Reklama

Reklama

VOD (1)

Ve městě Blaviken přivítají Geralta nepřátelští obyvatelé a mazaný mág. Království Nilfgaard se rozhodne dobýt Cintru a Ciri vidí, jak se její svět začíná hroutit. (Netflix)

Recenze (145)

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl a už teď to miluju! Nehrál jsem hry, nečetl knížky ( ale někdy bych rád ), i tak se mi to neskutečně líbí. Henry Cavill je v roli Geralta výborný, a s mečem to umí náramně, Furdík nelhal, Cavill je nejlepší šermíř, kterého kdy viděl. A na mně neskutečně zapůsobil, zíral jsem s otevřenou pusou. Vizuálně je to pěkné, ale cítím, že by Netflix mohl dát do tohohle seriálu více peněz, což by se mohlo zlepšit v další sérii. Hudebně velmi dobré. Celá část kdy Ciri opouští svoji babičku mě dostala. Opravdu to na mě zapůsobilo, měl jsem husinu. Tenhle seriál má obrovský potenciál, a věřím, že to naplní. Zatím velká spokojenost. :) ()

Wallis3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hvězdy jsou za zaklínačovy fajty a příjemný hudební doprovod, ale tady to končí. Dialogy hloupoučký, několikrát omílající to stejné dokola. Dítě osudu úplně pohřbili, nemyslím si že by to měla královna Cintri takhle vyslepičit a pochybuju, že toto dojde vysvětlení, ať už se to má držet předlohy nebo ne, měli by tvůrci zachovat jisté dekórum. Vypálení Cintry přišlo až příliš a zbytečně brzy!!!! První dojem to na mě valný neudělalo, spíš to vypadá, jako takový ty seriály, třeba Pod Kupolí od Kinga, které si vzaly jen název a šly vlastní cestou. Nuž uvidíme, co bude dál! ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborný start ihned vtáhne diváka do děje. Henry Cavil stvárňuje svoji roli dokonale a moc se mi líbilo jak to na závěr natře skupině zbrojnošů, což je dost možná nejlépe zpracovaná bojová scéna vůbec. Bitva v Cintře působila bohužel trochu uspěchaně a stejně tak přípravy na ni, ale hlavní postavy si mě hned získaly, i přes to, že hned umřely. Jinak asi nemám výhrady. ()

Navaran 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Překvapivě se to hodně drží povídek, co do děje, nicméně podání vypadá lacině. A chybí tomu Sapkowského lehkost a humor, bez kterého se z osobitě pojatého fantasy braku stává... inu jen brak. Neodsýpá to a dějová linka Ciri je ale neuvěřitelně rozvláčná a nudná. Hudba je strašlivá. Prakticky jediné pozitivum vidím v choreografii soubojů a, ač ten hezoun není Geralt podle mého gusta, Cavill tu roli poměrně zvládnul. Jinak je to bída, vážení. Lepší zůstat u knížek a her a nekazit si Zaklínače seriálem. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Parádní začátek. Takový rozjezd jsem nečekal. Dobytí Cintry, řezník z Blavikenu a postupné seznamování s hlavními postavami. Při masakru parádně natočená bojová scéna - na jeden zátah - což se u seriálů moc nevidí. Prostředí je krásně špinavé, nasvícení přírodní a už došlo i na lehké nahotinky a sprostá slova, která u Geralta nemohou chybět. Kdo si stěžuje, je s ničím nikdy spokojený vocas. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (14)

  • V knižní předloze je zakázka vypsána na graveira z čeledi upírů, nikoliv na kikimoru. (Geralt z Rivie)

Reklama

Reklama