Reklama

Reklama

Martha (Anna Kendrick) se po bolestivém rozchodu setkává s mužem, který by mohl být tím pravým. Tedy jenom do momentu, než zjistí, že "Pan Pravý" (Sam Rockwell) má jednu zásadní chybu - je to nájemný zabiják na útěku před kartelovým gangem, který ho zaměstnává. Než to však Martha zjistí, jsou už do sebe bezhlavě zamilovaní. Rozhodne se tak, že jediným řešením bude „Pana Dokonalého" napravit... Jeho napravením je přesvědčená natolik, že pro vysněný vztah hodlá čelit i následkům v podobě útěku před zabijáckým gangem. Martha postupem času v sobě objeví skrytý talent, jak být užitečným parťákem svému vyvolenému zabijákovi. Ostatně přeci – pro lásku se někdy i vraždí... (Bohemia MP)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (137)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Dosť ma v žánrovom zaradení filmu odrádzalo to slovo "akčný", ale našťastie práve tento akčný element pomohol k tomu, aby to nebola len taká obyčajná klišovitá romantická komédia. A samozrejme charizmatická dvojica Sam & Anna tiež prispeli k tomu, aby to bolo nad hranicou priemeru, hoci zas až tak perfektné to nebolo. Dejový rámec dosť nezaujímavý, ale zato tie hlášky, ktorými boli pretkané tie akčné scény, tak tie nemali chybu! Na nich som sa slušne pobavil. Škoda, že to isté nadšenie sa nedá vyjadriť aj z deju tohto filmu. Ale určite tie 3* si to zaslúži. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Pan Dokonalý je podivný film, nicméně jako letní jednohubka vlastně proč ne. Max Landis napsal sice opět křečovitý a kýčovitý film až hrůza, nicméně díky sympatickému obsazení a několika příjemným momentům to vlastně ani tak nevadí. Pan Dokonalý je zkrátka zajímavým mixem komedie, romance a slušné akce v tak trochu videobéčkovém balení, které v záplavě průserů poslední doby působí poměrně osvěžujícím dojmem. Takže ve výsledku proč ne. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Praštěná komedie, která postrádá jakékoliv racionální rozhodnutí, která sedne tak třem kinomaniakům z deseti. Určená zejména uctívačům jako vždy naprosto bezchybného Sama Rockwella (jeho taneční pohyby absolutně nemají chybu) a sympatické Anny Kendrick (která je tu ale totál vymletá) se zkušeným Timem Rothem. Pro mě dokonalá kombinace, mnoho gagů vyzní naprázdno, ovšem líbivá dramaturgie poměrně neznámého režiséra ale dává tušit, že si počínal zkušeně a v rámci možností připravil poměrně neokoukanou jednohubku, kterou si za čas rád zopakuji...7/10 ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Po první čtvrthodině jsem si myslel, že film pravděpodobně zodpaduji, pak jsem ale vypnul logické myšlení a došlo mi, že se tvůrci zřejmě rozhodli dobře pobavit hlavně sami sebe. Ve chvíli, kdy jsem přestal očekávat jakoukoli logickou návaznost, začal snímek překvapivě dobře fungovat, já jsem se hodil do pohody a nakonec jsem se vlastně docela dobře bavil. Takže bych to všechno zhodnotil asi takto: byla to strašná hovadina, ale uměla mě pobavit. 3*+ ()

lobo87 

všechny recenze uživatele

Annu Kendrick som si veľmi obľúbil vo filme Lietam v tom a hlavne v Ladíme. Preto sa na každý jej film vyslovene teším, ale zažívam čoraz väčšie sklamania. To dievča je talentovaná herečka a niekto by jej mohol povedať, že sa nepotrebuje ukazovať v postavách hlúpych, opitých a ukričaných pipiek (Mike a Dave, tu...). Takisto obsadenie Rockwella bolo dosť pochybné, hlavne moja manželka, ktorá sa tešila na Pána Dokonalého s tvárou Reynoldsa či Goslinga. Čierny humor fajn.. 55% ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama