Reklama

Reklama

Emoji ve filmu

  • USA The Emoji Movie (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Emoji ve filmu vás vůbec poprvé zavedou do tajného světa uvnitř vašeho mobilu. V aplikaci pro textové zprávy se ukrývá Textopolis, bujná metropole, ve které žijí vaši oblíbení Emoji v naději, že se jednou dostanou do zprávy. Každý z Emoji má jen jeden výraz, až na smajlíka jménem Gene, který má výraz vícevýznamový. To je ovšem problém, a tak se Gene rozhodne stát „normálním." Pomocnou ruku mu nabídne Hi-5 a nechvalně proslulá hackerka Jailbreak. Společně se vydají na cestu skrz aplikace, které jsou každá vlastním, zábavným světem, aby našli Kód, který může Gena opravit. Celému mobilu však začne hrozit veliké nebezpeční a jen tahle tahle trojice může svět smajlíků zachránit, než bude nadobro vymazán. (Falcon)

(více)

Videa (4)

Trailer 6

Recenze (197)

helloween93 

všechny recenze uživatele

Bezpohlavní animák balancující na pomezí Wreck-it Ralpha, Monsters inc. a dalších známějších animáků, který nezaujme ani castem, ani příběhem. Candy Crush nebo Dance party scény byly zajímavé, ale nijak neuvíznou v paměti, stejně jako tento animák. Pravdou je, že Sony na tomhle animáku nijak ztrátové nebylo, ale asi od filmu čekalo větší tržby než slabých 200 M $ celosvětově. 2* ()

Janega 

všechny recenze uživatele

Páči sa mi ako spracovali rôznorodosť aplikácií a tiež humor, ktorý je poväčšine detinský, no nájdu sa aj narážky na dospelejšie vtipy. Osobne by som volil kombináciu animovanej a hranej formy, tak ako to bolo pri Lego movie, kedy reálnom svete hrali skutočný herci. Príbehovo to už nie je ničím výnimočné, ale ako oddychová zábavka určite poteší ()

Reklama

Patw 

všechny recenze uživatele

Na tento film se sneslo tolik kritiky, tolik špíny a nikdo nechodil pro kameny daleko, že když jsem si film pustil, nečekal jsem opravdu ale opravdu nic. Byl jsem připraven na to, že budu mít chuť film vypnout, nebo, že ho dokonce vypnu jako se mi stalo třeba u Trollů. Jenže ejhle.. Já se u filmu bavil! Negativní kampaň kolem mě zafungovala tak dobře, že přes očekávanou katastrofu jsem se nakonec dobře bavil a film se mi líbil. Jasně, není to to nejlepší animované dílo, to netvrdím, ale na to, že mi byla slibovaná a namluvená animovaná katastrofa (nejen tohoto) roku, jsem se bavil docela dobře. Za mě spokojenost. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Tak toto je rozprávka pre koho? Pre dospelých, ktorým drbe už z tých smajlíkov? Pre deti, ktorým drbe z nich ešte viac? Alebo pre ešte menšie deti, ktoré sú zatiaľ našťastie schopné vyjadriť svoje pocity inak než nejakým emotikonom? Nerozumiem tejto dobre, už málokedy sa nakrúti podarený animák, všetko podlieha konzumu. Ešte, že to pár ľudí pochopilo a film získal Malinu za najhorší animovaný film roka 2017. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Řekl bych že u tohoto typu animovaného filmu je důležitá cílovka. Tady to byly hodně malé děti a asi lidi co posílají smajlíky místo textu protože je pro ně lepší nebo rychlejší k vyjádření pocitu kliknout 2x než třeba 5x. Tančili tam barevní panďuláci. Dvouleté dceři se to líbilo a já můžu v klidu platit poplatky nebo dělat daně což mi u Pixarovek nejde. Účel splněn. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (13)

  • Virtuální kapela hraje na večírku píseň „We're Not Gonna Take It“ od americké heavy metalové kapely Twisted Sister. Tato skladba pochází z jejich alba „Stay Hungry“, které vyšlo 10. května 1984. (rublik05)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (Zix.)

Související novinky

38. Zlaté maliny - výsledky

38. Zlaté maliny - výsledky

04.03.2018

Jako každý rok, i letos byly den před vyhlášením prestižních Oscarů rozdané jejich opaky - Zlaté maliny. Ceny za nejhorší filmy roku se předávaly v Los Angeles. Nejvíce cen, celkem čtyři, posbíral… (více)

Reklama

Reklama