Reklama

Reklama

Poldův švagr

  • USA Ride Along 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ben Barber (Kevin Hart) má čerstvý diplom z policejní akademie a vyhlídku na šťastný život po boku krásné Angely. Její brácha James Payton (Ice Cube) z toho není ani trochu nadšený, ale když už se mu nepodařilo sestře svatbu rozmluvit, rozhodne se z Bena udělat pořádného chlapa. Respektive se o to aspoň pokusit. Jako elitního detektiva atlantské policie Jamese nadřízení vyšlou do Miami, aby přímo u zdroje zatípnul dopravu drog do země. Jeho cílem je údajný narkobaron Antonio Pope (Benjamin Bratt). Právě tuhle akci zvolí James jako školu života pro svého budoucího švagra. Kdyby jen tušil, co všechno bude muset kvůli tomuhle rozhodnutí skousnout, určitě by si to rozmyslel. Nejenže musí řešit nepřetržitou sérii většinou strašlivých průšvihů, ale navíc má co dělat, aby jeho sestra neovdověla dřív, než se vůbec stačí provdat. (CinemArt)

(více)

Videa (14)

Trailer 1

Recenze (98)

Georgex 

všechny recenze uživatele

Byla by to celkem fajn akční komedie, nebýt Kevina Harta, jelikož ten chlap je tady ve své klasické formě a to se opravdu nedá vydržet. Na druhou stranu Ice Cube je v roli drsného policajta celkem fajn a párkrát jsem se při jejich vzájemné konfrontaci zasmál. Každopádně je to o chlup zábavnější než tragický první díl, ale nové Mizery od toho nečekejte, jelikož těm to nesahá ani po kotníky. Moje hodnocení 40%. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Pokračování policejního soužití švagrů se veze na zcela stejné rovině jako předchozí film, takže snahu o nějaké zvednutí laťky bohužel nelze očekávat. O zhoršení se však také nejedná. To co bylo minule je v plné míře i teď. Spousta hlášek, prostořekostí, akce a komediálních situací zaručující dobrou zábavu a napětí tedy ani zde není vynechána. Na oddych, odpočinek a pobavení snímek plně postačí. ()

Reklama

Optical odpad!

všechny recenze uživatele

Pokračování Jízdy švárů z roku 2014. Aneb Babovřesky v prosluněném Miami okořeněné hutnou dávkou Afroamerického humoru, jenž byl násilně vytažen z odpadní žumpy gheta v Bronxu. Příběh zde hraje druhé housle a do popředí jsou tlačeny rádoby komediální scény ústřední dvojice, některé jsou svojí trapností jen lehce k pousmání a zbytek celkem nesnesitelný. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Jízda švárů na druhou je prakticky zcela tatáž kokotina, jakou byla jednička. Všudypřítomný a uřvaný Hart a jeho protipól, drsoň s vražedným výrazem ve tváři, pan Ledová Kostka. Trapné momenty střídají vtipné a tak je prostě na místě to ohodnotit jako naprostý průstřel průměrem a slušnou oddychovku.................moje hodnocení = 6 z 10. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Prakticky kdybych teď jen okopíroval můj komentář k prvnímu dílu Ride Along, a vložil ho sem, sedělo by to do posledního písmenka, což znamená, že v tomto pokračování nenastal absolutně žádný posun, což se dá ale brát i pozitivně, neboť se to neposunulo ani k horšímu, což vlastně ale stejně už ani moc nešlo. Ale kopírovat nebudu, jen zopakuji, že zápletka je stále naivní a hloupá až to bolí, i když zde se toho děje snad ještě míň, než v té předchozí blbosti, Ice Cube je pořád tak stejně drsnej, že to už vyznívá spíš směšně a trapně, tajtrlík Hart je opět enormně otravnej tlučhuba, za jehož kecy by si zasloužil kulku mezi oči již v prvních minutách filmu, a to divák ještě netuší, jaký fakt tupý zhovadilosti bude v tom filmu ještě vyvádět, no prostě mě tou svou blbostí a neustálím žvaněním tak sral, že jsem na něj nyní ještě snad alergičtější, než jsem byl před tímto snímkem. Ústřední záporák je pak nudný a nevýrazný, stejně jako akce, která by si zasloužila ještě přívlastek dětinská, humor zase naprosto nefunkční, i když je pravda, že na rozdíl od jedničky se tu alespoň o něj už tvůrci tak zoufale moc nepokouší, což jsem jen přivítal, neboť by to dopadlo stejně mizerně. Takže cílové publikum, nejspíš tedy černošské a tolerantní vůči tuctovosti, trapnosti a předvídatelnosti, bude možná vrnět blahem, já ovšem hodnotím stejně jako jedničku, tedy jako podprůměrnou zábavu, která nepřináší vůbec nic záživného. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Keď príde James do Benovho bytu požiadať ho, aby s ním išiel do Miami, na stene sa dá všimnúť plagát hry "Gears of War 3". (Laslo)
  • Chyba ve filmu: Když se Ben (Kevin Hart) pokouší na party dostat do pokoje Antonia, tak na záchodě se mu záhadně změní během mžiku šerpa. (Matysek__k)
  • Film mal premiéru takmer presne 2 roky po prvej časti – Ride Along (2014). Kým tá mala premiéru 17. januára 2014, pokračovanie odštartovalo svoju púť v kinách 15. januára 2016. (beso74)

Související novinky

Kevin Hart si zahraje Monopoly

Kevin Hart si zahraje Monopoly

19.01.2019

Ve světě, kdy svůj vlastní film dostaly už i chatovací emotikony, není žádným překvápkem, že se filmového zpracování dočká i slavná desková hra Monopoly. Film je přitom v plánu už řadu let, teprve… (více)

Tyrese Gibson pojede sólo

Tyrese Gibson pojede sólo

03.02.2015

Hláškař Roman Pierce z Rychle a zběsile 2 má kupu fanoušků. Není tedy divu, že na tom chce jeho představitel Tyrese Gibson postavit hereckou kariéru. Gibson se objevil třeba v Transformers nebo… (více)

Reklama

Reklama