Reklama

Reklama

Emoji ve filmu

  • USA The Emoji Movie (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Emoji ve filmu vás vůbec poprvé zavedou do tajného světa uvnitř vašeho mobilu. V aplikaci pro textové zprávy se ukrývá Textopolis, bujná metropole, ve které žijí vaši oblíbení Emoji v naději, že se jednou dostanou do zprávy. Každý z Emoji má jen jeden výraz, až na smajlíka jménem Gene, který má výraz vícevýznamový. To je ovšem problém, a tak se Gene rozhodne stát „normálním." Pomocnou ruku mu nabídne Hi-5 a nechvalně proslulá hackerka Jailbreak. Společně se vydají na cestu skrz aplikace, které jsou každá vlastním, zábavným světem, aby našli Kód, který může Gena opravit. Celému mobilu však začne hrozit veliké nebezpeční a jen tahle tahle trojice může svět smajlíků zachránit, než bude nadobro vymazán. (Falcon)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (197)

pepo 

všechny recenze uživatele

Je to farebné a hýbe sa to. A to je asi tak všetko. Nie je to vtipné, napínavé, dojímavé ani vizuálne pôsobivé. A snaží sa to o všetko, nie že nie. Proste predražená reklama na appky bez akéhokoľvek srdca alebo nebodaj nápaditosti. Ale inak to nie je nijako agresívne nepríjemne, takže sa to dá prežiť. 3/10 P.S. Bol som na tom s požičaným dieťaťom a tomu sa to páčilo. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Tak tahle parta z textovek ve filmu mě unikala opravdu dlouho... Možná i proto mě ten animák tak oslnil! Je to prostě opět chytře vymyšlený i natočený a jen to dokazuje, jak ti lidi od filmovýho řemesla jsou vynalézavý a kde všude se dá brát inspirace! Přitom s těma smajlíkama jsme všichni v kontaktu denně... Jak prostý. A pak k tomu stačí vymyslet nějakou fajn story a úspěch je na světě! A jestli to je malá vykrádačka toho nebo tamtoho...? A co? Hlavně, že to funguje na diváka jak má! 75% ()

Reklama

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Podle mě měl ten film v sobě víc než je jeho hodnocení. Skrýval kouzlo přátelství, chuť někomu pomoci a schopnost držet při sobě. Hodně mě překvapil, původně jsem neměla ani chuť se na něj podívat, když se potom všechno semlelo, začal mne dokonce bavit. Není nic, co bych mu vytkla, mi se líbil, takový, jaký byl. A Gen mu jenom přidal na kouzle. Nemůžu napsat, že byl bez chyby, to bych mu hodně přidávala, ale co můžu napsat s klidem, že ač jsem nápadu dát smajlíky do filmu vůbec nevěřila, ukázalo se to nakonec, jako celkem dobrý nápad s celkem pozitivním koncem. Film doporučuji, pro zasmání a taky proto, že smajlíky používáme úplně všichni. (Alespoň já neznám člověka, který by jej ani jednou nepoužil nebo jej při nejmenším, alespoň neznal ani o nich neslyšel. :-) ) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $50miliónovTržby USA $86,089,513Tržby Celosvetovo $216,999,423Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ Riadne trápna zbytočnosť. CGI animáky začínajú pomaly upadať. Akoby studnica nápaditosti sa vyčerpala. /15%/ ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Určitě to není taková tragédie, jak nejen zdejší, ale obecná hodnocení líčí. Naopak. Ano, možná to není kvalita Pixaru, ale nápad zpracovat vnitřní svět smartphonu, jeho fungování v rámci aplikací a za postavy dosadit populární fenomén emoji, je rozhodně něco, s čím se dalo dost vyhrát - a filmu se to i povedlo. Nehraje sice na genialitu (hlavně humoru), ale celkem prostý příběh o hledání sebe sama s typickým klišé „být něčím jiný a zda to je, či vlastně není špatně“. Ale nápady dostávají prostor, je to veselé, barevné, sympatické, částečně i popkulturní a kdo smartphonům aspoň trochu holduje, by si v tom měl najít to své, nad čím vyjádří nějakou tu pozitivní emoci. Dost bych vytknul nedostatečné prokreslení vztahů mezi postavami, které se zkrátka nevyvíjely tak, jak by měly. A to samé vyobrazení vnějšího světa, který fungoval bez nějaké hloubky, čistě jako prostor pro ten virtuální. Osobně jsem neočekával nic, možná tak animovanou tragédii, nicméně opak byl pravdou. I bych na to býval do toho kina tehdá šel. 70% ()

Galerie (48)

Zajímavosti (13)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (Zix.)
  • O výrobné a distribučné práva na film sa uchádzali aj Warner Bros.a Paramount Pictures. V júli 2015 bolo ale oznámené, že ich získava Sony Pictures Animation. (Scraffy)

Související novinky

38. Zlaté maliny - výsledky

38. Zlaté maliny - výsledky

04.03.2018

Jako každý rok, i letos byly den před vyhlášením prestižních Oscarů rozdané jejich opaky - Zlaté maliny. Ceny za nejhorší filmy roku se předávaly v Los Angeles. Nejvíce cen, celkem čtyři, posbíral… (více)

Reklama

Reklama