Reklama

Reklama

Film inspirovaný životem Garyho Faulknera, coloradského údržbáře, který se při různých příležitostech pokusil dostat do Pákistánu a Afghánistánu s cílem najít vůdce Al-Káidy. Snímek navazuje na komedie Sachy Barona Cohena Borat, Bruno a Diktátor. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (42)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Myslim, ze to mohla byt celkom pozeratelna komedia aj s tymto dost priemernym scenarom, ktory nie je prilis nabitý vtipmi, keby bol v hlavnej ulohe nejaky skutocne vtipny herec. A tym Cage nie je. Nie ze by sa nesnazil. Hra jak o zivot a tentoraz jeho prehravanie k ulohe, ktoru hra, sedi. Bohuzial proste nie je vtipny ale iba divny. Jeden dobry vtip o tom, ze tam vyzera ako v Con Air je malo. Cely cas ma hlas jak keby si priskripol v zipse vajcia a tak neustale keca a keca a keca a po chvili si uvedomite, ze tie kecy nie su nielen vtipne ale ani nijak zaujimave. Proste jak bezne zenske nekonecne kecy. Vdaka par zaberom na skutocneho Faulknera ma napadlo, ze tvorcovia to snad mysleli skôr ako nejaky zivotopis ako komediu. Ale ani ako zivotopis o extravagantnom redneckovi to prilis nefunguje. Je to vlastne nuda. Len trochu bizarna. Vysledok dokazuje, ze Cage na to stale ma a aj sa snazi, ale chcelo by to konecne kurva dobry projekt. 4/10. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Na svete je naozaj veľa retardov, ale Gary Faulkner je určite jedným z najväčších. Nepochopiteľné, akým ľuďom sa dáva publicita.  A dokonca natočí o nich film. Ale v tomto smere neľutujem. Napriek obrovskej kritike na Cagea však myslím, že mu táto rola sadla a fakt sa dalo aj zasmiať, najmä keď bol v tom Pakistane. ()

Reklama

Matli 

všechny recenze uživatele

Že bych umíral smíchy, to fakt ne, ale dvě hvězdičky musím dát za Cage, jeho herecký výkon je neuvěřitelný, jako komika jsem si ho nikdy nepředstavoval a že mu to jde! Už jen kvůli tomu, že na vteřinu nezavře hubu a furt něco mele od toho člověk neodtrhne oči a musí jen sledovat jeho záplavu monologů:-) Říkal jsem si, že děj je celkem ulítlej, ale když je to podle skutečný události, tak proč ne. 66% ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Od režiséra Borata a Diktátora jsem čekal něco trochu jinýho než jsem nakonec dostal. Ne že by to bylo špatný, ale nic moc se tam neděje a když si odmyslim Cageův divnej hlas, tak ta postava je vlastně docela normální a navíc mi občas nebyla moc sympatická. Špatnej film to neni, jen takovej obyčejně výstřední. 60% ()

Aiden 

všechny recenze uživatele

Pozerať sa 92 minút na Cage-a mi vadilo 1. krát. Neviem si spomenúť kedy ma hlavná postava iritovala viac, a to ma filmy Larryho Charlesa, Jareda Hessa a podobne prekopnuté komédie bavia. Bohužial, vtipné to teda nebolo. 1* za trefné zobrazenie hlúposti američanov skrytej za vieru a národnú hrdosť, čoho ale bolo dosť v predošlej tvorbe. "Well, do you believe in God? And America? And justice? And freedom?!" ()

Galerie (37)

Zajímavosti (4)

  • „Army of One“ byl slogan, který používala americká armáda v letech 2001-2006. (Gary)
  • Film byl natočen podle skutečného příběhu Garyho Faulknera, který cestoval do Pákistánu, aby našel Usámu bin Ládina. (Gary)

Související novinky

Nicolas Cage neschopným únoscem

Nicolas Cage neschopným únoscem

17.05.2015

Asi vám neuniklo, že je kariéra Nicolase Cage, ehm... hodně zajímavá. Občas se sice objeví filmy jako Kick-Ass, Joe nebo Croodsovi, jinak ale diváci jen zdrceně vzpomínají na časy Skály, Con Airu a… (více)

Reklama

Reklama