Reklama

Reklama

Sára (Linda Cardellini) kdysi udělala tradiční chybu. Vzala si zlobivého kluka Dustyho (Mark Wahlberg), který byl zábavný a sexy, nicméně jen do chvíle, než se stal otcem. Jako táta zoufale nefungoval. I proto ho později vyměnila za Brada (Will Ferrell), jehož vždy zdobila zodpovědnost a serióznost, které si její děti bohužel neustále pletou s nudou. Brad by se klidně rozkrájel, kdyby ho braly jako tátu, ale ono jim to prostě nějak nejde. Pak se po čase navíc zjeví Dusty, který je pořád tou testosteronovou mašinou přetékající nápady, a rozhodne se Brada zašlapat do země. Brad si záhy uvědomí, že se slušností a zodpovědností by tomhle nerovném souboji neměl šanci obstát, a tak se do Dustyho pustí jeho vlastními zbraněmi, které však zoufale neovládá. I proto se z nenápadného pošťuchování stane regulérní válka, do které se coby rukojmí zapletou i ti, o které probíhá, tedy Sára a obě děti. (Cinemart)

(více)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (271)

blackJag 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem větší "výprask" :-) Je to skoro až moc standardní, na druhou stranu je potřeba dodat, že závěrečná moralitka je slušně protažená blátem, ve stylu "jó, karma je svině", takže i s ohledem na to, že Wahlberg s Ferrellem jsou super dvojka, to nakonec ten průměr ještě je :-) 55% ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Po prvních minutách jsem si říkal, že půjde o průměrnou americkou komedii s tradičními, občas trapnými vtipy. Ovšem s přibývajícím časem šla kvalita hodně nahoru a na konci jsem musel uznat, že šlo o velmi dobrou komedii. Byly tam dobré, vtipné situace a perfektní byl výběr písniček. Závěr potěšil, Dustymu se vrátilo přesně to, co dělal on Bradovi. :-D Těším se na pokračování. ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Will Ferrell je dobrý komik, len (evidentne) potrebuje držať aspoň trochu na uzde. A to sa nestalo. Pri sledovaní Daddys home som zvažoval dva dôvody (prečo to takto ne/dopadlo); Buď mu odkývli každú improvizáciu, alebo išli na prvý pokus. To je prvý problém, že som sa zaňho celý film hanbil. A druhý; to museli vážne každú situáciu dotiahnuť do toho najväčšieho extrému a keď už tam boli, siliť to ešte ďalej? Takéto filmy dostávajú maliny. Ps: Smiať sa budete aj tak. Pss: Lindu by som zožral. Celú ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Will Ferrell a Mark Wahlberg v hlavných úlohách - to by bolo pre mňa veľké sklamanie, keby to neprekročilo ani len prah priemernosti. A podľa mňa sa priemer podaril prekročiť celkom výrazne, a to aj napriek slabším hodnoteniam! Ako celok podľa mňa celkom vydarené, aj keď sa to nevyhlo viacerým trápnym scénkam - hlavne počas toho nekonečného doťahovania medi Bradom a Rustym. Ale na druhú stranu, oproti iným americkým komédiám, tu bolo viacero skvelých dialógov a aj po scenáristickej stránke to bol nadpriemer, napriek tej šablóne. Ale tie postavy boli fakt bohovské, a s tým spojené aj herecké výkony. Linda Cardellini bola doteraz pre mňa dosť neznáma, ale treba uznať, že to je naozaj sympatická žienka. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Will Ferrell a Mark Wahlberg v této komedii zachází do extrému a z obyčejné životní situace vytvořili komedii, která si o to vysloveně říkala. Sympatické nicméně je to, že dokázali vynechat nechutnosti a vtip založili na jednotlivých skečích. Ty mi místy přišli vysloveně super a i když podobný průběh nemá celý film, tak kvůli těm pár scénám se na tenhle kousek rozhodně stojí podívat a trošku si u něj odpočinout. ()

Galerie (117)

Zajímavosti (12)

  • Dvaja športovci sa zranili počas nakrúcania. Kobe Bryant si natiahol ramenné svaly a Tony Hawk, ktorý zastupoval Willa Ferrella v scéne so skateboardom spadol a museli zavolať záchranku. (shinigami491)
  • Scénu na zápase NBA nakrúcali bez toho, aby o tom obecenstvo a niektorí hráči vedeli. Diváci sa naozaj zľakli, keď uvideli opitého Willa Ferrella, ktorý ubližuje nevinnej žene a ochranka ho vyviedla von. Žena, ktorej ublížil loptou, je Taryn Terrel, profesionálna wrestlingová zápasníčka. (shinigami491)
  • Ve 36. minutě po sjezdu ze stromu narazí Dusty (Mark Wahlberg) do Brada (Will Ferrell), tomu spadne kufřík. Hned v dalším střihu leží kufřík na jiném místě. (gavosh)

Související novinky

Tom Cruise a další neskutečný kousek

Tom Cruise a další neskutečný kousek

22.04.2015

Studio Paramount právě na CinemaConu představilo svoje nadcházející filmy. Komedie o tom, jestli je lepší táta Will Ferrell nebo Mark Wahlberg, si moc pozornosti neodnesla, stejně ale nešlo o zlatý… (více)

Reklama

Reklama