Reklama

Reklama

Špióni odvedle

  • USA Keeping Up with the Joneses (více)
Trailer 1

Užijte si setkání s neobvyklými sousedy v zábavné akční komedii, ve které září hvězdy jako Zach Galifianakis, Jon Hamm, Isla Fisher a Gal Gadot. Obyčejný pár z předměstí zjišťuje, že udržet krok s Jonesovými — neskutečně atraktivními a světaznalými novými sousedy — nebude snadné. Obzvláště když odhalí, že pan a paní Jonesovi jsou tajní agenti zapojení do mezinárodní špionáže. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (167)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Obvyklý scénář s civilisty, kteří se připletou k operacím tajných služeb, ale nic proti tomu. Režisér výborného Paula byl lákadlem a obsazení také nevypadalo vůbec zle, ačkoliv Galifianakisovi lůzři mi dokážou lézt krkem. Nicméně naděje vzaly celkem rychle za své. Jediné, co bylo pozitivní, bylo obsazení a to ve všech ohledech. Ale jinak se jedná o zbytečně natahovanou záležitost, která nenabízí vůbec nic pro zasmání. Mottolovi sice patří dík za to, že se snažil vyhnout lacinému trdlování, ale bohužel se mu nepodařilo ho nijak nahradit. A příliš nemá film co nabídnout ani co se akce týče, pokud nepočítám jednu spíše průměrnou sekvenci. I kdybych moc chtěl, tak víc jak 30% nevypotím. ()

Milky. 

všechny recenze uživatele

Film, který kdyby neexistoval, vůbec by to nevadilo. Vtipné to bylo "tak trochu", ale dívat se na to dalo dobře. Akorát teda zjišťuju (už od Batman vs Superman), že mě Gadotka neuvěřitelně sere a vadí mi. Na druhou stranu děkuju tomuhle filmu, že mi pomohl objevit naprosto úžasnou Islu Fisher, kromě ní mě toho na filmu moc nezajímalo :-) Jinak samozřejmě Galifianakis, když zrovna nehraje idiota, není tak úplně špatný a ukazuje, že umí zahrát i něco solidního. Toho idiotského nádechu se ale úplně zbavit nejspíš neumí. Kolem a kolem.... 3 hvězdy, o kterých za týden nebudu vědět, že jsem je dal. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Chcel som mať náskok.“ – „Pred vlastnou manželkou???“ Občas sa stane, že podľa kraťasu vznikne celovečerák a ľudia potom zvyknú hovoriť, že to, čo bolo super v kraťase, je v celovečeráku naťahované na dve hodiny a je to nuda. A potom máte filmy, ktoré si viete predstaviť ako seriál, ale ako celovečerák nefungujú. A Špióni odvedľa sú presne tým druhom filmu. Zápletka je ako stvorená na realizáciu vo forme sitkomu. No ako film je to strašne nudné, naťahované a nezáživné. Neviem, či ma do hlbšej kómy privádzala rutinná réžia mdlého neschopáka, ktorý domrvil už dokokoseného Paula, alebo biedny scenár, ktorý je asi taký vtipný, ako ja. Čiže vôbec. Strašný bol i mdlý kasting (je šokujúce, aký neviditeľný je Galifianakis). Jedinou výnimkou (nielen kastingu, ale filmu celkovo) je podľa očakávaní nebeská Gal Gadot. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Suburban spy adventure. Není to úplně festival vtipných situací a povedených skečů, ale leccos zachrání casting Liščí čtverky. Hamm je odborník na štramáctví, Fisher s Gadot tasí ženské zbraně a spravedlivě rozdělují mezi horňáky i dolňáky a Galifianakis, co pro jednou nevypadá jako neoholený kočkodan, zde využije své přednosti ve stoickém servírování humoru. Třeba když je v ilegální asijské restauraci napaden částí jídla z menu.. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Nudné, trapné, smutné a bez humoru. Schválně jsem si film zapauzoval v moment, kdy se začalo něco dít. Neuvěřitelné, ale padesát pět minut. Opravdu je nutné, aby takhle dlouho se ve filmu nic nedělo? Druhá věc je komedie, která nebaví a ani nerozesměje? Tohle prostě nejde. V celém filmu není jediný vtip nebo humorná scéna, která by pobavila. Což na komedii, která sahá skoro ke dvěma hodinám je prostě špatně. Příběh je samozřejmě klišé a snáze předvídatelný, což mu nijak nevyčítám. Mr. & Mrs. Smith z roku 2005 je také špionážní akční komedie. Ano, taky je příběh klišé, ale člověk se u toho pobavil i zasmál. Tohle je sterilní nuda, která nikoho nepobaví. Vážně nevidím na filmu nic, co by mě zaujalo nebo potěšilo. S výjimkou herecké dvojice Gal Gadot a Jon Hamm. Ale to na film, který má bavit nestačí že? Tedy jak komu. Mě tedy rozhodně ne. (26 %) ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • Natalie (Gal Gadot) je nejprve ve filmu představena jako Řekyně, později uvede, že je z Izraele, odkud herečka skutečně pochází. (Cheeter)
  • Při setkání v hotelu se Scorpionem (Patton Oswalt) pije Jack (Fred Galle) šampaňské, z hluboka se napije a na stůl pokládá z poloviny prázdnou sklenici. V dalším záběru je však sklenice zcela prázdná. (MrAldridge)

Reklama

Reklama