Reklama

Reklama

Rozkaz zabíjet

  • Česko Rozkaz zabít (více)
Trailer 3

Akční sci-fi thriller se odehrává v blízké budoucnosti, kdy je společnost příliš závislá na technologiích a staví člověka proti vražedným strojům. Za těchto okolností je elitní vojenská jednotka vrtulníkem dopravena do vzdáleného výcvikového střediska mimo veškerou civilizaci. Zpočátku jednoduchý výcvik se však pro kapitána Bukese a jeho semknutou jednotku brzy promění v děsivý boj na život a na smrt. Mariňáci totiž zjistí, že je ostrov osídlen nepřítelem, který přesahuje lidské pojetí zla. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer 3

Recenze (138)

matestlust 

všechny recenze uživatele

Tenhle film má veliký potenciál, parádní provedení, nápad, hudbu i triky, ale o to víc smutné je, že vše toto není využité na 100%. Film má pár opravdu super momentů, ale ty jsou pouze výplní nekonečna hluchých míst a nudy. Sci-fi stránka funguje, ale po, zhruba, 15 ti minutách je vidět, že film má směřovat spíše k té béčkové části a tak by to taky mělo být. Bohužel jsou scény kdy se nic neděje ve značné přesile s těmi akčními, které jsou sice fajn, ale je jich proklatě málo. Takže celkový looking filmu bohužel nepostačil k tomu, abych se dostatečně pobavil, jak se u dobrých sci-fi akčňáku sluší. Veliká škoda. ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Ale jo, mně se to líbilo... Krásný příklad toho, jak můžete vytěžit z minima maximum. Akce šlape víc než by kdokoliv čekal a robůtci jsou taky parádní, ale pochopím lidi co tomu dají horší nebo lepší hodnocení, protože film je opravdu jen pro některé. Taky bych ještě podotknul, že to nemá nic společného s hororem a je to prostě jen klasické Sci-Fi. Čisté 3* ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Příjemné béčko se slušnými efekty. Proč jen mi ti roboti připomínali brouky z Hvězdné pěchoty? A i ten jejich velitel sbíral informace stejným způsobem...no a pak už z toho byl Terminátor. Ale jo, dobré, fajn kamera, úderná hudba, akce, střílení, les, základna. Čistě oddechová střílečka, nic víc. A jako taková nezklamala. ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

I z tak prostého námětu mohou občas vznikat dobré filmy, jen vzpomeňme na Psí vojáky. Tady to ovšem nemá ani atmosféru, ani nijak sympatické postavy ani moc logiku. Na tu ženskou-kyborga by měly letět od profesionálních vojáků dotazy typu jak jsou odolní, jaká jsou slabá místa, jak dlouho jim vydrží zdroj a tak dále a ono nic. Ani herečtí představitelé příliš nenadchnou, na jejich obhajobu však nutno říct, že vlastně nemají moc co hrát. Pak taky sluší zmínit klasický problém podobných filmů, tedy že zatímco na začátku se nepřátelské droidy jeví takřka nezničitelné, na konci je zbylá trojice vojáků likviduje pár ranami. K dobru lze přičíst snad jen, že na omezený rozpočet to je dost dobře technicky provedené. Není to nějaký odpad nebo film, u kterého bych se vyloženě chytal za hlavu, ale pár odkazů na Terminátora to z podprůměru nevytáhne. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|59%| Béčková akční sci-fi parádička, která mě vcelku bavila po celý čas. Příběh tu je opět na béčkové poměry jednoduchý, ale nemá žádnou slabinu. Dokonce tu i občas zafunguje atmosféra, asi tak do ½ filmu. Samozřejmě chybí napětí, nepředvídatelnost, nějaká ta chytlavost aby mě zajímalo, jak vše dopadne – avšak to se nestalo, ale nevadí. Akce? Té je zde přiměřený dostatek – je rozložená po celém snímku. Natočena je dobře, kamera je v pohodě, samozřejmě tu je pár digi efektů, ale to mi nepřekáží. Herci jsou ok, včetně vylepšené ženy. Robůtci jsou pěkně vytvořené. Nuda tu rozhodně nehrozí. Hudba je poměrně vydařená. 1/3 filmu se rozbíhá, ale docela solidním tempem. 2/3 filmu trochu tempo zbrzdí, ale furt se dá na co koukat. A ta 3/3 coby finální část už toli nezaujme, ale akce tu je dostatek. Mírně nadprůměrný béčkový počin, který aspoň na to 1 shlédnutí zabaví. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (4)

  • V čase kolem 17:00–17:30 sgt. Robinsonovi (Bentley Kalu) v záběrech mizí a objevuje se batoh na pravém rameni. (Globus_Jirka)
  • Film je možné nájsť aj pod alternatívnym názvom Identify. (MikaelSVK)
  • Vo filme sa objavilo 6 verzií robotov (4 bojové jednotky S.A.R., 1 prieskumný dron a 1 humanoidný robot). (fefee)

Reklama

Reklama