Reklama

Reklama

Moderní metropole zvířat Zootropolis je město jako žádné jiné. Jen v Zootropolisu najdete luxusní čtvrti jako je Sousedství Sahara nebo chladný Tundrov. Je to velkolepé velkoměsto, ve kterém žijí pospolu zvířata ze všech koutů světa. Je to metropole, kde můžete být kýmkoli bez ohledu na to, zda jste obří slon nebo malá myška. Když však do města dorazí optimistická strážnice Judy Hopkavá, zjistí, že být prvním králíkem v policejním sboru velkých a drsných zvířat není žádná legrace. A protože chce všem dokázat, že na to má, skočí po první příležitosti řešit náročný a záhadný případ, i když to znamená vzít do party upovídaného a všemi mastmi mazaného lišáka Nicka Wilda. (Falcon)

(více)

Videa (26)

Trailer 1

Recenze (996)

MikeCool 

všechny recenze uživatele

U Disney se blýská na lepší časy! Konečně tu máme originální celovečerní animovaný film ryze dysneyovské produkce, který staví na myšlence vlastního světa s vlastními pravidly, který (v tomto případě) paroduje svět lidí s notnou dávkou satiry. Pro děcka je to příjemná a osvěžující podívaná a dospělí si zde taky přijdou na své, hlavně díky občasným hláškám a odkazováním na kultovní filmy. PS: Ani bych se nedivil, kdyby do budoucna vznikl samostatný biják o lenochodech ze Zootropolis! Ovšem byl by to zřejmě nejpomalejší film v historii animovaného film! :-D ___ (Cinestar, Hradec Králové) ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,MOŽNÁ JSME SE VYVINULI, ALE HLUBOKO UVNITŘ JSME STÁLE ZVÍŘATA“... /// Zvěř v akci – „tak tohle už mě nepřekvapí“, řekne si kdejakej všežravec. Ovšem bacha tlusťochu! Tady je to jiný kafčo! Tohle není žádná šmírarna za dřevěným plotem, nebo vidlárna z kdovíjaký farmy. Tohle je policejní story srdnatý zaječice, která je fajnová, stejně jako celá zvířecí metropole. Hodně dobrej nápad u kterýho ani ti starší neusnou. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Neustále mně někdo tlačí na vocas (městskej úřad, starosta, prezident..). 2.) Zjistím, proč se v králíkárně nemám pouštět do žádnejch prasáren. 3.) Thx za titule „mark82“. /// PŘÍBĚH ***** HUMOR ** AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Reklama

ORIN 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších animáků za hodně dlouhou dobu. Něco mezi zvířecím Sim City, GTA a nedystopickými Hunger Games. Spousta odkazů na jiná dílka filmové historie a hlavně spousta vtípků a gagů. Skutečně jde o nesmírně zábavný a vtipný animák, kde sice příběh není kdovíjak převratný, nicméně je jako buddy movie o nesourodé dvojici dobře napsaný a slouží spíše jako nástroj pro divákovo poznání a zkoumání fikčního světa. Totiž světa, ve kterém všechna zvířata žijí, natolik komplexního, detailního a promyšleného, až to bere dech. Byla by velká škoda se do tak vypiplaného prostředí v nějakém z budoucích pokračování nevrátit. ()

vteco 

všechny recenze uživatele

Zootropolis je svým propracovaným detektivním příběhem a hravým pojetím rozhodně příjemnou odbočkou ze zajetých kolejí současných animáků. Zápletka se zajímavě rozvíjí, dostává se i do temnější atmosféry a určitě potěší i dospělé či náročnější diváky. Postavy jsou nesmírně sympatické, vtipné a úžasně parodují několik filmových klasik. Co se týče animace, tak ta je na špičce svých možností a skvěle ji dokresluje i příjemná hudba. [90%] | Kino ()

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Tím vším, čím jsem chtěl, aby bylo Inherent Vice, je Zootopia! EDIT (3.6.2016): Už to mám za sebou 3x a jsem v pokušení nejenže si film pustit znova, ale rovnou si ho střelit do TOP10! Když to ani Michael Giacchino nepodělal svým soundtrackem, je to prostě svátek! (PS: při sledování mě zžírá touha si každý zvířátko pohladit! Jsem divnej? Ano, ano jsem, ale když ta animace je tak dokonalá....!) ()

Galerie (204)

Zajímavosti (64)

  • Aj keď sa o Zootropolise hovorí ako o meste zvierat, vyskytujú sa tu len živočíchy z pomerne malej triedy cicavcov. (ČSFD)
  • Když Nick jede s kočárkem (než ho zastaví Judy), tak vedle něj jede další kočárek a v něm dole leží hračka myšáka Mickeyho. (SONY_)
  • Judy si s rodiči volá přes aplikaci MuzzleTime, což odkazuje na aplikaci FaceTime, kterou najdeme v zařízeních značky Apple. (SONY_)

Související novinky

Do Ledového království se vrátíme i počtvrté

Do Ledového království se vrátíme i počtvrté

17.11.2023

Disney dlouhodobě sází na jistoty. Vzhledem k tomu, že nejvýdělečnější filmová sága všech dob, tvořená superhrdiny od Marvelu, je v nemalých problémech, jež byly jen zdůrazněny obrovským kasovním… (více)

Disney oznámilo kupu animáků a taky vyhazovy

Disney oznámilo kupu animáků a taky vyhazovy

09.02.2023

…a všechny jsou pokračování starších hitů. Tak by zhruba šlo shrnout to nejdůležitější z první letošní čtvrtletní konference společnosti Disney, na které vracející se šéf Bob Iger ubezpečil akcionáře… (více)

Reklama

Reklama