Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(14)

Recenze uživatele mira007 k tomuto seriálu (3)

Gangland Undercover (2015) 

Infiltrace do motorkářského gangu na základě skutečné story je opravdu zajímavé téma, ale tenhle seriál působí víc jako hraný dokument než vyprávěný příběh. Na jednu stranu je to dobře, protože realističnost je asi nejsilnější zbraní tohoto serálu ( Sons of Anarchy je silácká disneyovská srajda vycucaná z prstu ) na druhou stranu si na způsob vyprávění všudypřítomného voiceoveru musí zvyknout. 4. a 5. díl se tematicky dají řadit jako syrové vězeňské drama, které samo osobě by mohlo být filmem. U mne naprostá spokojenost, ikdyž hodnocení by bylo menší kdybych nevěděl, že to je dle skutečnosti. Jedinou malou výtku mám jako vždy k americké kultuře seriálů. kdy se na obrazovce ukazuje násilí, drogy,krev a kecá o sexu, ale ukázat jen jednu jedinou bradavku je pečlivě zakázáno. Pro mne je tento seriál jedno supr překvapení Druhá řada mne donutila přidat ještě jednu hvězdu - sice se zde odchýlilo od reality a některé nelogické věci týkající se infiltrace jsou násobně hloupější a celkově to působí že to není dle skutečnosti, ale co naplat - ten příběh druhé řady je famózní. Obsazení, herecké výkony, zápletka, způsob vyprávění - to vše mne dostalo jako dlouho jiný seriál. ()

Season 1 (2015) (S01) 

Seriál inspirovaný skutečným příběhem, kdy se do motorkářského gangu Vagos infiltroval Charles Falco. Velice realistické a dle mého naprosto dechberoucí a pro větší autenticitu tam ten skutečný Falco taky vystupuje ve vsuvkách na konci dílu. Miniaturní mínus je možná výběr hlavního představitele, ale to jsem v hodnocení neřešil. ()

Season 2 (2016) (S02) 

Infiltrace do motorkářského gangu pokračuje v druhé sérii velmi dobře, ale odklání se to dost znatelně od reality ( skutečný Charles Falco tady už ani nevystupuje se svými glosami ) a o co víc je to mimo realitu, tím lepší příběh to mělo. Já byl spokojen na 100%, ale asi jsem byl jediný, protože třetí řadu nikdo zatím netočí. ()

Reklama

Reklama