Reklama

Reklama

Trabantem z Austrálie do Asie

(seriál)
  • Slovensko Trabantom z Austrálie do Ázie
TV spot

Epizody(12)

Obsahy(1)

Dvanáctidílný seriál Dana Přibáně popisuje doposud nejnáročnější půlroční expedici tohoto cestovatele. Vzdálenost z australského Perthu přes Východní Timor, Indonésii, Malajsii a Thajsko překonal devítičlenný tým ve dvou žlutých trabantech, polském fiatu, neboli maluchovi, na staré čezetě, jawě a dvou invalidních vozících. Přibáňův tým na své zatím poslední filmové cestě urazil během půl roku 15 291 kilometrů. (Česká televize)

(více)

Diskuze

Cordell

Cordell (hodnocení, recenze)

Tak koukam nyni ten serial a muzu rict ze do 6 dilu celkem nudny, celkove i ta Australie. To treba z tej JV Ameriky me to prislo vic rozmanity, taky vic veci kolem, co tam maj, co jedi, co delaj. Zde 6 dilu uz sleduju jak spravuje nekdo dokola auto.

na příspěvěk reagoval -Dawe-

Cordell

Cordell (hodnocení, recenze)

ac3r

Tak vovce, to spis zalezi na lidech na co chtej prispet. Buran zas neni, to bych nerekl ze by mel takovy chovani a uz vubec ho nemuze nekdo soudit pokud nezna osobne a nebo se znate? Neco provedl?

Cordell

Cordell (hodnocení, recenze)

Sifaka

jj je fakt sikovnej, kdyz clovek umi a rozumi i trochu nataceni coz se pise ze ma nejaky zkusenosti snad z TV? Potom vi jak zaujmout, tak to neni problem. Navic taky clovek ze zacatku do toho i nejaky finance investuje, vezme pujcku.

Skarface

Skarface (hodnocení, recenze)

ac3r

No ostatní zaplatily aby ses potom mohla podívat až to bude ke stažení na uložto ;) Tvůj názor se mi vůbec nelíbí ano lidi zaplatěj oni si jedou na výlet po světě natočej a lidi maj radost že se můžou podívat . Já sice na cestu nepřispěl ani korunu ale jen z toho důvodu že jsem propásl termín , jinak bych jim taky poslal ;) Jinak nebrání ti nic vymyslet si vlastní projekt vybrat peníze a natočit něco zajímavého pro lidi . Jinak Přibáň jestli je buran nebo ne to nevímobčas mi leze na nervy jindy je úžasnej ale to asi jako každej ;)

Sifaka

Sifaka (hodnocení, recenze)

ac3r

Tak každý to dal dobrovolně, tak nevím s čím máš problém? A Dan je sympaťák, mluvil jsem s ním třikrát a je úplně v pohodě...

na příspěvěk reagoval Cordell

Sifaka

Sifaka (hodnocení, recenze)

Těším se, je to parta bláznů, kteří zvládnou skoro nemožné :-)

Reklama

Reklama