Reklama

Reklama

Emoji ve filmu

  • USA The Emoji Movie (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Emoji ve filmu vás vůbec poprvé zavedou do tajného světa uvnitř vašeho mobilu. V aplikaci pro textové zprávy se ukrývá Textopolis, bujná metropole, ve které žijí vaši oblíbení Emoji v naději, že se jednou dostanou do zprávy. Každý z Emoji má jen jeden výraz, až na smajlíka jménem Gene, který má výraz vícevýznamový. To je ovšem problém, a tak se Gene rozhodne stát „normálním." Pomocnou ruku mu nabídne Hi-5 a nechvalně proslulá hackerka Jailbreak. Společně se vydají na cestu skrz aplikace, které jsou každá vlastním, zábavným světem, aby našli Kód, který může Gena opravit. Celému mobilu však začne hrozit veliké nebezpeční a jen tahle tahle trojice může svět smajlíků zachránit, než bude nadobro vymazán. (Falcon)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (197)

FrankSusta 

všechny recenze uživatele

Přisedněte a přečtěte si strašlivý příběh o tom, jak zhruba dvanáctero prakticky neviných lidí zhlédlo tento ukrutný počin zván mnoha jmény, jako kupříkladu SR*ČKA, BEZDUCHÝ VÝPLACH, VYJ*BANÁ P*ČOVINA a podobně. Byla tehdá noc zvaná lidově a jakkoliv jinak přespávačka. Partička lehce znuděných žáků včetně mě však naštěstí měla přístup k VOD platformě zvaná Netflix, která po tomto filmu a mém vědomí, že něco takového vůbec nabízí, prakticky klesla na úplné dno (ale pak se zamyslel a vlastně nabízí i dobré věci). I po polovičatém zhlédnutí Shreka přisedl k počítači jistá žák a zalovil v nabídce této paltformy s eNkem v logu. Po prolistování narazil na tento film, dále zvaný jako BEZDUCHÝ VÝPLACH, a tento bezduchý výplach pustil. Popíšu Vám následujících zhruba 86 minut (já tedy propásnul úplný začátek a titulky už jsem nevydržel): po postupném usazení všech přítomných, kteří přicházeli a odcházeli podle nálady, začali přicházet reakce na akci filmu. Inu, nebyly kladné, i přes to, že se jedna nejmenovaná osoba stále/občas hihňala jinak nepovedeným vtipům. Tedy, pak tam byl ještě jeden, ale ten se smál, aby nás rozesmál, takže prakticky se nesmál vtipům v tomto bezduchém výplachu, spíš se smál té debilitě a ne jako úmyslnému humoru, který ale ve skutečnosti nefungoval - snad chápete. Tento bezduchý výplach netuším čím chtěl být, snad nezdárnou parodií na film V hlavě. Bezduchý výplach tedy pokračoval. A byl čím dál horší. Tvůrci snad absolutně samy netušili, co chtějí. Jakoby snad i tomu, co ukazují ve filmu, za mák nerozumněli. V místnosti však rostlo napětí. Vypneme to, nebo dokoukáme? Inu, všichni se shodli, že nikdy horší film neviděli (tedy, já viděl, ale to jsem nepřiznal), ale když už, tak že to dokoukáme. I přes zvuky mnohokrát vydané během filmu zvolávaje ,,Vypněte tu sr*čku!'',,Já umírám, já umírám!'',,Vyškrábejte mi někdo oči!'' jsme to tedy dokoukali. Bylo to ani ne moudré rozhodnutí, ničeho jsme nedosáhli, však zážitek to byl vskutku velkolepý a nejspíše každá vzpomínka krásně rozproudí žaludeční ústrojí. Takže, jak to shrnout? Rozhodně bylo dobré opět slyšet Marsella Wallace i přes to, že byl znuděný emoji, a zárveň bylo rozhodně dobré, si zas někdy za čas pustit nějaký ten bezduchý výplach. Jak to tedy shnrout. Zkrátka meh. ()

Janega 

všechny recenze uživatele

Páči sa mi ako spracovali rôznorodosť aplikácií a tiež humor, ktorý je poväčšine detinský, no nájdu sa aj narážky na dospelejšie vtipy. Osobne by som volil kombináciu animovanej a hranej formy, tak ako to bolo pri Lego movie, kedy reálnom svete hrali skutočný herci. Príbehovo to už nie je ničím výnimočné, ale ako oddychová zábavka určite poteší ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Na Emoji chtěla moje přítulka do kina, tak jsem musel jít, i když jsem věděl, že o žádný velký zázrak nepujde. :D Já na tyhle vychytávky a různé aplikace moc nejsem. Některé vtípky ušly, jiné zase ne. Příběhově to také spadá do průměru. Konečný verdikt je, že se na to dá koukat, ale žádné extra věci od toho nečekejte. :-) ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Novodobý film, nič pre staršie ročníky. Ale novú generáciu mladistvích určite zaujme. Hlavne už pojem Emoji im je dosť známy. Vo filme množstvo reklám či už na just dance alebo candy crush,Instagram.. a dalšie appky čo vôbec neprekvapilo, nejako takto som si film predstavoval. Hlavne pre skvelý výber pesničiek sa dal film pozrieť a ako tak nenudil. 3* ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Cením snahu předvést nám něco absolutně nevídaného, za to paradoxně nám všem, žijícím bok po boku s moderním světem, velmi blízkého. Všechny rádoby hatery, kteří bez uvedení racionálního opodstatnění okamžitě házejí odpad, raději nekomentuju, já jsem si sice přihlouplou, ale jinak příjemně znějící i vypadající cestu napříč prostředím smartphonu užil. Kýčovité jako každý druhý animák poslední doby, ale zajisté ne tak otřesné, jak se spousta ‘odborníků’ snaží sdělit. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (13)

  • V tomto filmu jsou smajlíci před každým ťuknutím oskenováni, aby se Alexovi mohli ve zprávě zobrazit. Realita je ale jiná, smajlík je obyčejný obrázek, jehož data jsou uložena v mobilu. Tudíž by mělo Alexovi stačit to, že je má v mobilu naprogramované, takže není třeba každý smajlík skenovat zvlášť. (SpicyNugget)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (Zix.)
  • O výrobné a distribučné práva na film sa uchádzali aj Warner Bros.a Paramount Pictures. V júli 2015 bolo ale oznámené, že ich získava Sony Pictures Animation. (Scraffy)

Související novinky

38. Zlaté maliny - výsledky

38. Zlaté maliny - výsledky

04.03.2018

Jako každý rok, i letos byly den před vyhlášením prestižních Oscarů rozdané jejich opaky - Zlaté maliny. Ceny za nejhorší filmy roku se předávaly v Los Angeles. Nejvíce cen, celkem čtyři, posbíral… (více)

Reklama

Reklama