foto

Thomas Mitchell

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Goalie
2018 Twisted (TV film)
2015 Vražedné blesky
2014 Robocop
2012 Chladnokrevný
Officer and a Murderer, An (TV film)
2011 Reel Love (TV film)
2010 Red
Skore - Hokejový muzikál
2009 Jezdci Apokalypsy
2008 Teddy Bear (TV film)
2007 Moje bláznivá sestra (TV film)
2005 Naši otcové (TV film)
Slepá nespravedlnost (TV film)
2002 Buddy's Big Break
Pátá oběť (TV film)
1996 Dangerous Offender: The Marlene Moore Story (TV film)
Double Jeopardy (TV film)
Giant Mine (TV film)
Odejít jako vrah
Trilogy of Terror II (TV film)
1995 Nerovný zápas (TV film)
Osudné svědectví (TV film)
Rude
1994 PCU - Univerzita nebo klášter
1993 Dieppe (TV film)
Relentless: Mind of a Killer (TV film)
Sledování
1992 Crow's Nest
1991 Pokrevní bratři (TV film)

TV seriály

2019 Coroner (TV seriál)
Black Dog (S01E01)
Umbrella Academy (TV seriál)
Den, který byl (S01E07)
2018 Posedlý pomstou (TV seriál)
Quarry (S02E02)
2017 Američtí bohové (TV seriál)
A Prayer for Mad Sweeney (S01E07)
Soukromé očko (TV seriál)
Dobrý voják (S02E09)
12 opic (TV seriál)
Nepřítel (S03E03)
Dark Matter (TV seriál)
Welcome To The Revolution (S03E03)
2016 Právem odsouzeni (TV seriál)
Bombový útok (E03)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Vražda v chudobinci (S09E15)
2015 Gangland Undercover (TV seriál)
Good Witch (TV seriál)
Good Witch Halloween (S01E11)
Hrdinové: Znovuzrození (TV seriál)
Brave New World (E01)
Darebák (TV seriál)
Chicagoland (S03E09)
Kráska a zvíře (TV seriál)
The Beast of Wall Street (S03E01)
Saving Hope (TV seriál)
Beasts of Burden (S04E02)
2014 Agresivní virus (TV seriál)
Zákryt (S01E06)
Kurýr (TV seriál)
Trojkoruna (S02E11)
2013 Království (TV seriál)
Vyvolený (S01E06)
Hadi v zahradě (S01E02)
Satisfaction (TV seriál)
2012 Nikita (TV seriál)
Rogue (S02E14)
2011 Agent bez minulosti (TV seriál)
Training Camp (S01E05)
Kennedyové (TV seriál)
Joe's Revenge (E01)
Kingová (TV seriál)
Moje chůva upírka (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
Bang and Blame (S02E03)
Flashpoint (TV seriál)
A New Life (S04E12)
2010 Dan for Mayor (TV seriál)
Rookie Blue (TV seriál)
Chyba se vloudí (S01E04)
Unnatural History (TV seriál)
2009 Být Erikou (TV seriál)
Such a Perfect Day (S01E07)
The Listener (TV seriál)
2008 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Zatracená rudá planeta (S01E13)
2006 Rent-a-Goalie (TV seriál)
2004 Corner Gas (TV seriál)
Kevin Hill (TV seriál)
ReGenesis (TV seriál)
This Is Wonderland (TV seriál)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
2002 The 5th Quadrant (TV seriál)
2001 Torontské stíny (TV seriál)
Tracker (TV seriál)
1999 The City (TV seriál)
Twice in a Lifetime (TV seriál)
1998 Power Play (TV seriál)
1997 Země: poslední konflikt (TV seriál)
Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Zakázaný sever/Reinkarnace (S01E14)
1996 Agenti z podsvětí (TV seriál)
Zvláštní efekty (TV seriál)
1994 Průvodní jevy (TV seriál)
Směr jih (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
Sirény (TV seriál)
1992 Heights (TV seriál)
Secret Service (TV seriál)
Věčný rytíř (TV seriál)
1991 The Commish (TV seriál)
1989 Booker (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
Street Legal (TV seriál)

Dokumentární

2003 Letecké katastrofy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky