Reklama

Reklama

Sára (Linda Cardellini) kdysi udělala tradiční chybu. Vzala si zlobivého kluka Dustyho (Mark Wahlberg), který byl zábavný a sexy, nicméně jen do chvíle, než se stal otcem. Jako táta zoufale nefungoval. I proto ho později vyměnila za Brada (Will Ferrell), jehož vždy zdobila zodpovědnost a serióznost, které si její děti bohužel neustále pletou s nudou. Brad by se klidně rozkrájel, kdyby ho braly jako tátu, ale ono jim to prostě nějak nejde. Pak se po čase navíc zjeví Dusty, který je pořád tou testosteronovou mašinou přetékající nápady, a rozhodne se Brada zašlapat do země. Brad si záhy uvědomí, že se slušností a zodpovědností by tomhle nerovném souboji neměl šanci obstát, a tak se do Dustyho pustí jeho vlastními zbraněmi, které však zoufale neovládá. I proto se z nenápadného pošťuchování stane regulérní válka, do které se coby rukojmí zapletou i ti, o které probíhá, tedy Sára a obě děti. (Cinemart)

(více)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (271)

silentname 

všechny recenze uživatele

Človek nakoniec asi od filmu dostane presne to, čo mohol od neho očakávať. Priemernú oddychovú americkú komédiu s lacnými vtipmi a snahou dať do toho trošku srdca, a to je asi všetko, čo sa dá povedať. Ale na druhú stranu som si to celkom aj užil. Z traileru to vyzeralo oveľa horšie. Čo človek čaká, to dostane. Myslím si, že sú tu dokopy dva skutočne strašné momenty a to je Bradov hod na koš, ktorý skutočne je tak strašný, že sa človeku z toho chce plakať, a keď je Mark Wahlberg na skateboarde a má kameru na helme, ktorá ho sníma, tak jeho hlava je tam počítačovo upravená a bije to maximálne do očí. Z toho sa rozhodnite. Nebudem sa tu rozpisovať, lebo podľa mňa je to viacmenej zbytočné. Hodnotenie: C ()

F.W.Colqhoun 

všechny recenze uživatele

Ferrell a Wahlberg se mají rádi a dělat společně legrandu je baví. Daddy's Home produkuje méně divoké erupce parťácké chemie než předcházející společný opus The Other Guys - operuje v jaksi rodinnějším balení a nepatrně pod úrovní zuckerovské anarchie, návrat k osvědčenému modelu prťavý cool drsňák a uťápnutý zodpovědný pitomec ale nadále funguje i v úzkém rámci rodinné komedie, jíž se drží jako hovno košile. Dokonale zvládnuté a funkční anti-umění. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Ptal jsem se deseti holek, jestli jim Mark Wahlberg připadá jako "zábavná a sexy testosteronová mašina" a tady jsou výsledky: pět holek mě poprskalo smíchy, tři si ho aspoň chvilku prohlížely, jedna se mě zeptala jestli nejsem gay a až desátou jsem ukecal, aby řekla jo. Jmenovala se Linda Cardellini a stálo mě to kafe... Docela príma komedie, na kterou budu vzpomínat právě díky nesourodému tandemu Will-Mark, který kdyby měl být ještě víc nesourodý, musel by jednoho z chlapů krásné Lindy hrát lední medvěd. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Na rovinu, nebýt opravdu kurevsky cool Wahlberga, kvůli kterému jsem jen tak mimochodem byl vůbec ochoten věnovat této podívané svou hodinku a půl života, tak bych této záležitosti nedal víc než jednu upachtěnou * z milosti. Tohle je prostě další z případů, kdy vůbec nechápu, proč se k tomuto herci v postavení Mark Wahlberga vůbec propůjčují? Úspěch od toho nemohl očekávat v žádném případě, svůj herecký talent zde také zrovna neměl příležitost uplatnit, a kvůli penězům to také asi nebylo. No teď už je to ale stejně jedno, o jednu zbytečnou, nevídaně neoriginální rodinou blbůstku je na světě víc, pár diváků si u toho nejspíš odpočine, možná pár těch zoufalejších i pobaví, mrtvice u toho ale snad nikoho nepostihne, tak co. Abych byl ale k filmu krapet konkrétnější, nevlastní fotřík usiluje o přízeň dvou dětí, když tu po letech brnkne domů jejich pravý tatík, capartíci ho hned bezmezně milují, a tak se z toho vyvine „boj“ o dětské dušičky. Pointa pak musí být jasná hned každému už jen z obsahu, smutné je to ovšem o to víc, že oné pointy je následně dosaženo způsobem více než trapným, možná až zvracení vyvolávajícím. Respektive tu máme další důkaz toho, na jaké dno dokážou někteří tvůrci až klesnout. Co se zábavnosti týče, humor zde dostal devadesátiminutovou dovolenou, což zrovna u komedie považuji za poměrně vážnou absenci, emočně jinak chladné, bez tempa, bez nápadů, ale abych nebyl až tak zlej, až na ten nevkusný happyend jde jinak o poměrně neškodnou podívanou, ale prostě netuctovost a nápaditost zas stejně dostala jednou pořádně na prdel. P.S. John Cena v úplně poslední scéně během pár vteřin zvedá úroveň celého filmu o level výš 8D! ()

Georgex 

všechny recenze uživatele

Poměrně zábavná oddechová komedie, kterou táhne ústřední dvojice a pokud máte rádi humor Willa Ferrella, tak ho po dlouhé době dostane v celkem stravitelné formě, přestože hraje již tradičně nesmělého troubu. Na druhou stranu tato role mu sedla daleko lépe než v nedávné Zocelovací kúře a navíc ho tu místo protivného Kevina Harta doplňuje skvělý Mark Wahlberg, který si roli vyloženě užívá, a v konfrontaci s Farrellem tvoří skvělou dvojici. Jen škoda, že film neudrží skvělé tempo, jelikož ke konci již začíná poměrně nudit. Moje hodnocení 60%. ()

Galerie (117)

Zajímavosti (12)

  • Ve 36. minutě po sjezdu ze stromu narazí Dusty (Mark Wahlberg) do Brada (Will Ferrell), tomu spadne kufřík. Hned v dalším střihu leží kufřík na jiném místě. (gavosh)

Související novinky

Tom Cruise a další neskutečný kousek

Tom Cruise a další neskutečný kousek

22.04.2015

Studio Paramount právě na CinemaConu představilo svoje nadcházející filmy. Komedie o tom, jestli je lepší táta Will Ferrell nebo Mark Wahlberg, si moc pozornosti neodnesla, stejně ale nešlo o zlatý… (více)

Reklama

Reklama