Reklama

Reklama

Epizody(12)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (15)

JamesSi 

všechny recenze uživatele

Když píšu tenhle koment chybí mi poslední epizoda, ale je to pro mě trochu zklamání poté, co jsem tak miloval Moba. Ačkoliv to má super epizody - animace je sice skvělá, ale designy vypadají za mě míň originálně, postavy mě zajímají míň než v Mobovi, načasování vtipů mi přijde horší a utíká to trochu pomaleji. Mumen Rider je skvělý i to poselství, které s ním souvisí. Vážně uvažuju jestli se vůbec podívám na druhou řadu, jelikož je údajně animace horší než v jednotce. ()

xzajox 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu, že veľa prvkov anime mi je proti srsti, a tu, aj keď ide o jedinečný štýl, ich bolo tiež dosť, musím OPM dať plný počet. Na všetko zlé sa dá zvyknúť a tu sa to oplatilo. Hlavný hrdina je totálne cool, a fakt, že je taký silný a veci má vcelku vpaži len umocňuje pohodu a vtipnosť každej situácie. Seriál sa na nič nehrá, naopak dáva jasne najavo, že si vie spraviť srandu aj sám so seba, čo len pridáva k pohode pri jeho sledovaní. No a keď má divák pohodu, vie sa super zabaviť. Súboje by ma inak asi nebavili, ale vtedy som sa vždy tešil na finálny úder. Niekedy sa tu priveľa filozofuje/premýšľa, ale také momenty sú vždy potom prekryté vtipom alebo akciou. Až by som neveril, ale nedám menej ako 87% - 5* ()

Reklama

MnamBuchta 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo pro mě obrovským překvápkem, nejen, že je toto anime vizuálně podmanivé, tak je také velice vtipné, promyšlené, originální a akční scény jsou tu skvělé. Kdo by řekl, že Saitama, který naprosto ignoruje jeho nepřemožitelné schopnosti, bude tak zábavný a akčně nadupaný. Jediné co jsem chtěl, bylo víc a víc a to mi tento seriál stále dopřával, takže jsem naprosto spokojen. 9/10 ()

Recenzon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série je úplně bez chybičky a hájil bych ji do posledního dne. Vždy se mi chce brečet, když si vzpomenu na ty úžasné momenty a je to nádherný pocit. Tato série je animační ráj a animaci na stejné úrovni jsem snad viděl jenom ve One Piece, konkrétněji Wano arc. Souboj s Borosem je neskutečný a absolutně devastující na srdce, navíc když se podíváte na jednotlivé framy, tak budete mít možnost vidět neskutečnou práci a nádheru, kterou animátoři vložili do animace. První série 10/10. ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto geniální záležitost! Hlavní hrdina je prostě skvělý a jeho škála nejrůznějších výrazů je prostě parádní, navíc není jediný, ale i ostatní hrdinové dokáží velmi rychle zaujmout a nebyl tam nikdo kdo by se mi nelíbil. Souboje mají šťávu, navíc byly parádně hudebně dokreslené a i příběh měl co nabídnout. Navíc je to velmi vtipné !!! Když si k tomu přidám parádní finále a souboj z kterého jsem měl trochu obavy a zároveň jsem se na něj asi nejvíc těšil (zkrátka "když jedna rána nestačí") a který páni z MadHousu zvládli opět výborně a samotné finále po posledních titulcích, které opět pobavilo, tak musím říct, že jsem právě viděl něco co jsem už dlouho nezažil - dokonalost! 10/10 ()

Galerie (306)

Zajímavosti (2)

  • Obě závěrečné písně „Hoshi yori Saki ni Mitsukete Ageru“ a „Kanashimitachi wo Dakishimete“ nazpívala zpěvačka Hiroko Moriguchi. (CarnTheNunya)
  • O úvodní píseň „THE HERO !! ~Okoreru Kobushi ni Hi wo Tsukero~“ se postarala kapela JAM Project. (CarnTheNunya)

Reklama

Reklama