Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Geralt neochotně doprovází Marigolda na královský ples. Ciri vejde do začarovaného lesa. Yennefer se pokusí ochránit svoje svěřence. (Netflix)

Recenze (81)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Divoké skákání v čase. Epizoda zřejmě zásadní z hlediska budoucí provázanosti postav, jejich motivací a rozhodování, avšak pro laika vysoko položená laťka na pozornost a připravenost vstřebávat složitý a komplexní příběh, na který se nahlíží z různých stran, poloh a očí hlavních hrdinů. Zatím to podle interakce a množství postav vypadá tak na 5 sérií. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skákanie cez priestor je nesmierne zábavne, dokonca aj s dosť prekvapivou a krutou bodkou na záver. Podobne je to aj s ďalšími líniami. Problém vidím v tom, že to na mňa začína pôsobiť ako fan servis pre čitateľov a osobne sa v deji pomaly začínam strácať. Rozhodnú teda ďalšie epizódy, kedy mi to ako nečitateľovi buď dá zmysel, alebo usúdim, že seriál mal byť viac spracovaný ako samostatné dielo s vlastnými pravidlami. Prípadne že prvá séria vyžaduje dve pozretia. ()

Reklama

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mě se to líbilo. A že je to "časově složitější"? Holt musíte vnímat a vstřebávat (pochopíte to nejenom z konverzace), ne se jenom koukat na obrázky před sebou. Nečetla jsem předlohu, přesto vím, kde jsem. Jasně, asi se tím o něco ochudím, ale netflix by byl sám proti sobě, pokud by to točil jenom pro čtenáře. Přišel by o dost diváků. Takže by se to nemělo používat jako výmluva ztracení v ději. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Driady v reflektorom nasvietenom lese na mna posobili znacne nizkorozpoctovo. Radoby vtipny Marigold a akoze mrzuty Geralt tomu este pridali cringe. Hostina slachty z minulosti, nahanacka s Yennefer typkom s klepetnatym zvieratkom sice az tak nerusila, ako skor ta nahla zmena nalad hosti na nej. Dalej prezradzat nejdem. Vysvetlenie linie medzi Ciri a Geraltom sa tvorcom celkom podarilo, i ked bolo dost chaoticke. Vobec cela ta previazanost deja je ina ako v knizkach. Slabsi priemer. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další důležitá povídka a opět krásné zpracování. Už se budu opakovat, ale zatím je děj dost uspěchaný. Každá epizoda by se dala rozvést do dvojnásobné délky a rozhodně by netratila na kvalitách. Přesto po polovině první řady jsem s výsledkem spokojený. Herci odvádí výbornou práci, vizuální stránka má svůj ksicht a hudba je inspirovaná třetím dílem herní série. K úplné euforii toho schází málo. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama