Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Geralt, Yennefer a Ciri putují z jednoho konce Kontinentu na druhý a hledají bezpečné útočiště. Král Vizimir využije svého okouzlujícího mladšího bratra. (Netflix)

Recenze (57)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bez mučení hořícím ukazováčkem přiznávám, že jsem od úvodní epizody třetí řady čekal mnohem větší hrůzu. Buď tedy nebyl děj tak špatný jako v závěru předchozí série, nebo jsem si už, nedej Matko Přírodo, začal zvykat na to, co je mi tu předkládáno. Temná Filipa Eilhart mi kupodivu nezvedla krevní tlak, Yarpen Zigrin mě tím kratkym zobakem dokonce bavil, jak by byl tu ztela, takže to vlastně celé kazil jen divný příběh, který prakticky jen přešlapoval na místě, a přitom generoval roztodivné nelogičnosti. / Poučení: Nechoď do bludiště, žijí tam přerostlí pásovci. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Má tohle nějakou návaznost na to co jsem viděl před dvěma lety nebo ne? Buď si závěr předchozí řady vůbec nepamatuju, nebo se zase nějak poskytuje v čase (jako první řada). To samé postavy… takhle ta slideshow hromady různých postav (jak si o něčem povídají) působí dost nezáživně. Tak je to více než polovinu stopáže. Nicméně jsou tam i dynamičtější pasáže a krákoral držel hubu. A to se počítá. ()

Reklama

Tereza_T 

všechny recenze uživatele

Tak já jsem si právě vykoukala oči na Yennefer potažmo její představitelce Anye. A taky na Henrym a Freye... vlastně tohle píšu poslepu - Mecia jako Francesca vypálila mou poslední světločtivou buňku. Krásní to lidé. A nějakej, pro mě jako neznalce předlohy, svižnej a fajnovej děj to taky mělo. Tohle je spíš jen shoutout genům, kontaktním čočkám a make-up artistům. ()

NifKor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ty kraaaso to je tak 200 IQ díl, že jsem vůbec nepochopil, proč furt žije ten mental co stříká oheň z rukou jako nerfka plná vody. Další otřesný díl, kde jsou hloupé dialogy mezi yennefer a geraltem. Trpaslíci na sílu, kteří nemaji na dej zasadni vliv a jsou tam jen pro okrasu, vizual pořád horší průměr a děj o ničem s retardovanyma elfama, příšernou logikou a nefungujicimi zvraty. Aspoň ta akce, kamera a Henry Cavill nějak ještě si drží tu kvalitu, když nic jiného. 4/10 ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vlastně když je tam Geralt, Ciri či Yen, tak to poměrně jde. Docela i akce je na slušné úrovni. Jakmile se ale objeví ostatní / vedlejší postavy, tak je to hrůza. Zvlášť celá sebranka okolo Marigolda působí směšně a jak z jiného světa / seriálu. Ty herecké výkony jsou k pláči a někdy haprují i kostýmy a lokace. Celkově mi přijde, že se v tom příběhu tvůrci potápějí a vytrácí se ta jedinečnost světa Zaklínače. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama