Reklama

Reklama

Recenze (5)

Doomcourier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě jedna z nejlepších epizod FTWD. Konflikt Virginie a Morgana je dost podobný konfliktu Ricka a Negana z hlavního seriálu. Po celou epizodu bylo cítit obrovské napětí a děj obsahoval mnoho zvratů, které nepůsobili nijak špatně. Po minulém dílu, který mně připadal takový neuspořádaný, přišla téměř hodina čisté satisfakce v podobě skvělého a poutavého děje. Opravdu mě zajímá, co se bude dít dál. ()

Reklama

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přes rozporuplnost mohl díl nést celkem slušné morální téma o tom, že slušnost, jak vybudovat "lepší" společnost netkví v pomstychtivosti a násilí... Škoda, že konec dílu to nepotvrzuje... :/ Upřímně nechápu vysoké hodnocení dílu a přestávám si myslet, že je to tím, že nemám souvislost z předchozích epizod... :/ ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přesně kvůli tomuhle FTWD nesnáším. Retardovaně šroubovaný děj vyvíjející se zcela nelogických způsobem, který by ve výsledku dopadl stejně i bez těchto debilních tanečků. Epizoda není nudná, jen epický debilní. Morgan opět downgadoval na sluníčkáře a pokud se někdo může chovat jako debil, vybere si svou šanci. Včetně June a jejího polovičatého řešení. ()

Galerie (53)

Reklama

Reklama