Reklama

Reklama

VOD (1)

Šikanovaná a odstrkovaná Yennefer náhodou objeví způsob, jak utéct. Geraltovo pátrání po takzvaném ďáblovi skončí pořádným malérem. Ciri najde bezpečí mezi svými. (Netflix)

Recenze (114)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Do seriálu pribudli Marigold A Yennefer, známi z kníh. Marigold je snáď rovnako vtipne otravný ako v knihe. Pri Yennefer uvidíme, čo jej mladosť, ktorej je v knihe venovaný oveľa menší priestor, ako vo filme, prinesie, no sme ušetrení väčších dramatických udalostí. Dej s Ciri sa veľmi nepohol. Najsmiešnejšie vyzerajúci čert/diabol alebo škaredí elfovia, čo mali vyzerať vznešene seriálu veľmi nepomáhajú rovnako ako vyhodenie väčšiny dialógov Geraltovej poviedky. ()

HennessyVSOP 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl opět rozseknutý na několik dějových linií a každá se odehrává v jiné době. Stejně jako u minulého dílu, podotýkám, že mi tohle lenění děje silně nevyhovuje, protože chronologická posloupnost a kontext se chytá velmi těžko. Marigold je ale podaný opravdu dobře (minimálně pro mě funguje jeho humor), linka s Yennefer se bohužel trochu táhne a což platí i o Ciri. Hodlám to dokoukat, ale předpokládám, že celý seriál nebude takhle ukecaný, jinak to i přes velmi dobrou produkci skončí nedobře. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizóda akoby vôbec nenadväzovala na pilot, ale košatému príbehu a svetu treba nechať trochu času na prepojenie všetkého so všetkým. Sledujeme tri dejové línie, kde je zatiaľ možno ten s Jenefer najvýživnejší a najzábavnejší. Dočkáme sa zopár wtf scén, nie som si istý niektorými maskami, ale v globále ma tento svet chytil. No a záverečný song je skvelý. Aj v angličtine, aj v češtine. ()

LukasKalasek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Údolí Blathanna. Údolí květů. Vidíš v tom někde nehostinný hory Lauren Schmidt???? Doslova to má i v názvu. Absolutně nevyužili povídku Konec světa. Linku Yennefer ani komentovat nebudu. Mimochodem co že přesně dělá Istredd (v Netflix podání je očividně z dalekého Zangvebaru) v čistě dívčí škole v Arethuse? A co že tady dělá Fringilla Vigo z Nilfgardu? To si císařství nemůže dovolit vlastní čarodějné školy? Dělej s tím něco Emhyre! ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na hodinu až moc děje a celá linie s Yennefer mě moc nebrala. Naopak od zpěváčka jsem moc nečekal a jeho hlášky a písničky jsou zatím moc fajn. No a kozlíkova hláška "tvoje máma tě měla se sněhulákem?", super. A vlastně i myšlenky o národech, hrdosti a výběru menšího zla nebo pocitů křivdy, skvěle navazují na hlavní linii knih. Tenhle seriál může být něčím hodně velikým. A to nejen pro skalní fanoušky předlohy (i her). ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Marigold (Joey Batey) se narodil v roce 1222 a na začátku příběhu je mu 18 let. První série končí, když je mu 41 let. (Geralt z Rivie)

Reklama

Reklama