Reklama

Reklama

Poldův švagr

  • USA Ride Along 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ben Barber (Kevin Hart) má čerstvý diplom z policejní akademie a vyhlídku na šťastný život po boku krásné Angely. Její brácha James Payton (Ice Cube) z toho není ani trochu nadšený, ale když už se mu nepodařilo sestře svatbu rozmluvit, rozhodne se z Bena udělat pořádného chlapa. Respektive se o to aspoň pokusit. Jako elitního detektiva atlantské policie Jamese nadřízení vyšlou do Miami, aby přímo u zdroje zatípnul dopravu drog do země. Jeho cílem je údajný narkobaron Antonio Pope (Benjamin Bratt). Právě tuhle akci zvolí James jako školu života pro svého budoucího švagra. Kdyby jen tušil, co všechno bude muset kvůli tomuhle rozhodnutí skousnout, určitě by si to rozmyslel. Nejenže musí řešit nepřetržitou sérii většinou strašlivých průšvihů, ale navíc má co dělat, aby jeho sestra neovdověla dřív, než se vůbec stačí provdat. (Cinemart)

(více)

Videa (14)

Trailer 1

Recenze (98)

matous20063 

všechny recenze uživatele

No prostě jízda, asi o něco lepší jak ta první z roku 2014. Ano, těchto rádoby krimi/komedy filmů to máme mnoho ale krom Bad Boys jsem se zatím u žádné tolik nezasmál. Jeong je král stupidního humoru a společně s Kevinem Hartem jsou sehrané duo. Příběh je ceklem klasický a není zde nic zajímavého. Film stejně jako jeho první díl můžu doporučit. 70% ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Oproti debilnej a neznesiteľnej jednotke výrazné zlepšenie. Hlavne kvôli vedľajším hercom - Jeong je super, rovnako aj Munn a Bratt si strihol naozaj dobrého zloducha. Škoda že v žánrovke ktorá mu neponúka veľa priestoru. Nie je to ani veľmi akčné ani veľmi vtipné, ale má to spád a atraktívne prostredie Miami. A musím sa priznať že osobne tie černošské filmy v malých dávkach môžem. Hart je super. Cube tu dáva aj nejaké výraznejšie herecké polohy. Stále to nie je úplné terno, ale lepšie ako nič. ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Prakticky kdybych teď jen okopíroval můj komentář k prvnímu dílu Ride Along, a vložil ho sem, sedělo by to do posledního písmenka, což znamená, že v tomto pokračování nenastal absolutně žádný posun, což se dá ale brát i pozitivně, neboť se to neposunulo ani k horšímu, což vlastně ale stejně už ani moc nešlo. Ale kopírovat nebudu, jen zopakuji, že zápletka je stále naivní a hloupá až to bolí, i když zde se toho děje snad ještě míň, než v té předchozí blbosti, Ice Cube je pořád tak stejně drsnej, že to už vyznívá spíš směšně a trapně, tajtrlík Hart je opět enormně otravnej tlučhuba, za jehož kecy by si zasloužil kulku mezi oči již v prvních minutách filmu, a to divák ještě netuší, jaký fakt tupý zhovadilosti bude v tom filmu ještě vyvádět, no prostě mě tou svou blbostí a neustálím žvaněním tak sral, že jsem na něj nyní ještě snad alergičtější, než jsem byl před tímto snímkem. Ústřední záporák je pak nudný a nevýrazný, stejně jako akce, která by si zasloužila ještě přívlastek dětinská, humor zase naprosto nefunkční, i když je pravda, že na rozdíl od jedničky se tu alespoň o něj už tvůrci tak zoufale moc nepokouší, což jsem jen přivítal, neboť by to dopadlo stejně mizerně. Takže cílové publikum, nejspíš tedy černošské a tolerantní vůči tuctovosti, trapnosti a předvídatelnosti, bude možná vrnět blahem, já ovšem hodnotím stejně jako jedničku, tedy jako podprůměrnou zábavu, která nepřináší vůbec nic záživného. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Neviem či lepšie ale keď som pri jednotke nedal tú štvrtú tu ju dám, už len za Oliviu a Kena. Je to v podstate taká istá podívaná ako jednotka takže komu sa páčila tá bude sa baviť aj tu. Opäť som sa nesmial tak ako som čakal ale po akčnej stránke super, príbeh v pohode. Klasický Kevin a u mňa teda za 4*. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Za jinejch okolností mám podobné buddy akčňáky hodně rád. Tady jsem ale nechápal proč jinak zajímavou akční honičku poupravili jako videoherní video z Grand Theft Auto 3. Včetně tehdejší grafiky. A to nebyla jediná pitomá scéna tohoto filmu. Děsně užvaněnej Kevin Hart s úchylným Ken Jeongem to také bohužel nezachrání. Takže, co dodat? Příště se tomuto kousku s radostí vyhnu. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Chyba ve filmu: Když se Ben (Kevin Hart) pokouší na party dostat do pokoje Antonia, tak na záchodě se mu záhadně změní během mžiku šerpa. (Matysek__k)
  • Plagát k tomuto filmu imituje plagát videohry "South Park: The Fractured But Whole" z roku 2017. (Zeker)
  • Film mal premiéru takmer presne 2 roky po prvej časti – Ride Along (2014). Kým tá mala premiéru 17. januára 2014, pokračovanie odštartovalo svoju púť v kinách 15. januára 2016. (beso74)

Související novinky

Kevin Hart si zahraje Monopoly

Kevin Hart si zahraje Monopoly

19.01.2019

Ve světě, kdy svůj vlastní film dostaly už i chatovací emotikony, není žádným překvápkem, že se filmového zpracování dočká i slavná desková hra Monopoly. Film je přitom v plánu už řadu let, teprve… (více)

Tyrese Gibson pojede sólo

Tyrese Gibson pojede sólo

03.02.2015

Hláškař Roman Pierce z Rychle a zběsile 2 má kupu fanoušků. Není tedy divu, že na tom chce jeho představitel Tyrese Gibson postavit hereckou kariéru. Gibson se objevil třeba v Transformers nebo… (více)

Reklama

Reklama