Reklama

Reklama

VOD (1)

Film inspirovaný životem Garyho Faulknera, coloradského údržbáře, který se při různých příležitostech pokusil dostat do Pákistánu a Afghánistánu s cílem najít vůdce Al-Káidy. Snímek navazuje na komedie Sachy Barona Cohena Borat, Bruno a Diktátor. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (41)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem doufal, že by to mohla být sranda, ale tenhle film o člověku, který se na vlastní pěst rozhodl zabít Usámu, mi spíše vadil. Nicolase Cage mám rád, ale tady mi jeho postava prostě vadila a je celkem jedno, jestli je to podle skutečné události, nebo ne. Ten člověk je divný a nevím, proč bych ho měl sledovat. ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Od režiséra Borata a Diktátora jsem čekal něco trochu jinýho než jsem nakonec dostal. Ne že by to bylo špatný, ale nic moc se tam neděje a když si odmyslim Cageův divnej hlas, tak ta postava je vlastně docela normální a navíc mi občas nebyla moc sympatická. Špatnej film to neni, jen takovej obyčejně výstřední. 60% ()

Reklama

malylada 

všechny recenze uživatele

Docela ustřelená záležitost, která se pořád drží v přiměřených mezích, než jsme u Charlese zvyklí. Zápletka o cvokovi, který se snaží odrovnat Bin Ladina je v celku originální a najde si své momenty. Cage hraje Garyho hodně crazy, nicméně mě místy jeho přehrávání otravovalo. Z větší části se jedná o ztřeštěnou konverzačku, která ničím zásadním nevyniká, ale určitě si nezaslouží nálepky podprůměrné komedie. Nakonec to rychle uteklo a nikdy ve mě nepanoval pocit, že bych se nudil nebo byl znechucený.......5/10 ()

Aiden 

všechny recenze uživatele

Pozerať sa 92 minút na Cage-a mi vadilo 1. krát. Neviem si spomenúť kedy ma hlavná postava iritovala viac, a to ma filmy Larryho Charlesa, Jareda Hessa a podobne prekopnuté komédie bavia. Bohužial, vtipné to teda nebolo. 1* za trefné zobrazenie hlúposti američanov skrytej za vieru a národnú hrdosť, čoho ale bolo dosť v predošlej tvorbe. "Well, do you believe in God? And America? And justice? And freedom?!" ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Do prdele co se to děje s těmi komediemi?! Jo, že Nick v kleci už je v píči to je nějakej čas známá věc a průměrnej USS Indianapolis ho v tý záplavě sraček z bahna nezvednul, takže to chápu, ale co nechápu je zmršení takhle solidního komediálního námětu a už vůbec nechápu režiséra. Dělal tohle sakra ten stejnej týpek co natočil Borata a Diktátora??? Jestli jo, tak asi před tím musel prodělat totální lobotomii jinak si to nedokážu vysvětlit. Možná dva až tři dobrý vtipy tu jsou, ale před odpadem to nezachrání. Už jenom z principu.5% ()

Galerie (37)

Zajímavosti (4)

  • „Army of One“ byl slogan, který používala americká armáda v letech 2001-2006. (Gary)
  • Film byl natočen podle skutečného příběhu Garyho Faulknera, který cestoval do Pákistánu, aby našel Usámu bin Ládina. (Gary)

Související novinky

Nicolas Cage neschopným únoscem

Nicolas Cage neschopným únoscem

17.05.2015

Asi vám neuniklo, že je kariéra Nicolase Cage, ehm... hodně zajímavá. Občas se sice objeví filmy jako Kick-Ass, Joe nebo Croodsovi, jinak ale diváci jen zdrceně vzpomínají na časy Skály, Con Airu a… (více)

Reklama

Reklama