Reklama

Reklama

Videa (10)

Trailer 4

Recenze (44)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Let the good times roll!! Osmdesátkovej Project X na drogách, ve kterým se nešéfuje jenom jedna pařba, ale rovnou pět. A je v tom linklaterovská romance. A rap. A beerbongy. A taky tucet nejsympatičtějších zhulenců široko daleko! Je bezodkladně nutné, založit pro celovečerní filmovou tvorbu konečně žánr "oddechovek"! ()

Minimie 

všechny recenze uživatele

Údajně komedie k popukání, ale mě osobně tenhle humor naprosto minul. Zápletka je v podstatě nulová: pardon, ale koukat dvě hodiny na to, jak parta vysokoškoláků tři dny v kuse paří a balí holky, a potom pět minut předstírá, že hraje baseball? Nevím, co jsem čekala, ale Linklater mě tady těžce zklamal. Jsem si jistá, že mužskému publiku film určitě sedne víc - s postavami se nepochybně ztotožní a nostalgicky zavzpomínají na školská léta. Já jen protáčela oči v sloup... ()

Reklama

eLeR 

všechny recenze uživatele

Niekedy tí chlapci poriadne tliachali, ale niekedy sa to počúvať dalo. Bola s nimi zábava. Ale neboli to žiadne stratené prípady ... teda pár z nich. Neohŕňať nos nad niečím iným, zaľúbený list a kvety na dverách, alebo taký Jack Kerouac v rukách ... nádej existuje. Mám dojem, že hercov vyberali podľa toho, či vedia tancovať. No a muzika? ... tá to posúvala do nesmiernych výšin. 3,5* ()

Chilly00 

všechny recenze uživatele

Pohodovka od Linklatera, přesně v jeho stylu. Sledujeme partu vysokoškoláků-baseballistů v období 80. let, na začátku školního roku. Náladotvorná feel-good oddechovka, při jejímž sledování jsem chtěla být zase v prváku na vejšce. Ve filmu se toho moc nestane, ale vtipní mladíčci v kombinaci se stylovou mizanscénu mě prostě bavili. Dazed and Confused 2. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Jako vystajlovaní tam byli všici ti chlapící náramně. To se musí nechat. Upnutý džínečky, účesy, kníry, to jako jo. Ale nepřetržitý rozhovor, který byl zcela nesmyslný a bez pointy, trval alespoň čtyřicet minut, dovedl mne k přerušení filmové projekce. Déle jsem to nevydržel, jelikož bylo jasné, že ti sportovci sportovat nezačnou, a k ničemu jinému se opravdu nehodí. 20% ()

Galerie (29)

Zajímavosti (5)

  • Část filmu se natáčela na Texaské státní univerzitě v San Marcos. (Hal_Moore)
  • Režisér Richard Linklater hrál na škole baseball. Pamatoval si, jak vždy všichni jeho spoluhráči ve všem možném i nemožném soutěžili. Všichni chtěli být ve všem nejlepší, stejně jako hrdinové ve filmu. Podstatná část Everybody Wants Some!! je tak autobiografií, stejně jako mnoho Linklaterových jiných filmů. (Hal_Moore)
  • Děj filmu se odehrává od 28. srpna do 1. září 1980. (Hal_Moore)

Související novinky

Co chystá Richard Linklater?

Co chystá Richard Linklater?

31.08.2016

Král nezávislého filmu loni bojoval o Oscary s Chlapectvím, letos nám nadělil komedii Everybody Wants Some!! a už má v plánu další film - drama Last Flag Flying. Někteří z vás správně poznali 11 let… (více)

Jennifer Lawrence: Víc než dokonalá žena

Jennifer Lawrence: Víc než dokonalá žena

28.07.2015

Phil Lord a Chris Miller (Lego příběh) měli po 22 Jump Street režírovat romantickou komedii The Rosie Project. Lucasfilm jim ale odmávnul film s mladým Hanem Solem, takže vzali nohy na ramena a… (více)

Co nás čeká po Chlapectví?

Co nás čeká po Chlapectví?

26.02.2015

Letošní Oscaři byli velkým kláním mezi Birdmanem a Chlapectvím. Vítězem se nakonec stal stárnoucí okřídlený superhrdina, Richard Linklater ale rozhodně nemusí chodit Hollywoodem se svěšenou hlavu.… (více)

Reklama

Reklama