Reklama

Reklama

VOD (1)

Nancy je novinářka a je jí už přes třicet. I přes úsilí svých přátel, kteří ji dohazují stále nové známosti, je stále single a nemůže najít toho pravého. Pomalu už ztrácí naději, když na železničním nádraží potká Jacka, který také hledá lásku a přišel na domluvenou schůzku s neznámou dívkou Jessicou... (TV Nova)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Brilantní ukázka toho, že anglický humor stále žije a má světu co říct. Tak trochu jiná love story pro starší, cynické a pokročilé, která ale nebalancuje na hraně a celou dobu se jí daří udržet jistou míru nadsázky, uvěřitelnosti, ale zároveň nikoli jakési romantické patetičnosti - pravda, s výjimkou v podobě závěru, ale to se filmu vyčíst nedá. 85 % a víc takových filmů, prosím. ()

Minimie 

všechny recenze uživatele

Na Man Up jsem se těšila už pár měsíců a vůbec jsem nebyla zklamaná. Jak už to tak u romantických komedií chodí, uhádnete už od první minuty celý děj, ale zážitek z filmu to vůbec nezkazí, především díky originální zápletce a milému zpracování. Simon Pegg a Lake Bell jsou bezva dvojka - a kdo by sakra nechtěl zažít takový super první rande?! // "It's always better to be the one that's dumped. You never regret anything. She made the decision and she's gotta live with that for the rest of her life." ()

Reklama

Mirokukii 

všechny recenze uživatele

Když jsem naposledy absolvoval něco podobného jako Jack, požadoval jsem, že budu mít u sebe malí kartonový transparent se jménem, což nebylo druhou stranou úplně schváleno, snad i proto, že jsme tak něják malinko tušily, jak ten druhý vypadá. A že by si mě nějaká single dáma ukradla pro sebe. To zřejmě nehrozí. Nuže... první fejstufejs moment je tu a jsou jen dvě možnosti. Mlčet jako vůl, nebo žvanit jako šílenec, přičemž šance, že budete citovat její oblíbený film, přitom nepřeberném množství žánrů a zemí, na který se večer předtím dívala, je... nechci příliš odradit, jelikož jsem už též člověk s lehkou depresí, téměř nulová. To je totiž jeden z oněch momentů, kdy to do sebe všechno hezky zapáda a neprobíhá jak druhá schůzka z tohoto filmu, která je mi malinko povědomější bohužel. Výborný, velice zábavný, pravda s trochou perverzního humoru, lehce romantický film, který jsem nemusel jedinkrát přerušovat, ani u něj sníst jedinou kostečku čokolády, což je něco neuvěřitelného. Lake a Simon-úžasní a došlo i na Whitesnake. BRAVO. ()

Defaultovna 

všechny recenze uživatele

Uf, 70%? Vážne? Vravím si: Britský rom-com so Simonom Peggom, to sa zas nasmejem. No, a nenasmiala som sa. Teda konkrétne raz, a to na takmer záverečnej scéne (SPOILER!), kde Jack s bandou žúrujúcich mládežníkov beží v spomalenom zábere londýnskymi uličkami a hrá do toho Whitesnake. Inak je to divné, nevtipné a plné cringy scén a dialógov. Plus obe postavy sú, samozrejme, na facku. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Skvělá britská RomCom se sympatickou Lake Bell a skvělým Simonem Peggem. Poměrně originálně zpracované rande naslepo, které opravdu baví diváka sledovat kam to nakonec vyústí. O vtipnou složku se stará Rory Kinnear jako vášnivý uchylný ctitel a scéna na Bowlingu je vyloženě komediální highlight. Na konci dojemné, že i slza ukápla. Bravo, tohle se povedlo. 80% ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Celosvětová premiéra proběhla 19. dubna 2015 na filmovém festivalu Tribeca v New Yorku. (BMW12)
  • Film, který sleduje Nancy (Lake Bell) v tv na začátku filmu, je Mlčení jehňátek (1991). Na film Mlčení jehňátek odkazuje i scéna se zvonkem u nesprávných dveří. (zbyshek)
  • Natáčelo se v Londýně a v Elstree Studios ve městě Borehamwood (Anglie, Velká Británie). (BMW12)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno