chybu - je to nájemný zabiják na útěku před kartelovým gangem, který ho zaměstnává. Než to však Martha zjistí, jsou už do sebe bezhlavě zamilovaní. Rozhodne se tak, že jediným řešením bude „Pana Dokonalého" napravit... Jeho napravením je přesvědčená natolik, že pro vysněný vztah hodlá čelit i následkům v podobě útěku před zabijáckým gangem. Martha postupem času v sobě objeví skrytý talent, jak být užitečným parťákem svému vyvolenému zabijákovi. Ostatně přeci – pro lásku se někdy i vraždí... (Bohemia MP)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (137)

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Další z narůstající řady akčních komedií, které člověk nemůže brát absolutně vážně. Nenávidím romantické filmy, ale Mr. Right je tak neuvěřitelná hovadina, že jsem si film okamžitě zamilovala. Nic tam vlastně nedává smysl, hlavně teda proměna "obyčejné" holky v mrštného zabijáka, já jsem se ale úžasně bavila. Úchvatný Sam Rockwell a překvapivě vtipná Anna Kendrick se navzájem dokonale doplňovali a vytvořili vynikající atmosféru, která chybí většině dnešních rádoby komedií, stejně jako většině akčních filmů. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Anča Kendrick je super herečka, pretože ona je v skutočnosti úplne hnusná upratovačka a dokáže to sem tam zahrať tak, že je pekná, roztomilá a my jej to všetci veríme. 70 percent; Miestami odtrhnuté od reality snáď po hranicu sci-fi, ale po celý čas ťažká pohoda. A RZA si trhol geniálnu postavu - zaňho tie bodíky na vrch ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Existuje těhotnej smajlík?" To netuším, ale jsem si jistý tím, že když se romantická komedie postaví na vražedném setkání tančícího klauna s opilým tyranosaurem, tak to může být sranda. Sice trošku ujetá sranda, ale já jsem se bavil docela dobře a nebýt několika hluchých či špatně slyšících míst, tak bych se čtvrtou hvězdou rozhodně neváhal. A taky jsem pochopil, že když po manželce hodím nůž a ona ho nechytne, tak jsme si asi nebyli souzeni. To rozhodně stojí za pokus. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Tak nakonec z toho byl velmi pohodový film. Pan Dokonalý není nijak extra originální a vlastně se o to ani moc nesnaží, protože celý film stojí na tom, že Sam Rockwell je borec a zabouchl se do sexy Anny Kendrick. A ono to kupodivu stačí, díky chemii, kterou má hlavní dvojice, střídmé stopáži, fajn akčním scénám a trochu ujetému humoru, a Tima Rotha a RZA ve vedlejších rolích. Film chce pobavit a to se mu celkem daří. Některé momenty jsou trochu moc(hlavní hrdinka se v úvodu chová jako nesnesitelná kravka) nebo trochu překombinovaný souboj o trůn gangu. Nicméně ty lepší momenty převažují, nad těmi slabšími a to ať už jde o vrhání nožů, scénu na parkovišti, akční scény nebo příjemné finále. Pan Dokonalý je fajn snímek, který pobaví a splní svůj účel. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Tvůrci očividně lákají na Anu Kendick, takže, pokud ji vyloženě nemusíte, film vás bude od začátku dost rozčilovat. Té akce plné fajnes dokonalého zabijáka s až nelidskou rychlostí postřehu nakonec moc není a vy odcházíte od obrazovky s pocitem smíšeným a akorát přemýšlíte, čemu se to debilní Američané ještě jako dovedou smát. Ona Ana moc humorná není, taková spíš křeč. Smutník. Nabízí se otázka, jestli by druhý díl, kde už máme duo šílených zabijáků se super postřehem hotové, nebyl lepší. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama