Reklama

Reklama

Kurt Cobain: Montage of Heck

  • Česko Cobain (více)
Z akcí
USA, 2015, 132 min (Alternativní 127 min)

Seznamte se s osudy Kurta Cobaina prostřednictvím prvního autorizovaného dokumentu, který se navíc řadí mezi ty nejobjevnější a nejdůvěrnější. Na Cenu Akademie® nominovaný tvůrce Brett Morgen zkušeně smíchal Cobainovy osobní hudební archivy, dosud neuvedené fi lmové záběry, animace a objevné rozhovory s rodinnými příslušníky a nejbližšími přáteli a vytvořil niterný a detailní fi lmový portrét, který zachycuje Kurta jako nonkonformního umělce a sleduje ho od počátků jeho hudební kariéry. Fanoušci a současníci Nirvany se o Cobainovi dozví informace, které dosud netušili, a ti, kteří Cobaina a jeho hudbu objevili nedávno, pochopí, proč se z něj stala nesmrtelná legenda. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

Mire

Mire (hodnocení, recenze)

Páči sa mi komentár od MikeCool, ktorý Cobaina nazval heroinovým kráľom :DDD Chlapec zjavne nemá páru o tom, ako fetovali páni z kapiel ako Guns n Roses, Motley Crue a nespočet ďalších glam metalových/rocknrolových skupín, oproti ktorým bol Cobain vo fetovaní začiatočník. Ale ľudí to stále dojíma, pravda.

na příspěvěk reagoval NightPorter, KlonyIlony

jasse

jasse (hodnocení, recenze)

Kurt a cokoliv o Kurtovi bude pořád zdrojem peněz, tak už to bývá...Podle mě popud k tomuto filmu dala Courtney, už jí došly prachy, a jeho vznik trval tak dlouho, že jednak materiálu bylo dost a druhak se museli sakra pořádně rozmyslet, co tam dát a co ne....teď dokonce čtu, že Morgen řekl, že Courtney schválně pořád před médii schovávali do pozadí a spíš všude rozhlašovali, že je to "film pro Frances", producentkou udělali Frances - ono hledání vzpomínek o mrtvém otci zní líp, jako ždímání peněz po mrtvém manželovi...

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

Nýdnol

njn, byla to jeho volba :-) a s tim byznysem tezko rict, na jednu stranu se tak rad vykresloval, na druhou odesel od subpopu k velkymu geffenu, kdyby tolik sral na prachy a byznys, tak to asi neudela :-)

Nýdnol

Nýdnol (hodnocení, recenze)

NightPorter

Vidím to jako Kurtovy demáče hozený do novýho mixu, o kterejch se už mluví řadu let.  Na jednu stranu jsem hrozně zvědavej, jaký to bude, na druhou to vidim jako business, kterej Kurt celej život nesnážel, ale svou smrtí se paradoxně stal nesmrtelnou značkou, která bude neustále ždímána a ždímána.

na příspěvěk reagoval NightPorter

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

Nýdnol

to je to co melo vyjit v lete? respektive to, co melo vyjit asi pred 10 lety a pak se vydala jen bestoffka a dale pred dalsimi x lety, kdy vysel jen boxset? jsem teda moooc zvedavej, co tam nakonec bude, jestli vubec neco novyho.

na příspěvěk reagoval Nýdnol

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

Petaxis

no ted na me na fejsu zas probliklo, ze nakej typek chce zverejnit fotky kurtovo mrtvoly, tedy ty, co jsme jeste nevideli, pac prej poukazujou, ze to nemohla byt sebevrazda (a courtney je samozrejme proti, i kdyz ja bych to taky videt teda nechtel, uz kuli francis by se to zverejnovat nemelo, ale cajti by na to znovu mrknout mohli, treba mekkooogny a harrelson)... snad ten s tema fotkama neni ten el duce s placackou na mouchy z dnes uz legendarniho dokumentu kurt a courtney :-D ale ten myslim kratce po tom dokumentu umrel, pry "spadl pod vlak" nestastnou nahodou :-D no tech nahod je kolem toho az moc

na příspěvěk reagoval Petaxis

Petaxis

Petaxis (hodnocení, recenze)

No, 7 ages of rock jsem neviděla. Jinak jsem čekala nevím, nevím ani co jsem čekala... možná aspoň něco novýho, taky třeba to, že zmíněj záhadný okolnosti jeho smrti a ne jenom ty kecy co měla Courtney.... No nic třeba to napraví Soaked in Bleach.

na příspěvěk reagoval NightPorter

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

Petaxis

Mě tam srala jenom Courtney, jinak maximální spokojenost. Ale souhlasím, že díl o grunge v 7 ages of rock se mi líbil víc. Byť vidět Kurta pod vlivem, jak tam propleskl Courtney, je taky k nezaplacení :-)

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

Petaxis

tak to jsme dva :-/ holt to melo prijit tak pred 10 lety... a nebo to meli udelat nejak vic emotivnejsi, nebylo to uplne ono a treba ten jeden hodinovej dil o grunge v 7 ages of rock ma vic emoci jak tohle...

Příspěvek byl smazán administrátorem.

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

Petaxis

to chcem my vsichni :-D jinak ale dokument byl sice supr, ale nerozsekalo me to jak jsem ocekaval :-/ asi to melo prijit tak o 10 let driv...

na příspěvěk reagoval Petaxis

alcza

alcza (hodnocení, recenze)

Dost zajímavý dokument....škoda, že se tam v rozhovorech nevyjádřil i Dave....každopádně by bylo fajn, kdyby se to dostalo i do kin, určitě bych si na to zašla!

FleurDuMal

FleurDuMal (hodnocení, recenze)

Neví někdo, zda existuje alespoň malá pravděpodobnost, že by se snímek dostal do kin?

Reklama

Reklama